Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 695
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jolisko i Pysiaczku,niestety tak to jest,że sklepy w wybranych miastach otwierają a nie pomyślą o mniejszych,w innych regionach Polski...szkoda.Ale za to na pewno macie jakies urocze kwiaciarnie,w kótrych wynajdujecie cuda :)

Yokasta,sruuu na rynek,fajno jest,dużo się dzieje,dużo ludzi.Lubię tą atmosferę,zwłaszcza latem.

Kasiu,piszesz,że mają dwa sklepy we Wrocławiu,a doczytałaś gdzie?Asortyment asortymentowi nierówny...ja np.nie widziałam u Nas ani napisu Home ani filiżaneczki.

Za nami upalny dzień,kolejny jutro.Z Lenką leniuchowałyśmy dzisiaj na ogrodzie,mała pluskała się w wanience a ja się opalałam,co by na weselu bladością nie straszyć :p Po powrocie szybki deserek,malinki (u mnie koszyczek za 3,30 ile u Was?) do tego cukier i smietanka 30ka.Pychotaaaaaaaa :D

IMG_2758.JPG

IMG_2757.JPG

Częstujecie się?

IMG_2762.JPG

Tacka kupiona dawno temu na "Niskich Łąkach" wrocławskim pchlim targu.

IMG_2754.JPG

Psosin,koniecznie,jak szaleć to szaleć :D

Yokasta,do Magnolii mi nigdy nie po drodze,do tego nic ode mnie tam nie jezdzi,do tego robią tory...itp.Ale wybiorę się tam jeszcze przed wyjazdem,bo mają chyba w jednym miejscu najfajniesze sklepy.Pucharki są z lumpka :wiggle:

Joliska,ileż my mamy wspólnego :D Mięta na pazurkach trochę ochładza w te upały ;)

Pysiaczku,częstuj się.U mnie po 4 zł były jeszcze w zeszłym tygodniu,może u Ciebie też potanieją?

Ja dzisiaj ambitnie chcę zrobić tartę z malinami i masą serową,zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Psosin,mam nadzieję,że zrobiłaś tartę? :)

Pysiaczku,oj śliczne,śliczne.Ale coś tak myślę,że są dobrze wyreżyserowane i w ps podrasowane...Ale może się mylę?A lumpeks zwykły,najzwyklejszy tylko,że w ire.

Yokasta,a w lumpeksie ale w ire :p Za to we wro mama kupiła takie o to cudo (zdjęcia z zeszłego roku,chociaż dynie już widziałam w sprzedaży)

IMG_0377.JPG

IMG_0370.JPG

Asiu kochana,M przysyła bez gadania,ale stęsknił się już chłop :) A,że ja już też tochę stęskniona,to wracam.

Buziaki ogroniaste dla chłopaków od mojej białogłowej i od ciotki :*

Jolisko,Pysiaczku,talerz :D Dyni jeszcze w lumpeksie nie widziałam ;)

Wracam 5 września.Ładuję baterię,bo w ire zimno i pada :(

Ale dzisiaj burza była u nas ok.4 nad ranem.Błyskało i grzmiało jak rzadko kiedy,aż mi się Lenka,bidulka obudziła i pytałą co to.Za to teraz jest czyściutkie niebo i słoneczke zaczyna robić swoje :)

Edytowane przez Paula_71

Miałam napisać dawno, ale... jakoś nie wyszło. A potem - już nie wiedziałam, czyje to były wnętrza. Myślałam, szukałam i w końcu dzisiaj znalazłam :wave::wave: I teraz już stąd się nie ruszam :) Straszna ze mnie domatorka, ale gdybym takie ciepłe klimaty jak Twoje Paula miała u siebie, to chyba nigdzie bym nie wychodziła :)

Będę podglądać i dalej się zachwycać, pozdrawiam :)