Drop_Inn 21.01.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Dołączam się do życzeń dla Lenki! (to jedno z moich ulubionych imion, by the way:)) I jaką sobie piękną ramkę upolowałaś. W lumpeksie takie cuda, powiadasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 21.01.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Mnie też podoba się imię Lena Ramka fajna- to są jakieś lumpeksy wnętrzarskie?? Zdjęcia boskie jak zwykle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 21.01.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Ja też kocham imię Lena szczególnie że mam taką 6-letnią Lenusię w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.01.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 100 lat dla Lenki!:wave: i jaka ładna dekoracja, taka dziewczęca, może coś odgapię na zbliżający się roczek mojej Iskierki:rolleyes:Usciskaj Malutką - choć jak na Nią patrzę to Ona mi wygląda na dużą dziewczynkę! Paula śliczne te Twoje "duperelki"! Ty to Masz talent do wynajdywania skarbów:P AAAA jeden skarb do mnie dotarł! Dziękuję bardzo! Kochana Jesteś:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.01.2012 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Ja też , ja też - spóźnione życzenia urodzinowe dla ślicznej Lenki paula Twoje zdjęcia są jak zwykle świetne! Nadrabiam jeszcze poprzednie, które jak widzę mam zaległe - ślicznie skomponowane hiacynty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.01.2012 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Ja też się dołączam. Buziaki dla Lenki http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/birthday/smileys-birthday-090431.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/birthday/smileys-birthday-723132.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 22.01.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 :lol2: buziaki dla Lenci od ciotki, Bartka i Maćka:) szybko rosną te nasze pociechy....za szybko.. Mamusia, jak zawsze piękne dekoracje wymyśla, coś z niczego:)))))))) buziaki raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 29.01.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Witam piekne Panie i pozdrawiam z Ire Sliczne robisz zdjecia Paula przeczytalam caly watek i Twojego bloga i jestem pod ogromnym wrazeniem Twoich zdolnosci dekorowania domku Bede teraz czestym gosciem w waszym watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 04.02.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Paula, dawaj nam swoja kolorową wiosnę)) buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 04.02.2012 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Kasia,witaj sąsiadko Dziękuję za tyle miłych słów! Yokasta,jestem,jestem i zaglądam do Was,tylko jakoś tak śladu nie zostawiam...Ale za namową Asi pokazuję moje zaklinanie wiosny Kolorów mi się zachciało,zaczęło się od świeczników,które już znacie.Do niech doszły cudnie wykończone materiałem pudełka z TkMaxxa,nowy wkład ramkowy i kwiaty,dużo,kolorowych kwiatów!!!Tulipany uwielbiam,żonkile też Małego Bambi dostałam od Pani z lumpka,zakochałam się w jego słodkim pyszczku Hahaha ale żeby nie było tak łatwo,to jak to u mnie komoda już jest inaczej zaaranżowana Raz,że kwiatki już zwiędły a dwa,że kupiłam lustro,ładne,czarne.Zdjęcie zrobię przy lepszej pogodnie,bo dzisiaj pada i pada i pada... A jak już piszę to napiszę,że mam też lupy z pchlego targu Wazon kubikowy szklany,bezbarwny.Chodził za mną taki i o to proszę,na pchlim,na pierwszym stoisku stał i czekał na mnie,koszt 1€...Do tego kupiłam wiklinowy kosz-tacę za całe 2€ a mama znalazła piękną ramkę w orientalnym stylu I mam nową aranżację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.02.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Paula...no cudne te twoje aranżacje, a te kwiaty....zapachniało mi wiosną Ramka w orientalnym stylu cudna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 04.02.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 no właśnie oglądając twoje zdjęcia czuje się wiosnę, ale chyba taki był cel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.02.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Paula cudne te Twoje łupy...no i zaklinanie wiosny...u nas dzisiaj -18 cały czas i śnieg sypie bez przerwy...kurcze do dzisiaj myslałam, że w takiej temp śnieg nei pada, że musi być cieplej...byle do wiosny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 04.02.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 ależ wiosna ...tulipany uwielbiam ...a i znalezisk zazdroszczę ...a u nas minus 19 było wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 05.02.2012 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Bogumil i Mugatka,właśnie taki był cel Kwiaty to najszybszy sposób na kolor,zapach i wiosnę w domu Anetko,no właśnie,ja też myślałam,że śnieg to tak najmniej przy 0 stopniach spada...Ale tak jak napisałaś,byle do wiosny Lasche,tutaj na wyspie najmniej było -5 przed wczoraj...ale to w porównaniu pl to pikuś.No niestety luty ma to do siebie,że lubi być mroźny. Yokasta,jak to dobrze,że macie kominek ale tak na serio,to współczuję braku prądu.A zdjęcie Lenki mam dwa,jedno czarno-białe w sypialni i to kolorowe w salonie Bardzo je lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 05.02.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 :)no pięknie:) i humor od razu lepszy:)buziaki cioteczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 10.02.2012 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Małe DIY,naszło mnie na zmiany w Lenkowym pokoiku.Niech to małe diy będzie "zajawką" nowego imagu pokoju Skrzynka po owocach+pasek materiału+śmierdzący klej=skrzyneczka na książki,zabawki,duperelki itp http://2.bp.blogspot.com/-QzrwcMCMG74/TzTh1yZKK0I/AAAAAAAAIoc/z9ymtxvfcqk/s1600/IMG_8541.JPG http://4.bp.blogspot.com/-4UpelOtfBkE/TzTiPFoC77I/AAAAAAAAIok/ss5YNJyg7PA/s1600/IMG_8544.JPG http://3.bp.blogspot.com/-wBcc88H5fpg/TzTiZTqnizI/AAAAAAAAIos/LWvV899PxZg/s1600/IMG_8547.JPG http://4.bp.blogspot.com/-ECuwb8yZsnY/TzTigoKAejI/AAAAAAAAIo0/uwVxFyPYlmE/s1600/IMG_8551.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.02.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Pozdrawiam walentynkowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 16.03.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Paulinka, chodź na pifffko:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 05.04.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Żeby Wielkanoc w tym rokuprzyszła z sukcesem u bokuAby żyło się Wam zdrowoprywatnie i zawodowoWielu, wielu chwil radosnychi cudownej, ciepłej wiosny. życzy Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts