Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 695
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Yokasta,gdybym to ja wiedziała...Na czarno ostatnio mam fazę malowania,więc może jednak polecę sprejem.Mhm,sama nie wiem,biel z przecierkami też mnie korci.Muszę poszukać jakiś inspiracji.A co do lampek to 5 jest z pchlich targów i tylko jedna w sypialni ze sklepu :lol2:

Diano dziękuję :) Jak poszukiwanie dodatków do kuchni?

W niewielkim sklepiku z różnościami dekoracyjno-ogrodowymi* - a cena przy tym bajeczna :D Duży lampion kosztował 40 zł, a identyczny jest na allegro za 119 :jawdrop:

*rewelacyjne ramki vintage'owe mają, metalowe osłonki na doniczki i puchatą ciężarną kocicę, wylegującą się na ladzie ;)

Paula - Witam się baaaardzo serdecznie w progach Twojego bajecznie urządzonego domku. Jak patrzę na Twoje profesjonalne kadry aranżacji jakie tworzysz, nie mogę przestać się zachwycać. Stworzyłaś w swoim domku cudny klimat, jak pięknie w nim jest. Odpoczywam w Twoich wnętrzach :).

joliska - śliczne lampiony wyhaczyłaś :)

Monisiaaa :welcome: miło mi Ciebie gościć.Dziękuję za te wszystkie miłe słowa :) Zapraszam,kiedy tylko masz ochotę.

Madziu,moje lampki nawet się nie umywają do Twoich cudnych...

Joliska,to świetnie,ja też tak czasami myślę ;) ale tylko czasami :p

Pysiaczku,mam taką wspaniałą pogodę,od wczoraj wieczora leje,leje,leje...Dzisiaj przylatują teście na kilka dni a tu pogoda do d...y,do tego wszystkiego Lenka ma wysoką temperaturę i kaszel :mad:

Aniu,Joliska ma wszystko ładniutkie :D