Paula_71 07.08.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Odwiedz,odwiedz bo warto zwłaszcza teraz przy końcowych wyprzedażach można ostanio się obkupić.Chodzi za mną pewne zdjęcie w ramce z Tkaxxa...chyba jutro się po nie wybiorę. Za komplement dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 07.08.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Ale piekności W Katowicach nie ma żadnego z tych fajnych sklepów ...wszystko w ościennych miastach. Niby wielkie miasto a sklepy marne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 07.08.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Zakupy superowe, misio śliczny i ramka i jak zwykle zdjęcia cuuudne. ja bym w takie zdjęcia cały dom ustroiła..nie potrzebne by były inne dodatki. Woreczek od Kasi piękny..zazdraszczam ... Niestety na razie wszelkiego rodzaju dodatki mogę podziwiać na półkach sklepowych i na Waszych wątkach...w obecnym domku cierpię na brak miejsca, więc piękne rzeczy w realu staram się omijać szerokim łukiem, żeby nie kusiły...ale zdjęcia zawsze chętnie oglądam....a szaleństwo zakupowe zacznie sie po przeprowadzce....ojjjj, się zacznie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 08.08.2011 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Kasiu,nie macie Rossmana? Dobrze,że jest Lidl czy Biedronka bo tam też można czasami dostać coś ciekawego za rozsądną kasę. Madileo,no to ja czekam na to szaleństwo och,znam ten ból,kiedy coś tak strasznie się podoba a nie możesz kupić bo po prostu nie masz na to miejsca... Ramkę przywiozłam z ire,dostałam ją za darmo w charity schopie,była złota,ale wiadomo potraktowałam ją białą farbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 08.08.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Paula, Rossman jest ale sporadycznie można dostać tam coś fajnego. Kurcze otwierają kolejne galerie handlowe a o sklepach z wyposażeniem do domu jakoś zapominają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 08.08.2011 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Niestety,pewnie zarząd takiej nowej wypasionej galerii boi się,że nie będzi eklientów na tego typu rzeczy...po co otwierać sklep z wyposażeniem domowym,skoro można otworzyć kolejny sklep z ciuchami... Ale często bywasz w Krakowie,więc pewnie tam szelejsze po sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 09.08.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Paulinko, piękne nabytki. Misiek słodki:))) jak tak dalej będziesz polować na okazje to mieszkań do meblowania i upiększania zabraknie:))))))))) ale super, małe rzeczy cieszą buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 22.08.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Witajcie Forumowiczki. Mój wątek już pajęczynami zarósł,więc postanowiłam go nieco odświeżyć Brak czasu odbija się na moim blogu i forumowym wątku.Będę nadrabiać jak wrócę do wietrznej i deszczowej Irlnadii... Ale na zachętę czy też na przynętę wieczorowe zdjęcia.Fragment nowej lampy z TkMaxxa i moja kwiatowa kompozycja.Spodobało mi się ich tworzenie.Całość wbita w gąbkę florystyczną utrzymuje się naprawdę długo.Koszt dosłownie kilka złotych a efekt bezcenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 23.08.2011 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Jak zawsze warto wpaść przy porannej kawie do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 23.08.2011 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 sliczne żeby człowiek też tak umiał to by było miło, wnetrze jest takie przytulne, uwielbiam takie dekoracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 23.08.2011 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Cudownie.... Ale czemu tylko FRAGMENT tak pięknej lampy, co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.08.2011 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 No właśnie czemu nie cała lampka? Te i poprzednie zdjęcia super - jak zwykle zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 23.08.2011 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Joliska Ulciapulcia,próbuj,to na prawdę nic trudnego!!!Zachęcam gorąco do tworzenia kompozycji Anju fragment,bo ściana za lampą nieciekawa... Pysiaczku,dziękuję We Wrocławskim Nanu-Nana można kupić za małe pieniążki(15,90) taką cudną tryptykową ramkę: Mój pobyt w pl zbliża się nieubłaganie do końca,niestety będę musiała się pożegnać z takimi widokami A Lenka będzie się musiała pożegnać z takimi atrakcjami Ech,aż się łezka w oku kręci... Ale zanim wyjadę,czeka mnie podróż na drugi koniec Polski na ślub i weselicho moich wyspiarskich znajomych Cieszę się na ten wyjazd bardz i nawet nie przeraża mnie wielogodzinna droga w pks-e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 23.08.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Paula, gdzie to wesele??? Bo druga strona Pl to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 23.08.2011 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Joluś z Wrocka to wszędzie jest na drugą stronę Polski Wesele jest w Jarosławiu k.Rzeszowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 23.08.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Szkoda, że nie bardziej na północ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.08.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Piękne widoki z Polski A ta ramka i to za te pieniądze? Czemu u nas nic z takich sklepów kurcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 23.08.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Pysiaczku, szkoda głowy na walenie w mur.. Nanu-nana ma tylko 2 sklepy w Polsce: w Krakowie i Wrocławiu W Szczecinie masz masę innych, których próżno szukać nie tylko po mojej stronie, ale i w wielkich miastach Polski zach. (vide Netto), no i Berlin za miedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.08.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Tak wiem, że mam u siebie inne, ale to zawsze chyba jest tak, że chce się mieć te co ich blisko nie ma I co z tego, że do nanu-nana w Niemczech mam z 50km jak naprawdę nie mam kiedy pojechać bo to już trzeba samochodem, więc muszę z kimś. Ale dobra, już nie marudzę tylko podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 23.08.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Paula ramka cudna...w Krakowie ich nie było grrrr joliska nanu-nana jest jeszcze w Sosnowcu zupełnie nie wiem dlaczego nie w Katowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts