diana_teresa 16.06.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Jak zawsze wszystkie aranżacje piękne.Co do malowania to ja bym albo na biało albo przecierki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 16.06.2011 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Yokasta,gdybym to ja wiedziała...Na czarno ostatnio mam fazę malowania,więc może jednak polecę sprejem.Mhm,sama nie wiem,biel z przecierkami też mnie korci.Muszę poszukać jakiś inspiracji.A co do lampek to 5 jest z pchlich targów i tylko jedna w sypialni ze sklepu Diano dziękuję Jak poszukiwanie dodatków do kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 16.06.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Lampa - cudo Ma coś w stylistyce z moich upolowanych dzisiaj lampionów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 16.06.2011 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Jolisko,czekam na zdjęcia lampionów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 16.06.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Naprawdę mogę? admin żerujący na dziennikach innych To z pewną taką nieśmiałością się wkleję I pochwalę się na dokładkę lampą, jaką dzisiaj dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 16.06.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Paula, jak pięknie! Lampa fantastyczna:) Jolu, gdzieś te cuda wyszperała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 16.06.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 W niewielkim sklepiku z różnościami dekoracyjno-ogrodowymi* - a cena przy tym bajeczna Duży lampion kosztował 40 zł, a identyczny jest na allegro za 119 *rewelacyjne ramki vintage'owe mają, metalowe osłonki na doniczki i puchatą ciężarną kocicę, wylegującą się na ladzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 16.06.2011 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Piękne!!! I lampiony i lampka-prezent!Takich zdjęć możesz u mnie wklejać jak najwięcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 16.06.2011 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Madziu,dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 16.06.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Jestem zaszczycona i w podzięce kwiatuszki przynoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 16.06.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Kochana,a Ty wiesz,że masz oko do fotografii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 16.06.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Paula - Witam się baaaardzo serdecznie w progach Twojego bajecznie urządzonego domku. Jak patrzę na Twoje profesjonalne kadry aranżacji jakie tworzysz, nie mogę przestać się zachwycać. Stworzyłaś w swoim domku cudny klimat, jak pięknie w nim jest. Odpoczywam w Twoich wnętrzach . joliska - śliczne lampiony wyhaczyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.06.2011 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 wow:jawdrop: dziewczyny... ale skarby złowiłyście:no: Oddawać!!! ... no i te zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 17.06.2011 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Kochana,a Ty wiesz,że masz oko do fotografii? Słyszę to tu i ówdzie, a czasami nawet mnie samej taka myśl przemyka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.06.2011 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Paula lampka śliczna i to właśnie z takim kloszem jaki dałaś A jaką piękną pogodę masz za oknem a tak narzekałaś Świecznik pomalowałabym na biało (z ewentualną przecierką ) joliska bajeczne lampiony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 17.06.2011 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Joliska,lampiony boskie, cudna lampka, a jaką Ty masz tą podłogę i kolor ścian:jawdrop:, ciągle i niezmiennie pozostaję w zachwycie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 17.06.2011 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Monisiaaa miło mi Ciebie gościć.Dziękuję za te wszystkie miłe słowa Zapraszam,kiedy tylko masz ochotę. Madziu,moje lampki nawet się nie umywają do Twoich cudnych... Joliska,to świetnie,ja też tak czasami myślę ale tylko czasami Pysiaczku,mam taką wspaniałą pogodę,od wczoraj wieczora leje,leje,leje...Dzisiaj przylatują teście na kilka dni a tu pogoda do d...y,do tego wszystkiego Lenka ma wysoką temperaturę i kaszel Aniu,Joliska ma wszystko ładniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 17.06.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Paula, bo Cię zasypię listą moich nieładniutkich elementów Ale pochwała moich fotek z Twoich ust to dla mnie wielki zaszczyt i powód do wielkiej radości http://www.femineus.pl/Smileys/zgaga/taniec.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 17.06.2011 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 (edytowane) A chcesz abym ja Was zasypała? Joluś,jest co chwalić!!! Aaaaa miałam zapytać,czy ceramiczne aniołki i ptaszki to Twoje dzieło? Edytowane 17 Czerwca 2011 przez Paula_71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 17.06.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Ptaki tak, anioły nie - to wyższa szkoła jazdy Ja umiem tylko prościutkie formy ulepić - chodziłam tylko pół roku na warsztaty ceramiczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts