Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 695
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Danutka,ja jeżdżę na Tallagh,tam na parkingu boiska piłkarskiego jest pchli targ w każdą sobotę,ale nie wiem czy do jutra się wykuruję aby pojechać na szpery :cry: A zaglądaj do mnie kiedy tylko masz ochotę,zapraszam :)

Bogumił :hug: herbatka z miodem i cytrynką to jest lek na całe zło :) I tego się trzymam.

Niestety łowy sie nieudały :( Oczywiście byłam przed 11 chyba trochę zapóźno:( Czułam sie troszkę jak z innej bajki troszkę jestem rozczarowana tym car bootsem. Byłam kiedys w Krakowie na pchlim targu i wyobrazałam sobie że jest tu tak samo hmm... irlandia to jednak inny kraj:) Jak zdrówko??

Lasche,to ja muszę przewertować wątek Madzi i poszukać :) Chyba,że masz te zdjęcia gdzieś u siebie na kompie i byś je u mnie wkleiła???:rolleyes: Ja zapraszam do siebie,na car boot sobie pojedziemy :D

Danutka,a bo widzisz,ja może Cię nie uprzedziłam,to jest zupełnie innego rodzaju pchli targ,w Krakowie to był targ staroci,antyków a tutaj są targi na których trzeba się naszykać,naszperać,zobaczyć potencjał tam gdzie pierwotnie go nie ma.To właśnie lubię w tym najbardziej.Widzę np.świecznik,drewniany,fajny ale w kolorze jakiejś zgniłej zieleni,do niczego mi on pasować nie będzie ale biorę,bo kosztuje 1€ w domu łapię czarny sprej i już mam super świecznik,za który w sklepie musiałabym dać 15€...Myślę,że musisz się przekonać do takich miejsc i nauczyć się szperać :) Nie zniechęcaj się.Ja z sobotniego wypadu nigdy nie wracam z pustymi rękoma...

Asiu,Danutko,czuję się już o niebo lepiej,nie wiem co to było,ale trzymało mnie jeden dzień,jeden dzień wyjęty z życia...Dobrze,że tylko jeden.

Pozdrawiam Was cieplutko.

Przepraszam,że dopiero teraz ale w międzyczasie musiałam dokończyć obiad,skoczyć do sklepu,co najmniej 20 razy pobiec na górę i na dół,bo a to Lenka woła siusiu,a to to a to siamto :) Życie,ale teraz przysiadłam i zdjęcia zgrałam.

Tadammmmmmmmm,uszyłam poszewkę hahahha wiem,żaden wyczyn,nawet do pięt nie dorasta tym,które szyje Kasia,ale mam taką jaką sobie wymyśliłam i jestem zadowolona,a to jest najważniejsze :)

IMG_4141.JPG

IMG_4179.JPG

Przy okazji pokazuję wczorajsze nabytki z lumpeksu ( Danusiu,tu ukłony w Twoje strony,zobacz co min.można tam znaleźć) nowiutki czarny :D abażurek,był jeszcze zafoliowany i nowy komplecik dzbanuszkowo-filiżankowy.Każde za 2€,no grzechem by było nie kupić :D Tak tłumaczę swoje wszystkie nadprogramowe zakupy :lol2:

IMG_4140.JPG

IMG_4171.JPG

IMG_4167.JPG

I jeszcze abażurki,które kupiłam dawno temu na pchlim targu,nie mam do nich kinkietów,ale nie szkodzi,kiedyś znajdę odpowiednie...

IMG_4127.JPG

IMG_4129.JPG