Paula_71 26.08.2011 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Yokasta,zajrzyj stronę wcześniej na talerzową zdobycz Magduśko zostań na ile chcesz Dziękuję Ci za miłe słowa.Pozdrawiam serdecznie! Anagat,to rzeczywiście calkiem udany dzień,przejściowy deszcz to jak nie deszcz Dzisiaj czeka nas znów upalny dzień,a ja w nocy w pks-e chyba się ugotuję Udanego dnia Wam życzę kochane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 31.08.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Paula, ja się ślinię na te wszystkie pyszności - jak ja się potem w spodnie wcisnę, no jak? Widzę, że nie tylko ja z ciężkim sercem z Wrocławia wyjeżdżam... Nanu nana w Płocku? Kurcze, będę w sobotę - może dam rade zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 31.08.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Paula,masz szczęscie do cudnych znalezisk:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 09.09.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Paulinko, pokaż co tam nowego:)bo znając Ciebie to same nowości czynisz:Pbuzi dla Lenci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 10.09.2011 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Asieńko,znając mnie to lenia załapałam Od poniedziałku jestem na wyspie,gdzie pada,wieje,zimno i w ogóle brrrrrrrrr,że nic się nie chce.Popadam w jakąś pogodową depresję.Mam nadzieję,że ten stan szybko minie i jakiś kopniak energetyczny mnie dopadnie. Ale z pustymi rękoma do Was nie przychodzę Oczywiście jak wróciłam nie mogłam się powstrzymać i od razu rozpakowałam stolik od Mady Na razie jego aranżacja przedstawia się tak,ale pewnie będzie się zmieniać,jak to u mnie.Planuję kupno półki do wnęki,na książki,które w hurtowej ilości przywiozłam z pl.Mam nadzieję,że kącik szybko zyska ostateczną,no prawie ostateczną formę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 11.09.2011 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 pięknościiiiiiiiiiiii:))) aranże znając Twoje upodobania będą zmieniały się z godziny na godzinę u nas pikne słońce po paru dniach zimnicy, trzeba więc korzystać. Pakować chłopaków, prowiant i na działkę buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 11.09.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Przepiękna aranżacja....świeczniki piękne Nawet woreczek się załapał Współczuję pogody ja nadal jestem na wsi i dzisiaj jest 30 stopni i piękne słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 12.09.2011 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Asiu,mam nadzieję,że wypad na działkę był udany Yokasta,świeczniki już pokazywałam,no ale może teraz wpadły Ci w oko Kasiu,zazdroszczę pogody.Woreczek się załapał,a jakże!Wisi na honorowym łóżkowym miejscu,widać go zaraz po wejściu do sypialni.Świetnie się do niej dopasował U mnie dzisiaj zawierucha,że hej!!!Wiatr wieje z ogromną prędkością.Podobno jakiś hamerykański huragan nas tutaj atakuje.Wszystko byłoby fajnie,jakbym nie musiała wyjść z domu,a muszę.Auto pojechało z Maćkiem do pracy,więc trza się porządnie opatulić i raz dwa załatwić co trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 12.09.2011 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Aaaaa to już wiem o co chodzi,kochana możesz od gapić pomysł jak chcesz nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 12.09.2011 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Yokasta,trzy pary butów,zaszalałaś! Ale w pl zima ostra to i obuwie musi być na zmianę,jakby jedno przemokło Świeczników i dodatków,które sama możesz przerobić (tak jak ja te czarne świeczniki) szukaj na Młynie.Wez no w którąś niedzielę zwlecz się z łóżka rano i poszperaj tam w tych klamotach.Jestem pewna,że coś znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 12.09.2011 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Kurcze,znam ten dylemat dt.wyboru butów...niestety mój luby nie jest wyrozumiały.Chociaż jak ostatnio powiedziałam mu jakie mi się podobają i ile kosztują to nie zbył mnie.Więc jest szansa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 12.09.2011 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Się nie śmiej Ja bym jemu tyle na buty nie dała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 12.09.2011 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Tyle o butach. Jesień puka do drzwi,przynajmniej tutaj na wyspie można ją poczuć,liście na drzewach przybierają rdzawą barwę.Muszę wybrać się na spacer po jakieś chabazie jesienne.Na razie jednak wieszak przybrał jednolitą jesienną dekorację.Szarości i brązy.Lubię oj tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 12.09.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Ale cudny wieszak szukam czegos podobnego do przedpokoju....chcę na nim powiesić woreczki innne niezbędne rzeczy mam taką samą mini tablicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 12.09.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Tak,piekne rzeczy wyszukujesz ale w IRE to chyba łatwiejsze Ujecia tez zachwycajace.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 13.09.2011 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Paula, u Ciebie nawet szara jesień jest kolorowa Śliczna kompozycja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 13.09.2011 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Kasiu,dziękuję Wieszak dostałam w prezencie od mojego brata...tylko nie myśl,że sam go wybrał musiałam mu podpowiedzieć Tabliczka z allegro,baaaardzo mi się podoba. Julunka,to fakt,że tutaj jest dużo sklepów z dodatkami do domów,ale będąc w pl na wakacjach widzę,że i tam coś zaczyna się dziać w tym temacie.Niestety ceny...często są powalające. Joliska Pozdrawiam Was dziewczynki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 13.09.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Paula pieknie, alez ty masz dar do tworzenia takich pieknych kompozycji!!! jak ty wyszukujesz takie piekne rzeczy na allegro?? ja tez "kce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 13.09.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 w temacie wyszukiwania w Polsce...ostatnio w sklepach <>kupiłam duuzo fajnych pierdolek,warto zagladac.W dodatku jaka radocha,ze cos tanio i ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 13.09.2011 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Psosin,dziękuję Tabliczka jest od sprzedawcy o nicku Lovely home.Kosztowała tylko 12 zł (ten sam sprzedawca sprzedaje na decobazaarze pod innym nickiem tą samą tabliczkę za 35 zł :/) Julinka,sklepy za 5 zł uwielbiam To prawda,że często można tam kupić coś ciekawego.Ostatnio jak byłam w pl widziałam uroczą serię do kuchni Sweet Home,nawet sobie wielki kubas do ire przywiozłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts