Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 695
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

coffee82 i psosi witajcie dziewczyny :D :welcome:

Miło mi,że zajrzałyście do mnie i chcecie zostać na dłużej!!!:wave:

Niestety,nie uraczę Was nowymi zdjęciami.Choć mam co pokazać.Jestem we Wrocławiu i na komputerze mamy nie wiem,mam jakieś blokady,dziwne rzeczy się dzieją.Wchodzę na picasę,chcę skopiować adres zdjęcia i nie da się...robię to jeszcze innym sposobem i zdjęcia ładują się ale bardzo małe :(

Może poratujecie i doradzicie jak inaczej mogę wkleić zdjęcie nie poprzez picasę?

IMG_1459.JPG

IMG_1451.JPG

IMG_1457.JPG

Paulina%2525202011.jpg

Edytowane przez joliska
Wklejam :)

Joluś,dziękuję za zdjęcia :D Jak je wkleiłaś zdradz proszęęęęęęęęęęę :)

Dziewczyny,słoiczki ze zdjęć są ze sklepu pss społem gospodarstwo domowe.Trzy mniejsze kupiłam kilka dni temu,dwa większe w zeszłym roku.Zapłaciłam za nie na prawdę niewiele a wyglądają bardzo stylowo.Myślę,że każdy sklep z rzeczami vintage,retro nie powstydiłoby się takich słoików :)

Zdjęcie na dole,to mój ogródowy raj u mamy.Postaram się dołączyć więcej zdjęć z tego magicznego ogrodu.

Pozdrawiam w tą ulewną niedzielę.

Paula,

jak zwykle czarodziejskie zdjęcia przepięknych zdobyczy!!

Sama mam takich kilka, z PSS-SPOŁEM, po 8 -10 zł za sztukę:)

Teraz ma takie w ofercie Wobeline, oczywiście kilka razy drożej:)

http://www.wobeline.pl/p/pl/4gl0175/szklany+sloj+m.html

http://www.wobeline.pl/p/pl/4gl0174/szklany+sloj+l.html

Wczoraj przy bezsennej nocy trafilam do ciebie i juz chyba zostane.Tworzysz piekny klimacik w domu,tylko wpadac i podziwiac.Musze wspomniec,ze stolik z netto to kupilam duzo wczesniej ,zupelnie przypadkowo w ilosci szt 6(mam duzo pomieszczen a one takie urokliwe :)Oczywiscie zostalam wysmiana przez kolezanke,ktora po jakims czasie zadzwonila czy nie chce sprawic jej takiego prezentu na parapetowe.Zycze pieknej pogody w ojczyznie(i wszystkim nam).pozdrawiam

Julinka1 :welcome: Jezuuuuuuu no nie wiem co napisać.Tyle komplementów :) Dziękuję.

Co do stolika to ja mam swój dzięki uprzejmości Mady.Pewnie gdybym była we Wrocławiu na stałę,kupiłabym ich więcej ;)

Yokasta,no właśnie,nie ma co się przejmować,że kupiło się coś za 100zł gdzie za tydzień kosztuje to 80zł...W zanadrzu mam wiele :lol2: np kufer z jysk hahaha,ale nie mam jak wklejać zdjęć :mad: komp mojej mamy jakiś dziwny jest.Mam do pokazania woreczek od Kasi,ale wciąż nie mogę wymyśleć mu tła do sesji...bo woreczek wart jest swojej osobnej sesji :) Kasiu jeszcze raz za niego dziękuję i obiecuję się zrewanżować!

Aaaaaa zapomniałabym dzisiaj w pss społem na podwalu dokupiłam sobie dwa większe słoje :wiggle: jeden co prawda pójdzie na prezent,ale jeden zostanie tutaj :) Czyli będą dwa większe :D

Edytowane przez Paula_71