Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 695
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zakupy superowe, misio śliczny i ramka i jak zwykle zdjęcia cuuudne. ja bym w takie zdjęcia cały dom ustroiła..nie potrzebne by były inne dodatki.

Woreczek od Kasi piękny..zazdraszczam :cool:...

Niestety na razie wszelkiego rodzaju dodatki mogę podziwiać na półkach sklepowych i na Waszych wątkach...w obecnym domku cierpię na brak miejsca, więc piękne rzeczy w realu staram się omijać szerokim łukiem, żeby nie kusiły...ale zdjęcia zawsze chętnie oglądam....a szaleństwo zakupowe zacznie sie po przeprowadzce....ojjjj, się zacznie:lol2:

Kasiu,nie macie Rossmana?

Dobrze,że jest Lidl czy Biedronka bo tam też można czasami dostać coś ciekawego za rozsądną kasę.

Madileo,no to ja czekam na to szaleństwo :D och,znam ten ból,kiedy coś tak strasznie się podoba a nie możesz kupić bo po prostu nie masz na to miejsca...

Ramkę przywiozłam z ire,dostałam ją za darmo w charity schopie,była złota,ale wiadomo potraktowałam ją białą farbą :cool:

• 2 weeks później...

Witajcie Forumowiczki.

Mój wątek już pajęczynami zarósł,więc postanowiłam go nieco odświeżyć :) Brak czasu odbija się na moim blogu i forumowym wątku.Będę nadrabiać jak wrócę do wietrznej i deszczowej Irlnadii...

Ale na zachętę czy też na przynętę wieczorowe zdjęcia.Fragment nowej lampy z TkMaxxa i moja kwiatowa kompozycja.Spodobało mi się ich tworzenie.Całość wbita w gąbkę florystyczną utrzymuje się naprawdę długo.Koszt dosłownie kilka złotych a efekt bezcenny :D

IMG_2488.JPG

IMG_2490.JPG

Paulina%25252020117.jpg

Joliska :hug:

Ulciapulcia,próbuj,to na prawdę nic trudnego!!!Zachęcam gorąco do tworzenia kompozycji :)

Anju fragment,bo ściana za lampą nieciekawa...

Pysiaczku,dziękuję :)

We Wrocławskim Nanu-Nana można kupić za małe pieniążki(15,90) taką cudną tryptykową ramkę:

IMG_2717.JPG

Mój pobyt w pl zbliża się nieubłaganie do końca,niestety będę musiała się pożegnać z takimi widokami :(

IMG_0941.JPG

IMG_0943.JPG

A Lenka będzie się musiała pożegnać z takimi atrakcjami :(

IMG_2706.JPG

IMG_2705.JPG

Ech,aż się łezka w oku kręci...

Ale zanim wyjadę,czeka mnie podróż na drugi koniec Polski na ślub i weselicho moich wyspiarskich znajomych :D Cieszę się na ten wyjazd bardz i nawet nie przeraża mnie wielogodzinna droga w pks-e :lol2:

Pysiaczku,

szkoda głowy na walenie w mur.. Nanu-nana ma tylko 2 sklepy w Polsce: w Krakowie i Wrocławiu :( W Szczecinie masz masę innych, których próżno szukać nie tylko po mojej stronie, ale i w wielkich miastach Polski zach. (vide Netto), no i Berlin za miedzą :yes:

Tak wiem, że mam u siebie inne, ale to zawsze chyba jest tak, że chce się mieć te co ich blisko nie ma ;)

I co z tego, że do nanu-nana w Niemczech mam z 50km jak naprawdę nie mam kiedy pojechać bo to już trzeba samochodem, więc muszę z kimś.

Ale dobra, już nie marudzę tylko podziwiam :D