pysiaczek 13.09.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Paula jak pięknie masz zaaranżowany ten stolik od Mady Dlaczego dlaczego dlaczego jak były na niego zgłoszenia kto chce to ja głupia myślałam, że on mi się nigdzie nie wpasuje No dlaczego Aranżacja wieszaka też piękna jak zresztą zawsze wszystko u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 15.09.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Ja już nie wiem co pisać, bo nie chcę w kółko tego samo -a le inaczej się nie da: piękny dom, cudne zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 16.09.2011 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Pysiaczku,no właśnie,dlaczego? Kochana,poszukaj na all,bo wiem,że są.Albo sama zmajstruj podobny,kup gotową tacę,dorób nóżki,pomaluj i ciesz się nim Waderko,dziękuję Ci po stokroć Cieszę się bardzo,że Ci się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 16.09.2011 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Ale u mnie dzisiaj pogoda,nic tylko wskoczyć pod kołdrę z książką w ręku i herbatką.Brrrrrr,a takie miałam plany na weekend.Chciałam odwiedzić pchli targ i pojechać na wrzosowisko,które o tej porze roku wygląda najpiękniej.Trzymajcie kciuki aby pogoda się poprawiła. Tymczasem,wklejam kilka zdjęć z jesiennymi inspiracjami dekoracyjnymi. Zdjęcia:źródło internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 20.09.2011 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Ogrodowe migawki.Padał deszczyk,wyszło słoneczko a ja biegałam z aparatem Sąsiedzi muszą mieć mnie nieźle za stukniętą,że tak biegam z aparatem i pstrykam kwiatuszkom zdjęcia...A czasami też nie tylko kwiatuszkom,tylko jakimś dziwnym aranżacją.Ale co tam,tak to jest jak jest się "wrażliwym inaczej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 20.09.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Paula Widziałam już na blogu te cudeńka - pierwsze zdjęcie zachwyciło mnie najbardziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 20.09.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Paulko - tak całkiem na marginesiewidzę że ściągasz inspiracje z netu. a znasz pinterest? w Hameryce jest teraz na to szał. faktycznie jest to nieprzebrane źródło inspiracji, a do tego wygoda, bo podaje oryginalne źródło zdjęcia (a często jest z tym problem, jak się chce pokazać zdjęcie zgodnie z netykietą). Podrzucam co mi wyskoczyło na hasło "fall decorations"http://pinterest.com/search/?q=fall+decorations Mam nadzieję że się nie narzucam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.09.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Pysiaczku,no właśnie,dlaczego? Kochana,poszukaj na all,bo wiem,że są.Albo sama zmajstruj podobny,kup gotową tacę,dorób nóżki,pomaluj i ciesz się nim Paulo na allegro te stoliki są ale w cenach wiadomo jakich Ktoś tu kiedyś pokazywał już linka do aukcji z absurdalnie wysoką ceną A z kolei w samoróbkach to ja dobra nie jestem Poczekam raczej a może jeszcze kiedyś te stoliki powrócą do Netto Piękne inspiracje jesienne pokazujesz i cudne kwiaty po deszczu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 20.09.2011 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Joluś,cieszę się,że Ci się podoba Nihiru, dziękuję za namiary na tą stronę,świetne inspiracje i wszystko tak ładnie skatalogowane w jednym miejscu.Już sobie rezerwuję czas na przejrzenie jej Pysiaczku,wiem,niestety,ceny są tak wywindowane,że aż czasami oczy przecieram ze zdziwienia...Może faktycznie warto poczekać,albo szukać w ofercie innych sklepów.Zobaczysz w najmniej oczekiwanym momencie trafisz na taki stolik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 20.09.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Nihiru, dziękuję za namiary na tą stronę,świetne inspiracje i wszystko tak ładnie skatalogowane w jednym miejscu.Już sobie rezerwuję czas na przejrzenie jej Kochana - życia nie starczy - ta strona się ciągle aktualizuje, bo każdy swoje inspiracje tam wrzuca. To jak reakcja łańcuchowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 20.09.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Nihiru, w podzięce za cudowną kopalnię zrobiłam Ci sygnaturkę Ale zaraz powinnaś być przykładnie ukarana za kusząco-dołujące inspiracje w niedopuszczalnych ilościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 20.09.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Joliska - dziękuję! ja mało kumata komputerowo jestem. Z wielkim trudem opanowałam wklejanie zdjęć na forum:) Teraz będę walczyła żeby opanować robienie wizualek, bo by mi się bardzo przydało. a co do pinteresta, to sobie pomyślałam - czemu tylko ja mam się męczyć i tracić czas? Niech inni też cierpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.09.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 No dobra weszłam pod tego linka i czuję, że tak mi dziś do końca pracy zleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 21.09.2011 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Tiaaaaaaaaaa,pół nocy przesiedziałam na tej stronce.Skarbnica inspiracji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 21.09.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Uprzedzałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 21.09.2011 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Uprzedzałaś,ale i tak nie spodziewałam się aż tyle w jednym miejscu U mnie znów mini zmiany stolikowe Z wczorajszego spacerku przytachałam omszone badyle.Całość teraz prezentuje się tak.Ciekawe tylko jak długo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.09.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Pięknie Przysiadłabym tam chętnie na chwilkę i poczytała tą książkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 21.09.2011 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Pysiaczku,zapraszam :)Książka ,kawka i ciacho gwarantowane!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.09.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Lecę w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 21.09.2011 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 RyanAir-em najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts