Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No to i ja się witam. Ślicznie u Was - tak sielsko anielsko. :)

Taką potrójną ramkę na zdjęcia wypatrzyłam ostatnio na allegro i zastanawiam się czy kupić sobie do przedpokoju. :wiggle: No nic będę wpadać i podziwiać. Fajniuuutko, że założyłaś wątek.

No i gratuluję rozwiązania botanicznej zagadki. :cool:

• Odpowiedzi 695
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:welcome:

Nemi,witaj.Potrójną ramkę dostałam w prezencie urodzinowym od znajomych (wiedzą co lubię :D) śmiało mogę ją polecić,jeżeli tylko pasuje do Twojego wnętrza.Jest na prawdę ładna.

Asiulkowo,no trafiłam i nawet jakimś cudem udał mi się to w 1/3 ogarnąć hahaha,kiedy Ty założysz swój wątek,he???Buziaki dla Was.

Dzisiaj pogoda mega do ....bani.Leje,wieje,zimnica.Dziecko w żłobku,więc mam czas na przyjemności :) Wrzucam zdjęcia z "salonu" fragmenty,bo tylko te są do pokazania.Kanapą i fotelami chwalić się nie będę bo nie ma czym.Ech,uroki mieszkania w wynajętym domu...

Latarnia też kupiona w TkMaxx

canon614.jpg

canon618.jpg

Od czasu do czasu sama coś szyję,tutaj poszewki z tkaniny od Cath Kidston

canon616.jpg

Hej Paula, ślicznie ustroiłaś domek:)

Gdzie w Ire mieszkasz? Ja obecnie w Sligo.

I nie narzekaj na wynajmowane domy, dopóki nie będziesz co pół roku lub co roku musiała szukać nowego i to w ogległości kilkuset km (tak jak ja). Ja już zrezygnowałam z upiększania moich licznych wynajmowanych domów.. Buuu

Również czekam na dalsze odsłony:)

Warmia,miło mi bardzo,ale nie zajmuję się fotografią profesjonalnie,to moje hobby,które cały czas szlifuje,jeszcze wiele się muszę nauczyć.A z tym szyciem to jest,tak,że potrafię na maszynie szyć tylko w linii prostej hahaha :) więc poszewki jako tako mi wychodzą,gorzej z jakimiś serduszkami to już wolę ręcznie machnąć ;)

Pysiaczek,dziękuję,klosik na lampkę kupiłam na pchlim targu,był zupełnie nowiutki zapakowany w folię.

Anagat,Witaj,mieszkam w Clane,co.Kildare.Znam te perypetie z domami.Ale co zrobić,tutaj nic nie jest idealne i zapięte na ostatni guzik :)

Pozdrawiam Was serdecznie.

Latarnia też kupiona w TkMaxx

canon614.jpg

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej ja chcę taką! Ciekawe czy w Krakowie w TK będą mieli coś podobnego... Hmm - w piątek polecę sprawdzić. Latarenka boska.

Co do mojego stylu - hmm... uznajmy że dopiero się tworzy, ale coraz bliżej mi do shabby. :)

hehe wiedziałam, że Nemi latarenkę przyuważy:D:D Nemiczek jak u siebie w TK nie znajdziesz, zapraszam do mnie:) zamawiaj bilety i na zakupy:D

Paula ja w sumie z domami perypetii nie mam żadnych, ja mam taką cholerną pracę, że sie przeprowadzać ciągle muszę;/

A sama Irlandia jest dla mnie krajem prawie idealnym ;)

hehe wiedziałam, że Nemi latarenkę przyuważy:D:D Nemiczek jak u siebie w TK nie znajdziesz, zapraszam do mnie:) zamawiaj bilety i na zakupy:D

Paula ja w sumie z domami perypetii nie mam żadnych, ja mam taką cholerną pracę, że sie przeprowadzać ciągle muszę;/

Prawie,robi wielką różnicę hahaha.Ale to fakt,jest prawie idealnie :)

Widząc postępy w robieniu ozdób świątecznych u co poniektórych forumowiczek,postanowiłam i ja coś sklecić na szybko :wiggle:

Sklecić to za mocne słowo,po prostu ze spacerku przytachałam gałązeczki,wianki przyodziałam w tasiemki i tyle.Prosta ozdoba a ja już czuję,że nadchodzą święta.Tylko pogoda mogłaby się trochę poprawić...

IMG_7097.JPG

IMG_7085.JPG

canon88.jpg

canon89.jpg

Edytowane przez Paula_71

He he. No ba! Ja mam teraz "fazę" na lampiony, więc wszystko wyniucham. :rotfl:

Paula kolejna porcja cudnych fotek. Świąteczny klimacik się czuje... :)