danutka33 14.10.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Dzieki za szybciutka odpowiedz . Ja mieszkam w Dublinie własnie ,podpowiedz gdzie konkretnie hmm Car boot sale mówisz. Przynam się nie byłam nigdy:( Domek masz cudny zwłaszcze te bibelociki bedę tu zagladac regularnie jesli pozwolisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.10.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Paula....życzę zdróweczka:) Kuruj się....na te zimne dni tylko herbatka z miodem i cytrynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 14.10.2011 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Danutka,ja jeżdżę na Tallagh,tam na parkingu boiska piłkarskiego jest pchli targ w każdą sobotę,ale nie wiem czy do jutra się wykuruję aby pojechać na szpery A zaglądaj do mnie kiedy tylko masz ochotę,zapraszam Bogumił herbatka z miodem i cytrynką to jest lek na całe zło I tego się trzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danutka33 14.10.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Haha to bliziutko mnie mieszkam na Tallaght , poszperam jutro może wpadnę na Ciebie jak już wyzdrowiejesz:) Jeszcze cieplutko w Irlandii gdzie Ty sie zaziebiłas kobietko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 14.10.2011 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 No to jak mieszkasz tam a nie wiesz,że masz car boot pod nosem hahaha Koniecznie jutro śmigaj na niego,i to najlepiej tak na 10 żeby być bo później murzynki się rozpychają i wykupują wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.10.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 oj ale Wam zazdroszczę ...tych carbootsów mi najbardziej brak a komoda rewelacyjni Ci wyszła ...i szary to fajny pomysł ...ja swego czasu wklejałam u Magdy ZZZ inspiracje szaro - ecri ...myślę, że wygląda to fajnie i oryginalnie i zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danutka33 15.10.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Niestety łowy sie nieudały Oczywiście byłam przed 11 chyba trochę zapóźno:( Czułam sie troszkę jak z innej bajki troszkę jestem rozczarowana tym car bootsem. Byłam kiedys w Krakowie na pchlim targu i wyobrazałam sobie że jest tu tak samo hmm... irlandia to jednak inny kraj:) Jak zdrówko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 16.10.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Paulinko, kuruj się, mam nadzieję, że juz Ci lepiej.pozdrawiam z mega słonkiem, które dziś u mnie:)i z szafowym bałaganem-pora ubrania ciepłe wyjmować;/ buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 16.10.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Lasche,to ja muszę przewertować wątek Madzi i poszukać Chyba,że masz te zdjęcia gdzieś u siebie na kompie i byś je u mnie wkleiła??? Ja zapraszam do siebie,na car boot sobie pojedziemy Danutka,a bo widzisz,ja może Cię nie uprzedziłam,to jest zupełnie innego rodzaju pchli targ,w Krakowie to był targ staroci,antyków a tutaj są targi na których trzeba się naszykać,naszperać,zobaczyć potencjał tam gdzie pierwotnie go nie ma.To właśnie lubię w tym najbardziej.Widzę np.świecznik,drewniany,fajny ale w kolorze jakiejś zgniłej zieleni,do niczego mi on pasować nie będzie ale biorę,bo kosztuje 1€ w domu łapię czarny sprej i już mam super świecznik,za który w sklepie musiałabym dać 15€...Myślę,że musisz się przekonać do takich miejsc i nauczyć się szperać Nie zniechęcaj się.Ja z sobotniego wypadu nigdy nie wracam z pustymi rękoma... Asiu,Danutko,czuję się już o niebo lepiej,nie wiem co to było,ale trzymało mnie jeden dzień,jeden dzień wyjęty z życia...Dobrze,że tylko jeden. Pozdrawiam Was cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 16.10.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 wklejone u Magdy szary plus kremhttp://theslightlyobsessivebride.blogspot.com/2010/02/vintage-shades-of-grey-cream.htmlhttp://blog.baerhomedesign.com/2011/05/what-goes-with-grey-everything.html i ciężkie działo http://designmaze-tim.blogspot.com/2011/04/sarahs-101-part-2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danutka33 17.10.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Yhy masz racje haha niedogadałysmy się , pobiegłąm tam szukam i szukam ale nie ma fajnych rzeczy mysle sobie to chyba jakaś pomyłka jest:) To teraz bedę wiedziała jak to ugryść dzieki za radę. Wieje dziś wiatr strasznie chyba porwie naszą wyspę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 18.10.2011 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Lasche Danutka,następnym razem pewnie będzie lepiej Wiesz,to zależy czego poszukujesz,bo jak takich typowych staroci,antyków,to pozostają Ci tylko takie giełdy specjalistyczne.Wczoraj myślałam,że mi głowę urwie!!!Oj,pogoda Nas nie rozpieszcza. Pozdrawiam Was serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 18.10.2011 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Noooo a w czym rzecz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 18.10.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 nie wiem czy jeszcze machacie ale pomacham z wami;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 18.10.2011 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 No to machamy razem,ja też właśnie po kawie,więc energii mam nadmiar Zaraz Wam wkleję co też zmajstrowałam dzisiejszego poranka,nie jest to mistrzostwo jak u Kasi,ale mnie się podoba Yokasta,przeszła mi taka myśl przez łepetynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.10.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Paula zatem czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 18.10.2011 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Przepraszam,że dopiero teraz ale w międzyczasie musiałam dokończyć obiad,skoczyć do sklepu,co najmniej 20 razy pobiec na górę i na dół,bo a to Lenka woła siusiu,a to to a to siamto Życie,ale teraz przysiadłam i zdjęcia zgrałam. Tadammmmmmmmm,uszyłam poszewkę hahahha wiem,żaden wyczyn,nawet do pięt nie dorasta tym,które szyje Kasia,ale mam taką jaką sobie wymyśliłam i jestem zadowolona,a to jest najważniejsze Przy okazji pokazuję wczorajsze nabytki z lumpeksu ( Danusiu,tu ukłony w Twoje strony,zobacz co min.można tam znaleźć) nowiutki czarny abażurek,był jeszcze zafoliowany i nowy komplecik dzbanuszkowo-filiżankowy.Każde za 2€,no grzechem by było nie kupić Tak tłumaczę swoje wszystkie nadprogramowe zakupy I jeszcze abażurki,które kupiłam dawno temu na pchlim targu,nie mam do nich kinkietów,ale nie szkodzi,kiedyś znajdę odpowiednie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 18.10.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ależ ja lubię Cię odwiedzać Paula, piękne nabytki, co do jednego! Ja też zawsze tłumaczę sobie, że to grzech przecież nie kupić w taaakiej cenie No zapomniałabym o poszewce - baaardzo mi się podoba Ta falbanka jest urocza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 18.10.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Chyba muszę się wybrać do Ciebie, Paula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 18.10.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 eh..cudaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))))))Paulinko śliczna podusia, abażurki i śliczny dzbaneczek-filiżanka:)Eh..posiedzę u Ciebie:)buziaki dla Lenci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts