Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 695
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Już piszę co i jak :)

Niestety ławeczki nie widziałam,nie macałam,ale mam ławeczkę,którą polecała Betib.Kupiłam ją na allegro za jakieś 75 zł w zeszłym roku.Nie jest jakaś rewelacyjna ale przycupnąć na niej śmiało można,wygodniej jest z poduszkami :D Dupka tak nie boli.

Bukiecik to kompozycja,którą wykonała moja kuzynka.Dziewczyna ma talent do tego typu dekoracji,kiedyś pokażę Wam jej mieszkanie,ale to pewnie jak wrócę na wyspę bo tutaj nie mam możliwości wklejania zdjęć :mad: zwariować można!!!Dziękuję Jolisko za pomoc :*

Caaaały wątek, od deski do deski....uffff...jesteś czarodziejką:) Trudno, powtórzę się.....Foty cudne!!!!!!!!!!!!:) Klimat domku przecudny:)

Pozwól, że będę zaglądać i podziwiać:)

Pozdrawiam

Beata:)

Witaj Paulinko

ponieważ w ukryciu czytałam Twój wąteczek postanowiłam sie i ja ujawnić - Twoja blogowa koleżanka . A ponieważ przymierzam się do budowy naszego domilkowego domku wobec tego będe gościem w Twoich progach i na muratorze.

A kto wie czy nie założę sobie swojego wąteczku gdy już sprawy budowlane stana się bardziej namacalne :)

buziaki :hug:

Domilka - Mili :)

Mada,oj tam,oj tam :)

Bogumił witaj u mnie :welcome: dziękuję za te cieplutkie słowa i komplementy,zapraszm do siebie kiedy tylko masz ochotę.

Dorotko moja kochana!Witaj tutaj :welcome: Ty skubana nie przyznałaś mi się,że podczytujesz mój wątek :) Zakładaj wątek koniecznie,zbieraj inspiracje i cenne rady!Tylko uważaj,bo możesz wsiąknąć w to forum :D Buziaki.

Asieńko,kiedy doczekamy się Twojego wątku co???:)

Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie :bye:

Asieńko no właśnie tak po cichutku mam nadzieję, że sprawy się dobrze potoczą, póki co szukamy projektu, właściwie mamy już jakieś wizje, ale dopóki sprawy z działką nie zostaną sfinalizowane to tak jeszcze się zastanawiamy. Chcielibyśmy w tym roku załatwić wszelkie formalności, zaś wiosną ruszać z budową.

Ale narazie ciiiiiiii ;)

Paulinko no jak mogłabym nie czytać.

Obiecuję, że założę wąteczek jak już będę widziała w którym miejscu stanie nasz domek. Czas na zmiany w końcu po tych kilku latach

I zdaję sobie sprawę, ze wsiąknę w to forum jak ta lala :)

A tymczasem pozdrawiam wszystkich

Domilka

Dorotko, to czekamy niecierpliwie na szybki obieg spraw:)))))

Paulinko, myślę, myślę, co tu pokazywać i nie wiem sama...nasze 4kąty do remontu po wymianie dachu;/;/ ale to dopiero na późną jesień..

ale założę wątek...jakoś sympatyczniej tu niż na B.

A to forum wciąga jak dobre wino:) siedzisz, czytasz i chłoniesz, chłoniesz dobroć ludzką.......

bo tyle tu bezinteresownych i pomocnych dusz:)

pozdrawiam serdecznie

• 2 weeks później...

Dawno mnie u siebie nie było :)

Pokombinowałam trochę z moją Picasą i w końcu mogę wklejać zdjęcia :D

Dziś bardzo zaległe fotografie woreczka,który uszyła dla mnie Kasia.Kasiu jeszcze raz bardzo Ci za niego dziękuję :) Jest cudny,patrzcie i mi zazdrośćcie ;)

IMG_2023.JPG

IMG_2021.JPG

IMG_2027.JPG

Lato od kilku dni nas nie rozpieszcza,pogoda jest iście jesienna,pocieszam się słodkościami i dobrą książką (obecnie na tapecie thrillery pisarki Alex Kava).

Deserek z borówką hamerykańską ;) Mascarpone,śmietanka 30ka i masa budyniowa.Pyyyyychotka,polecam!

IMG_2428.JPG

IMG_2422.JPG

Małę rączki szybko dobrały się do deserku.

Paulina%25252020116.jpg

Pozdrawiam z Wrocławia.

Edytowane przez Paula_71

Kasiu,fotki takie jeszcze nie docelowe,jak będę w ire to zrobię jeszcze raz sesję :)

Pysiaczku,jesteśmy szczęściry :D deserek polecam,bo szybko się go robi a smakuje świetnie!

Lasche,pogoda jest,tzn byłą bo teraz pada,ale to dobrze,ten deszcz był bardzo potrzebny.Podobno ma znów być ładnie,zobaczymy :)

Yokasta,więcej mam tylko zdjęć zakamarkowych z mieszkania :) deserków na razie niet!!!

Słońce,to nie do końca to,chcę same blaszki,bez żadnych drewnianych podkładek.Chociaż te co pokazałaś są śliczne,to jednak nie to.Dziękuję za fatygę.Zresztą liczyłam na odbiór osobisty u Yokasty :D

Asiu,czaruje,czaruje,właśnie podziwiałam jaki piękny faruszek sobie sprawiła.

Dzisiaj migawki z mieszkania,trochę nowowści zakupowych czyli:pachnący misiek z Home&You kupiony na przecenie,szara,wiklinowa taca z Rossmana też z przeceny.Osłonki z Ikea i kupione na allegro,srebrne podstawki kupione w Nanu Nana za jakieś grosze.

Zapraszam i pozdrawiam.

IMG_2446.JPG

IMG_2452.JPG

IMG_2383.JPG

IMG_2300.JPG

IMG_2298.JPG