julinka1 05.07.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Dziekuje za WELKOME .Mam pytanko jeśli można?Czy widzialaś i dotykalaś białe ławki w ofercie Netto,mam ochote kupic .Boje sie tylko o wytrzymałosc na dwa tyłki. Jeśli ktoś widział..słyszał..siadał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 12.07.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 W prezencie od Pauli - kompozycje kwiatowe autorstwa kuzynki, ale fotki i kolaże są Pauli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 13.07.2011 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Już piszę co i jak Niestety ławeczki nie widziałam,nie macałam,ale mam ławeczkę,którą polecała Betib.Kupiłam ją na allegro za jakieś 75 zł w zeszłym roku.Nie jest jakaś rewelacyjna ale przycupnąć na niej śmiało można,wygodniej jest z poduszkami Dupka tak nie boli. Bukiecik to kompozycja,którą wykonała moja kuzynka.Dziewczyna ma talent do tego typu dekoracji,kiedyś pokażę Wam jej mieszkanie,ale to pewnie jak wrócę na wyspę bo tutaj nie mam możliwości wklejania zdjęć zwariować można!!!Dziękuję Jolisko za pomoc :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.07.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Jak zwykle piękne zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.07.2011 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Witaj Paula! Trafiłam do Ciebie od Mady. Mam chyba dziś noc pełną tajemnic! To niesamowite. Kolejny przecudowny dom!!!! Będę zaglądać! Ślicznie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 14.07.2011 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Pysiaczku,dziękuję Nelli Sza dziękuję za wszystkie komplementy.Mada jest dla mnie guru jeżeli chodzi o urządzanie wnętrz,więc tym bardziej cieszę się,że od niej trafiłaś do mnie Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 14.07.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Paulinko, słodzisz kochana, niezasłużenie chyba;) :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.07.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Caaaały wątek, od deski do deski....uffff...jesteś czarodziejką Trudno, powtórzę się.....Foty cudne!!!!!!!!!!!! Klimat domku przecudny:) Pozwól, że będę zaglądać i podziwiać Pozdrawiam Beata:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domilka 18.07.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Witaj Paulinko ponieważ w ukryciu czytałam Twój wąteczek postanowiłam sie i ja ujawnić - Twoja blogowa koleżanka . A ponieważ przymierzam się do budowy naszego domilkowego domku wobec tego będe gościem w Twoich progach i na muratorze. A kto wie czy nie założę sobie swojego wąteczku gdy już sprawy budowlane stana się bardziej namacalne buziaki Domilka - Mili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 18.07.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Cioteczki kochane:) jak miło czytać takie wieści Dorotko:))))))) więc to o to chodziło:)))zakładaj wątek i pokazuj światu swoje cuda:) Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 18.07.2011 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Mada,oj tam,oj tam Bogumił witaj u mnie dziękuję za te cieplutkie słowa i komplementy,zapraszm do siebie kiedy tylko masz ochotę. Dorotko moja kochana!Witaj tutaj Ty skubana nie przyznałaś mi się,że podczytujesz mój wątek Zakładaj wątek koniecznie,zbieraj inspiracje i cenne rady!Tylko uważaj,bo możesz wsiąknąć w to forum Buziaki. Asieńko,kiedy doczekamy się Twojego wątku co??? Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domilka 18.07.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Asieńko no właśnie tak po cichutku mam nadzieję, że sprawy się dobrze potoczą, póki co szukamy projektu, właściwie mamy już jakieś wizje, ale dopóki sprawy z działką nie zostaną sfinalizowane to tak jeszcze się zastanawiamy. Chcielibyśmy w tym roku załatwić wszelkie formalności, zaś wiosną ruszać z budową. Ale narazie ciiiiiiii Paulinko no jak mogłabym nie czytać. Obiecuję, że założę wąteczek jak już będę widziała w którym miejscu stanie nasz domek. Czas na zmiany w końcu po tych kilku latach I zdaję sobie sprawę, ze wsiąknę w to forum jak ta lala A tymczasem pozdrawiam wszystkich Domilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 19.07.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Dorotko, to czekamy niecierpliwie na szybki obieg spraw:))))) Paulinko, myślę, myślę, co tu pokazywać i nie wiem sama...nasze 4kąty do remontu po wymianie dachu;/;/ ale to dopiero na późną jesień.. ale założę wątek...jakoś sympatyczniej tu niż na B. A to forum wciąga jak dobre wino:) siedzisz, czytasz i chłoniesz, chłoniesz dobroć ludzką.......bo tyle tu bezinteresownych i pomocnych dusz:) pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 02.08.2011 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 (edytowane) Dawno mnie u siebie nie było Pokombinowałam trochę z moją Picasą i w końcu mogę wklejać zdjęcia Dziś bardzo zaległe fotografie woreczka,który uszyła dla mnie Kasia.Kasiu jeszcze raz bardzo Ci za niego dziękuję Jest cudny,patrzcie i mi zazdrośćcie Lato od kilku dni nas nie rozpieszcza,pogoda jest iście jesienna,pocieszam się słodkościami i dobrą książką (obecnie na tapecie thrillery pisarki Alex Kava). Deserek z borówką hamerykańską Mascarpone,śmietanka 30ka i masa budyniowa.Pyyyyychotka,polecam! Małę rączki szybko dobrały się do deserku. Pozdrawiam z Wrocławia. Edytowane 2 Sierpnia 2011 przez Paula_71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 02.08.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Ależ cieszy taki widok dziękuję za piękne fotki mojego woreczka Mam już pomysł na coś fajnego z tkaniny od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 03.08.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Paula woreczek od Kasi pięknie się u Ciebie prezentuje Nie zazdroszczę bo mam swój Deser wygląda bardzo smakowicie - chętnie bym skosztowała. No i ta propozycja podnia go i te zdjęcia - no brak słów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 03.08.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Paula szykuj pogodę we Wrocławiu bo nadjeżdżamy strasznie tam smacznie u WAs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 03.08.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 paula takich cyferek szukałaś?http://freshhome.pl/cyferki-p-162.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 03.08.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Paulinko, śliczny woreczek i wieszak w tle klimatyczny:) Kasia czaruje nitką, igłą i tkaninami:)A deser...aż ślinka cieknie:) Lencia ma z taką mamą dobrze:)buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 07.08.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Kasiu,fotki takie jeszcze nie docelowe,jak będę w ire to zrobię jeszcze raz sesję Pysiaczku,jesteśmy szczęściry deserek polecam,bo szybko się go robi a smakuje świetnie! Lasche,pogoda jest,tzn byłą bo teraz pada,ale to dobrze,ten deszcz był bardzo potrzebny.Podobno ma znów być ładnie,zobaczymy Yokasta,więcej mam tylko zdjęć zakamarkowych z mieszkania deserków na razie niet!!! Słońce,to nie do końca to,chcę same blaszki,bez żadnych drewnianych podkładek.Chociaż te co pokazałaś są śliczne,to jednak nie to.Dziękuję za fatygę.Zresztą liczyłam na odbiór osobisty u Yokasty Asiu,czaruje,czaruje,właśnie podziwiałam jaki piękny faruszek sobie sprawiła. Dzisiaj migawki z mieszkania,trochę nowowści zakupowych czyli:pachnący misiek z Home&You kupiony na przecenie,szara,wiklinowa taca z Rossmana też z przeceny.Osłonki z Ikea i kupione na allegro,srebrne podstawki kupione w Nanu Nana za jakieś grosze. Zapraszam i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts