nemi 12.04.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 No to i ja się witam. Ślicznie u Was - tak sielsko anielsko. Taką potrójną ramkę na zdjęcia wypatrzyłam ostatnio na allegro i zastanawiam się czy kupić sobie do przedpokoju. No nic będę wpadać i podziwiać. Fajniuuutko, że założyłaś wątek. No i gratuluję rozwiązania botanicznej zagadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 13.04.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 cześć Paulinko:) miło, że i tu trafiłaś piękności, piękności:) buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 13.04.2011 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Nemi,witaj.Potrójną ramkę dostałam w prezencie urodzinowym od znajomych (wiedzą co lubię ) śmiało mogę ją polecić,jeżeli tylko pasuje do Twojego wnętrza.Jest na prawdę ładna. Asiulkowo,no trafiłam i nawet jakimś cudem udał mi się to w 1/3 ogarnąć hahaha,kiedy Ty założysz swój wątek,he???Buziaki dla Was. Dzisiaj pogoda mega do ....bani.Leje,wieje,zimnica.Dziecko w żłobku,więc mam czas na przyjemności Wrzucam zdjęcia z "salonu" fragmenty,bo tylko te są do pokazania.Kanapą i fotelami chwalić się nie będę bo nie ma czym.Ech,uroki mieszkania w wynajętym domu... Latarnia też kupiona w TkMaxx Od czasu do czasu sama coś szyję,tutaj poszewki z tkaniny od Cath Kidston Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 13.04.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Kolejna zdolniacha na forum Zazdraszczam takiego talentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.04.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Paula znów super! Bardzo fajne te Twoje wnętrza a i zdjęcia je ślicznie przedstawiają Skąd ten beżowy klosz na lampce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 13.04.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Hej Paula, ślicznie ustroiłaś domek:)Gdzie w Ire mieszkasz? Ja obecnie w Sligo. I nie narzekaj na wynajmowane domy, dopóki nie będziesz co pół roku lub co roku musiała szukać nowego i to w ogległości kilkuset km (tak jak ja). Ja już zrezygnowałam z upiększania moich licznych wynajmowanych domów.. Buuu Również czekam na dalsze odsłony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 13.04.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Tak mi się jakoś dziwnie wydaje, że ty kobitko zajmujesz się fotografią artystyczną, czy coś w ten deseń, bo zdjęcia to masz czadowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 13.04.2011 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Warmia,miło mi bardzo,ale nie zajmuję się fotografią profesjonalnie,to moje hobby,które cały czas szlifuje,jeszcze wiele się muszę nauczyć.A z tym szyciem to jest,tak,że potrafię na maszynie szyć tylko w linii prostej hahaha więc poszewki jako tako mi wychodzą,gorzej z jakimiś serduszkami to już wolę ręcznie machnąć Pysiaczek,dziękuję,klosik na lampkę kupiłam na pchlim targu,był zupełnie nowiutki zapakowany w folię. Anagat,Witaj,mieszkam w Clane,co.Kildare.Znam te perypetie z domami.Ale co zrobić,tutaj nic nie jest idealne i zapięte na ostatni guzik Pozdrawiam Was serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 13.04.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Latarnia też kupiona w TkMaxx Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej ja chcę taką! Ciekawe czy w Krakowie w TK będą mieli coś podobnego... Hmm - w piątek polecę sprawdzić. Latarenka boska. Co do mojego stylu - hmm... uznajmy że dopiero się tworzy, ale coraz bliżej mi do shabby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 14.04.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 hehe wiedziałam, że Nemi latarenkę przyuważy:D:D Nemiczek jak u siebie w TK nie znajdziesz, zapraszam do mnie:) zamawiaj bilety i na zakupy:D Paula ja w sumie z domami perypetii nie mam żadnych, ja mam taką cholerną pracę, że sie przeprowadzać ciągle muszę;/ A sama Irlandia jest dla mnie krajem prawie idealnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 14.04.2011 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Dalej cudnie zdolności manualne som. Som,som,ale tylko podczas szycia w linii prostej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 14.04.2011 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 hehe wiedziałam, że Nemi latarenkę przyuważy:D:D Nemiczek jak u siebie w TK nie znajdziesz, zapraszam do mnie:) zamawiaj bilety i na zakupy:D Paula ja w sumie z domami perypetii nie mam żadnych, ja mam taką cholerną pracę, że sie przeprowadzać ciągle muszę;/ A sama Irlandia jest dla mnie krajem prawie idealnym Prawie,robi wielką różnicę hahaha.Ale to fakt,jest prawie idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 14.04.2011 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 (edytowane) Widząc postępy w robieniu ozdób świątecznych u co poniektórych forumowiczek,postanowiłam i ja coś sklecić na szybko Sklecić to za mocne słowo,po prostu ze spacerku przytachałam gałązeczki,wianki przyodziałam w tasiemki i tyle.Prosta ozdoba a ja już czuję,że nadchodzą święta.Tylko pogoda mogłaby się trochę poprawić... Edytowane 14 Kwietnia 2011 przez Paula_71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 14.04.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Paula, jakie piękne foty robisz. co Ty masz za aparat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 14.04.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 hehe wiedziałam, że Nemi latarenkę przyuważy:D:D Nemiczek jak u siebie w TK nie znajdziesz, zapraszam do mnie:) zamawiaj bilety i na zakupy:D Paula ja w sumie z domami perypetii nie mam żadnych, ja mam taką cholerną pracę, że sie przeprowadzać ciągle muszę;/ A sama Irlandia jest dla mnie krajem prawie idealnym He he. No ba! Ja mam teraz "fazę" na lampiony, więc wszystko wyniucham. Paula kolejna porcja cudnych fotek. Świąteczny klimacik się czuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.04.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Piękna zapowiedź świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 14.04.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Paula, jakie piękne foty robisz. co Ty masz za aparat? Monah,staram się a fotki robię lustrzanką canona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 14.04.2011 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Nemi i Pysiaczku,zastanawiam się czy tak już zostawić,zamówiłam jeszcze szyte ręcznie świąteczne gąski i chyba to będzie na tyle dekoracji.Ważne aby były roślinki,czy to tulipany,czy gałęzie z drzew,lubię takie proste naturalne dekoracje.Pozdrawiam wszystkich cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.04.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Ja tu chyba jeszcze nie byłam ... Piękne zdjęcia i dekoracje:) Witam się i zostaję, można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 14.04.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 wczoraj tu cos skrobnełam ale mi wcieło a później spieszyłam sie do pracy wiec melduję sie na stanowisku podgladacza no i oczywiście posłodzę trochecudowny klimat tworzysz w swoim domku napewno mnie zainspirujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts