Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 695
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magduśka,dziękuję Ci bardzo,:oops: czerwienię się!

Joliska,zapraszam :D dawaj kiedy tylko chcesz,pobuszujemy razem :)

Asiu,siedź ile wlezie,wiesz,że u mnie to jak u siebie w domu :)

Anetko,dziękuję kochana,cieszę się,że Ci się podoba :)

Kasiu,odgapiaj ile chcesz :) Ja korzystałam z małej ściągawki http://www.tipy.pl/artykul_9175,jak-zrobic-poszewke-z-falbanka.html Taką jak jest w ściągawce też mam zamiar uszyć :D

Psosin,abażurek pewnie trafisz w najmniej oczekiwanym momencie :) Na szkolenie to do Kasi,ja to laik jestem...

Dagunia,próbuj na tej maszynie,nie zniechęcaj się!Myślę,że z czasem dojdziesz do wprawy i jeszcze Nas nieźle zaskoczysz!

Dziękuję Wam kobitki kochane za komentarze,dodają skrzydeł :)

Ty to jesteś jednak mistrzyni zakupów hmm... abazur i filizanka sliczna ( widziałam podobny abazur w Clarys tylko cena ...). Wogóle jesteś bardzo uzdolniona poduszeczka niby zwykła , prosta a jednak nie ma duszę (jak mówi moja babcia):) Wydaję mi się że TY Paula to taka artystka skromna jesteś. Za skromna stanowczo:) POzdrawiam cieplutko wreszcie przestało wiać (niestety mnie zawiało i nie mogę szyją ruszać:( ).

Yokasta,dziękuję.Wiesz co ja myślę,że polskie lumpeksy się zmieniają,idą ku lepszemu :) Mam we Wrocławiu swój ulubiony,gdzie można kupić fajne ciuchy,materiały czy też czasami rzeczy do domu (w dniu dostawy).Ja jak już Ci pisałam kiedyś buszuję na Młynie,no ale tam czasami ceny mają zawrotne...

Danutka,może i jestem skromna,ale tak już mam,choć czasami lubię się pochwalić :D Współczuję przewiania,oby szybko przeszło.A przynajmniej do soboty,abyś mogła wybrać się na car boot ;)

p.s.porozglądaj się u siebie na dzielnicy za lumpeksami.

U mnie w lumpeksach bieda z tkaninami, ale że ja do maszyny tępa jestem, to nawet mi to mocno nie dokucza. Falbanka niby teoretycznie łatwa, ale jak znam życie, to ja wezmę taki materiał, że mi się będzie strzępił na końcach :)

Filiżanko-dzbanek fajny, najbardziej zaś podoba mi się kolor tej poszewki, piękny brąz...

Yokasta,żadna tajemnica "Stylownia" na pl.Legionów :) Znalezisko na młynie :jawdrop: niezłe,niezłe.Koniecznie kup,zwłaszcza,że w dobrej cenie jak się domyślam a skoro IIWŚ to Twój konik,to taki okaz w kolekcji na pewno się przyda.Swoją drogą,napić się herbatki z takiej filiżanki brrrrrrr z dreszczykiem :D

Waderko,ale to nie brąz,poszewka jest czarna jak węgiel :) Widocznie przekłamane mam zdjęcie :/

Dziewczyny,straszne rzeczy się dzieją,moje konto w google a co za tym idzie picasa,moje blogi,nie działają,nie ma ich.Kiedy chcę wejść na blog mam komunikat,że został usunięty...Ja tego nie zrobiłam.Zła jestem,bo boję się,że nie odzyskam już blogów...No i zdjęć na forum z picasy wklejać na razie nie mogę *&$#$%$#^$# :bash:

Paula....pięęękny(a) dzbanko - filiżanka:) !!!!! Ja mam fioła na punkcie filiżanek, swego czasu miałam ich mnóstwo, różnych....po przeprowadzkach trochę zbiór zubożał:) Ale trochę ich zostało.

Już wszystko jest ok :D Napisałam do google maila,opisałam problem i znów wszystko działa jak należy.Niestety nie dowiedziałam się co było przyczyną mojej wirtualnej niedyspozycji...

Bogumił,oj,ja też filiżanki kocham miłością wielką,mam ich sporo,ostatnio do kolekcji doszła wymarzona Maria Rosenthala :)

Waderko,czekoladowa też by była całkiem ładna i taka smaczna :D Internet,jak widać to nic pewnego...

A ja myślałam, że tylko ja mam fioła na punkcie filiżanek :D Ciągle przeglądam neta w poszukiwaniu nowych zdobyczy, a jak już znajdę, to czekam aż mi przejdzie na nie ochota http://www.cosgan.de/images/midi/frech/e025.gif. No chyba, że nie przejdzie - wtedy jest moja http://www.cosgan.de/images/midi/frech/a090.gif

Ja też myślałam, że poduszka jest w kolorze ciemnej czekolady :)