joliska 23.08.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 O, a nie ma tej informacji na ich stronie... To może jeszcze gdzieś są??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 23.08.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Na ich stonie są wymienione : Wrocław, Kraków, Słupsk, Dąbrowa Górnicza, Płock, Lubiń, Łódź, Gdańsk.... Kraków i Wrocław mają po 2 sklepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 23.08.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Źle spojrzałam na rozpiskę Nie zmienia to faktu, że po mojej stronie Wisły ich nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 23.08.2011 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Jolisko i Pysiaczku,niestety tak to jest,że sklepy w wybranych miastach otwierają a nie pomyślą o mniejszych,w innych regionach Polski...szkoda.Ale za to na pewno macie jakies urocze kwiaciarnie,w kótrych wynajdujecie cuda Yokasta,sruuu na rynek,fajno jest,dużo się dzieje,dużo ludzi.Lubię tą atmosferę,zwłaszcza latem. Kasiu,piszesz,że mają dwa sklepy we Wrocławiu,a doczytałaś gdzie?Asortyment asortymentowi nierówny...ja np.nie widziałam u Nas ani napisu Home ani filiżaneczki. Za nami upalny dzień,kolejny jutro.Z Lenką leniuchowałyśmy dzisiaj na ogrodzie,mała pluskała się w wanience a ja się opalałam,co by na weselu bladością nie straszyć Po powrocie szybki deserek,malinki (u mnie koszyczek za 3,30 ile u Was?) do tego cukier i smietanka 30ka.Pychotaaaaaaaa Częstujecie się? Tacka kupiona dawno temu na "Niskich Łąkach" wrocławskim pchlim targu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 23.08.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 pysznie to wyglada!!!! ja tez zajadam swoje malinki mniam;-) jutro beda ze smiataną ! a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 24.08.2011 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 U mnie maliny 3 PLN i identyczna mięta na paznokciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.08.2011 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Ja się częstuję U mnie koszyczek malin po 4zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 24.08.2011 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Psosin,koniecznie,jak szaleć to szaleć Yokasta,do Magnolii mi nigdy nie po drodze,do tego nic ode mnie tam nie jezdzi,do tego robią tory...itp.Ale wybiorę się tam jeszcze przed wyjazdem,bo mają chyba w jednym miejscu najfajniesze sklepy.Pucharki są z lumpka Joliska,ileż my mamy wspólnego Mięta na pazurkach trochę ochładza w te upały Pysiaczku,częstuj się.U mnie po 4 zł były jeszcze w zeszłym tygodniu,może u Ciebie też potanieją? Ja dzisiaj ambitnie chcę zrobić tartę z malinami i masą serową,zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 24.08.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Paula przepis, przepis!! bo az sie posliniłam od rana na tą tartę ide zrywac maliny;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 24.08.2011 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Psosin,proszę bardzo.Przepis nie mój a przyjaciółki Kasi Tusk Polecam jej przepisy,proste i szybkie w przygotowaniu. http://www.makecookingeasier.pl/na-slodko/slodka-tarta-malinowo-serowa/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.08.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Może potanieją to wtedy i ja jakieś ciasto upiekę Lubię tego bloga - śliczne zdjęcia na nim są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 24.08.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Lumpek = lumpeks = odzież używana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.08.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 To jakiś taki luksusowy lumpek musiał być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 24.08.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Paulinko, ślicznie i smakowicie jak zawsze:)))))))) Buziaki dla Lenci od chłopaków, nie wyjeżdżaj , zostań jeszcze z miesiąc:) A M. niech dosyła kaskę buziam słodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 24.08.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Psosin,mam nadzieję,że zrobiłaś tartę? Pysiaczku,oj śliczne,śliczne.Ale coś tak myślę,że są dobrze wyreżyserowane i w ps podrasowane...Ale może się mylę?A lumpeks zwykły,najzwyklejszy tylko,że w ire. Yokasta,a w lumpeksie ale w ire Za to we wro mama kupiła takie o to cudo (zdjęcia z zeszłego roku,chociaż dynie już widziałam w sprzedaży) Asiu kochana,M przysyła bez gadania,ale stęsknił się już chłop A,że ja już też tochę stęskniona,to wracam. Buziaki ogroniaste dla chłopaków od mojej białogłowej i od ciotki :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 25.08.2011 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Mama kupiła talerz czy dynię, bo nie łapię Jeśli talerz, to mam taki komplet z Home&You... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.08.2011 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Chyba talerz Paula to kiedy dokładnie wracasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 25.08.2011 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 (edytowane) Jolisko,Pysiaczku,talerz Dyni jeszcze w lumpeksie nie widziałam Wracam 5 września.Ładuję baterię,bo w ire zimno i pada Ale dzisiaj burza była u nas ok.4 nad ranem.Błyskało i grzmiało jak rzadko kiedy,aż mi się Lenka,bidulka obudziła i pytałą co to.Za to teraz jest czyściutkie niebo i słoneczke zaczyna robić swoje Edytowane 25 Sierpnia 2011 przez Paula_71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 25.08.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Miałam napisać dawno, ale... jakoś nie wyszło. A potem - już nie wiedziałam, czyje to były wnętrza. Myślałam, szukałam i w końcu dzisiaj znalazłam :wave: I teraz już stąd się nie ruszam Straszna ze mnie domatorka, ale gdybym takie ciepłe klimaty jak Twoje Paula miała u siebie, to chyba nigdzie bym nie wychodziła Będę podglądać i dalej się zachwycać, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 25.08.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 eee Paula, ja dziś leżałam na plaży w Ire:) Pięknie było, słoneczko grzało, potem co prawda padało, ale potem znowu świeciło słońca, potem znowu padało, a potem świeciło:D ale ostatecznie całkiem ładny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts