mrówka75 18.06.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Witam, wpadam z rewizytą i od progu podziwiam te cudne zdjęcia. Matko jedyna to ja się chyba zapisze na jakiś kurs fotografii, bo wstyd będzie te moje zdjęcia wrzucać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 30.06.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Właśnie odkryłam Twój piękny dom (dlaczego dopiero teraz???) i wpadam się przywitać. Stworzyłaś iście bajkowy klimat taki ciepły i domowy. Nie mogę nacieszyć oczu....pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 02.07.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 I ja chciałam sie przywitac! piekny dom! piekne kobiece wnetrza;-))lampiony cudowne! zreszta wszystko!Bede podgladac;-) i uczyc sie;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 02.07.2011 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 (edytowane) coffee82 i psosi witajcie dziewczyny Miło mi,że zajrzałyście do mnie i chcecie zostać na dłużej!!! Niestety,nie uraczę Was nowymi zdjęciami.Choć mam co pokazać.Jestem we Wrocławiu i na komputerze mamy nie wiem,mam jakieś blokady,dziwne rzeczy się dzieją.Wchodzę na picasę,chcę skopiować adres zdjęcia i nie da się...robię to jeszcze innym sposobem i zdjęcia ładują się ale bardzo małe Może poratujecie i doradzicie jak inaczej mogę wkleić zdjęcie nie poprzez picasę? Edytowane 3 Lipca 2011 przez joliska Wklejam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 02.07.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 No i mamy fotki Słoje rewelacyjne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 02.07.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 http://www.fmix.pl/ spróbuj tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 03.07.2011 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Joluś,dziękuję za zdjęcia Jak je wkleiłaś zdradz proszęęęęęęęęęęę Dziewczyny,słoiczki ze zdjęć są ze sklepu pss społem gospodarstwo domowe.Trzy mniejsze kupiłam kilka dni temu,dwa większe w zeszłym roku.Zapłaciłam za nie na prawdę niewiele a wyglądają bardzo stylowo.Myślę,że każdy sklep z rzeczami vintage,retro nie powstydiłoby się takich słoików Zdjęcie na dole,to mój ogródowy raj u mamy.Postaram się dołączyć więcej zdjęć z tego magicznego ogrodu. Pozdrawiam w tą ulewną niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.07.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Jak zwykle piękne zdjęcia. A słoiczki naprawdę udane:yes: Tak im się przygldam... i przyglądam... i faktycznie wyglądają na cacuszka z jakiegoś wyszukanego sklepu a nie społem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 03.07.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Paula, jak zwykle czarodziejskie zdjęcia przepięknych zdobyczy!! Sama mam takich kilka, z PSS-SPOŁEM, po 8 -10 zł za sztukę Teraz ma takie w ofercie Wobeline, oczywiście kilka razy drożej:) http://www.wobeline.pl/p/pl/4gl0175/szklany+sloj+m.html http://www.wobeline.pl/p/pl/4gl0174/szklany+sloj+l.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 03.07.2011 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Madziu,gdybym nie napisała skąd są te słoje,domyśliłabyś się? Anju,to ja poproszę zdjęcia,a co!!!Chwalić mi się tu słojami.AAAAA i wątek zakładać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 03.07.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Słoje Ty już przecież pokazałaś, Paula:) - ja, jeśli pozwolisz, pokażę moją nową czarną poduchę - skrojoną samodzielnie i w 80% uszytą przeze mnie. Wpasowuje się w klimat LOW COST, jako że tkanina na nią kosztowała mnie cały 1 PLN:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 03.07.2011 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Ulalala super poduchy i to za jaką cenę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.07.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Madziu,gdybym nie napisała skąd są te słoje,domyśliłabyś się? Nie, no skąd:) Spokojnie mogłyby być z każdego z tych sklepów ą-ę, tylko wtedy pewnie by kosztowały ok 5 dych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 04.07.2011 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Yokasta,słoiczki te trzy małe kupiłam w pss społem na ul.Grochowej,na skrzyżowaniu z Jemiołową,ale wzięłam trzy ostatnie Te dwa większe w pss na Podwalu,w domu towarowym na przeciwko Renomy.Może i tam będą mieli te mniejsze.Sama bym się jeszcze na takie skusiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 04.07.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 U mnie tylko duże (po 13 pln), gdyby któraś reflektowała, to mogę kupić Ja planuję białe ceramiczne z czerwoną wstążeczką z Tesco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 04.07.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Popatrzcie sobie dziewczyny na gazetkę Netto, jest w niej wózek/pomocnik kuchenny za 129zł, może któraś będzie zainteresowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.07.2011 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Mnie też nie urzekł, a zwłaszcza ten druciany koszyk w nim Świetne słoiki Paula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 05.07.2011 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Pysiaczku,dziękuję Pomocnik z Netto,faktycznie jakiś taki nie bardzo... Yokasta,byłam wczoraj w TkMaax i widziałam cedzak vel durszlak JO przeceniony na 33 zł czy jakoś tak.Teraz właśnie się zastanawiam,dlaczego go nie kupiłam???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 05.07.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Wczoraj przy bezsennej nocy trafilam do ciebie i juz chyba zostane.Tworzysz piekny klimacik w domu,tylko wpadac i podziwiac.Musze wspomniec,ze stolik z netto to kupilam duzo wczesniej ,zupelnie przypadkowo w ilosci szt 6(mam duzo pomieszczen a one takie urokliwe :)Oczywiscie zostalam wysmiana przez kolezanke,ktora po jakims czasie zadzwonila czy nie chce sprawic jej takiego prezentu na parapetowe.Zycze pieknej pogody w ojczyznie(i wszystkim nam).pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 05.07.2011 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 (edytowane) Julinka1 Jezuuuuuuu no nie wiem co napisać.Tyle komplementów Dziękuję. Co do stolika to ja mam swój dzięki uprzejmości Mady.Pewnie gdybym była we Wrocławiu na stałę,kupiłabym ich więcej Yokasta,no właśnie,nie ma co się przejmować,że kupiło się coś za 100zł gdzie za tydzień kosztuje to 80zł...W zanadrzu mam wiele np kufer z jysk hahaha,ale nie mam jak wklejać zdjęć komp mojej mamy jakiś dziwny jest.Mam do pokazania woreczek od Kasi,ale wciąż nie mogę wymyśleć mu tła do sesji...bo woreczek wart jest swojej osobnej sesji Kasiu jeszcze raz za niego dziękuję i obiecuję się zrewanżować! Aaaaaa zapomniałabym dzisiaj w pss społem na podwalu dokupiłam sobie dwa większe słoje jeden co prawda pójdzie na prezent,ale jeden zostanie tutaj Czyli będą dwa większe Edytowane 5 Lipca 2011 przez Paula_71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts