Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Paula jak pięknie masz zaaranżowany ten stolik od Mady :jawdrop:

Dlaczego dlaczego dlaczego jak były na niego zgłoszenia kto chce to ja głupia myślałam, że on mi się nigdzie nie wpasuje :bash:

No dlaczego :cry:

Aranżacja wieszaka też piękna jak zresztą zawsze wszystko u Ciebie :)

• Odpowiedzi 695
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale u mnie dzisiaj pogoda,nic tylko wskoczyć pod kołdrę z książką w ręku i herbatką.Brrrrrr,a takie miałam plany na weekend.Chciałam odwiedzić pchli targ i pojechać na wrzosowisko,które o tej porze roku wygląda najpiękniej.Trzymajcie kciuki aby pogoda się poprawiła.

Tymczasem,wklejam kilka zdjęć z jesiennymi inspiracjami dekoracyjnymi.

fall-front-porch-with-mums.jpg

halloween-pumpkins-decorating-fb.jpg

ss_bhg1387871.jpg

glowimages_271237.jpg

glowimages_337409.jpg

glowimages_338250.jpg

Zdjęcia:źródło internet.

Ogrodowe migawki.Padał deszczyk,wyszło słoneczko a ja biegałam z aparatem ;) Sąsiedzi muszą mieć mnie nieźle za stukniętą,że tak biegam z aparatem i pstrykam kwiatuszkom zdjęcia...A czasami też nie tylko kwiatuszkom,tylko jakimś dziwnym aranżacją.Ale co tam,tak to jest jak jest się "wrażliwym inaczej" :D

IMG_3129.JPG

IMG_3136.JPG

IMG_3140.JPG

IMG_3139.JPG

Paulko - tak całkiem na marginesie

widzę że ściągasz inspiracje z netu. a znasz pinterest? w Hameryce jest teraz na to szał. faktycznie jest to nieprzebrane źródło inspiracji, a do tego wygoda, bo podaje oryginalne źródło zdjęcia (a często jest z tym problem, jak się chce pokazać zdjęcie zgodnie z netykietą).

Podrzucam co mi wyskoczyło na hasło "fall decorations"

http://pinterest.com/search/?q=fall+decorations

Mam nadzieję że się nie narzucam!

Pysiaczku,no właśnie,dlaczego?;) Kochana,poszukaj na all,bo wiem,że są.Albo sama zmajstruj podobny,kup gotową tacę,dorób nóżki,pomaluj i ciesz się nim :)

Paulo na allegro te stoliki są ale w cenach wiadomo jakich ;) Ktoś tu kiedyś pokazywał już linka do aukcji z absurdalnie wysoką ceną :o

A z kolei w samoróbkach to ja dobra nie jestem ;) Poczekam raczej a może jeszcze kiedyś te stoliki powrócą do Netto :)

Piękne inspiracje jesienne pokazujesz i cudne kwiaty po deszczu! :)

Joluś,cieszę się,że Ci się podoba :)

Nihiru,:welcome: dziękuję za namiary na tą stronę,świetne inspiracje i wszystko tak ładnie skatalogowane w jednym miejscu.Już sobie rezerwuję czas na przejrzenie jej :)

Pysiaczku,wiem,niestety,ceny są tak wywindowane,że aż czasami oczy przecieram ze zdziwienia...Może faktycznie warto poczekać,albo szukać w ofercie innych sklepów.Zobaczysz w najmniej oczekiwanym momencie trafisz na taki stolik :D

Nihiru,:welcome: dziękuję za namiary na tą stronę,świetne inspiracje i wszystko tak ładnie skatalogowane w jednym miejscu.Już sobie rezerwuję czas na przejrzenie jej :)

Kochana - życia nie starczy - ta strona się ciągle aktualizuje, bo każdy swoje inspiracje tam wrzuca. To jak reakcja łańcuchowa:)

Joliska - dziękuję! ja mało kumata komputerowo jestem. Z wielkim trudem opanowałam wklejanie zdjęć na forum:) Teraz będę walczyła żeby opanować robienie wizualek, bo by mi się bardzo przydało.

a co do pinteresta, to sobie pomyślałam - czemu tylko ja mam się męczyć i tracić czas? Niech inni też cierpią:)