Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Yokasta,zajrzyj stronę wcześniej na talerzową zdobycz :)

Magduśko :welcome: zostań na ile chcesz :) Dziękuję Ci za miłe słowa.Pozdrawiam serdecznie!

Anagat,to rzeczywiście calkiem udany dzień,przejściowy deszcz to jak nie deszcz :lol2: Dzisiaj czeka nas znów upalny dzień,a ja w nocy w pks-e chyba się ugotuję ;)

Udanego dnia Wam życzę kochane!

• Odpowiedzi 695
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

Asieńko,znając mnie to lenia załapałam :p

Od poniedziałku jestem na wyspie,gdzie pada,wieje,zimno i w ogóle brrrrrrrrr,że nic się nie chce.Popadam w jakąś pogodową depresję.Mam nadzieję,że ten stan szybko minie i jakiś kopniak energetyczny mnie dopadnie.

Ale z pustymi rękoma do Was nie przychodzę :) Oczywiście jak wróciłam nie mogłam się powstrzymać i od razu rozpakowałam stolik od Mady :D Na razie jego aranżacja przedstawia się tak,ale pewnie będzie się zmieniać,jak to u mnie.Planuję kupno półki do wnęki,na książki,które w hurtowej ilości przywiozłam z pl.Mam nadzieję,że kącik szybko zyska ostateczną,no prawie ostateczną formę :)

IMG_3063.JPG

IMG_3069.JPG

IMG_3077.JPG

IMG_3070.JPG

Asiu,mam nadzieję,że wypad na działkę był udany :)

Yokasta,świeczniki już pokazywałam,no ale może teraz wpadły Ci w oko ;)

Kasiu,zazdroszczę pogody.Woreczek się załapał,a jakże!Wisi na honorowym łóżkowym miejscu,widać go zaraz po wejściu do sypialni.Świetnie się do niej dopasował :)

U mnie dzisiaj zawierucha,że hej!!!Wiatr wieje z ogromną prędkością.Podobno jakiś hamerykański huragan nas tutaj atakuje.Wszystko byłoby fajnie,jakbym nie musiała wyjść z domu,a muszę.Auto pojechało z Maćkiem do pracy,więc trza się porządnie opatulić i raz dwa załatwić co trzeba.

Yokasta,trzy pary butów,zaszalałaś! :) Ale w pl zima ostra to i obuwie musi być na zmianę,jakby jedno przemokło ;)

Świeczników i dodatków,które sama możesz przerobić (tak jak ja te czarne świeczniki) szukaj na Młynie.Wez no w którąś niedzielę zwlecz się z łóżka rano i poszperaj tam w tych klamotach.Jestem pewna,że coś znajdziesz :)

Tyle o butach.

Jesień puka do drzwi,przynajmniej tutaj na wyspie można ją poczuć,liście na drzewach przybierają rdzawą barwę.Muszę wybrać się na spacer po jakieś chabazie jesienne.Na razie jednak wieszak przybrał jednolitą jesienną dekorację.Szarości i brązy.Lubię :) oj tak.

IMG_3092.JPG

IMG_3083.JPG

IMG_3093.JPG

IMG_3106.JPG

IMG_3097.JPG

Kasiu,dziękuję :) Wieszak dostałam w prezencie od mojego brata...tylko nie myśl,że sam go wybrał :D musiałam mu podpowiedzieć ;) Tabliczka z allegro,baaaardzo mi się podoba.

Julunka,to fakt,że tutaj jest dużo sklepów z dodatkami do domów,ale będąc w pl na wakacjach widzę,że i tam coś zaczyna się dziać w tym temacie.Niestety ceny...często są powalające.

Joliska :hug:

Pozdrawiam Was dziewczynki!

Psosin,dziękuję :) Tabliczka jest od sprzedawcy o nicku Lovely home.Kosztowała tylko 12 zł (ten sam sprzedawca sprzedaje na decobazaarze pod innym nickiem tą samą tabliczkę za 35 zł :/)

Julinka,sklepy za 5 zł uwielbiam :D To prawda,że często można tam kupić coś ciekawego.Ostatnio jak byłam w pl widziałam uroczą serię do kuchni Sweet Home,nawet sobie wielki kubas do ire przywiozłam :D