Magduśka1719509122 20.10.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Dobre Paula Skoro mowa o filiżankach... to ja nie tylko filiżanki kocham wszelkie dzbanki, dzbanuszki, piękne kubki i inne skorupy też Kolekcji jako takiej nie mam, ale postanowiłam, że co jakiś czas sprawię sobie coś, co mnie zachwyci . Ostatnio zakochana jestem we wszystkim w kolorze kawy z mlekiem, najchętniej dwukolorowe. Dlatego bardzo mi się podoba Twój dzbanuszek z filiżanką Apropos, czy Wy Dziewczęta wiecie może co to za kolokecja na fotkach (ta beżowa, szara? w białe kwiaty) i czy można to gdzieś dostać? (Paula napisz, a fotki usunę, nie chciałabym zaśmiecać Tobie wątku ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 20.10.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 :)jestem za:) piekę grzybki, jak dam radę je skończyć jeszcze dziś pokażę i poczęstuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.10.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Ja również jestem za:) Jak najbardziej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danutka33 20.10.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Lumpeksik Paula mam pod nosem jak się okazało ale jakoś nie miałam smiałości tam zagladnąć Niestety w sobote to ja raczej niestetynigdzie nie pójde bo dostałam zwolnionko na 2 tygodnie i zakaz chodzenia na zewnątrz( szyja sztywna) ale kawki chetnie się z Wami napije jeśli można:) Paula ty masz swój blog?? Podaj strone napewno masz tam mnóstwo fajnych zdjęć chętnie pooglam i poczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.10.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 W końcu widzę fotki Piękne nabytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 21.10.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 (edytowane) Magduśka,nie zaśmiecasz wątku.Wiesz widziałam gdzieś tutaj w ire coś z tej serii,ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie i co Przykro mi.Jak tylko mi wpadnie w oko dam znać. Asia i Bogumił,trzeba się podpytać Joliskę,czy taki skorupowy wątek zakupowy i nie tylko,możemy założyć?Byłoby do czego wzdychać Danutka,wiesz co ja to jestem lumpeksoholiczka Jakbym miała pod domem to bym codziennie zaglądała!Serio.Sama widzisz jakie cuda można w lumpach,tutaj w ire wyhaczyć Z tą szyją to nie za ciekawie,chyba czuję się winna,wszak to ja Cię na ten plac wysłałam...Ja jutro jadę na szpery,zobaczymy czy wpadnie mi coś w ręce. Aaaa mój blog to http://www.paulasweethome.blogspot.com Pysiaczku Dziękuję. Kochane,jakby Wam się chciało,to byłoby mi miło,gdybyście oddały swój głos na moją fotkę w konkursie werandy http://www.weranda.pl/konkursy/konkursy-fotograficzne?controller=photo&zid=3587 Ja to sroczka jestem i ta bransoletka bardzo mnie kusi Edytowane 21 Października 2011 przez Paula_71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 21.10.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Witaj,chętnie zagłosuję ale mi się nie wyświetla stronka :/ Tak wogóle to nie witałam się, pięknie mieszkasz... marzę,żeby robić takie zdjęcia jak Ty! (ale nie wiem od czego zacząć,jak sie do tego zabrać...) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 21.10.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Kasiu_1982 Link już poprawiony Dziękuję za te miłe słowa,co do zdjęć to napiszę tyle,robić zdjęcia,robić zdjęcia,robić zdjęcia.Jestem totalnym samoukiem,moja droga była długa a i tak jestem dopiero na starcie...Ważne,aby podpatrywać lepszych od siebie i uczyć się.Kombinuj,ustawiaj,baw się Życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.10.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Oczywiście, że zagłosuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 22.10.2011 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Dziewczynki, ja bym Wam wątkowo-zakupowego nieba przychyliła, ale realia funkcjonowania FM to inna historia... Zgrozą mnie napawają wątki, gdzie spora część to (krypto)reklamy, a w tym porcelanowym pewnie tak by było. "Dzicy" reklamodawcy mają radary jak NASA i NATO razem wzięte - natychmiast pojawiają się w nowych wątkach nowi użytkownicy Zobaczcie, jak wygląda wątek na Wnętrzach dot. sklepów internetowych. Porcelana mogłaby zaistnieć ew. w Hyde Parku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danutka33 22.10.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Mój głos już masz, zdjęcie boskie:) A z moją szyją to nie Twoja wina i nie wina placu:) Poprostu dostałam jakiegoś mikrourazu mięsnia szyjnego i musze troszkę pobrać zastrzyków;( Buuu mam nadzieje ze mi przejdzie bo za tydzień lecę do Polski pooglądać mój domek juz nie mogę się doczekac Ciekawe co kupiłaś( wyszperałaś ) dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 22.10.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Paula! Po pierwsze, czy wygrałaś bransoletkę?? Po drugie... weszłam na Twój blog i... każde Twoje zdjęcie mnie zachwyca! Uwielbiam piękne zdjęcia, sama bardzo lubię je robić,jak już pisałam,ale jak próbowałam na własną rękę zmieniać ustawienia,to wszystko wychodziło zamazane i wogóle tragedia, bo brakuje mi podstawowych informacji co z czym jak i po co... Nie wiem,może wezmę instrukcję obsługi aparatu i przeczytam ją od deski do deski,a później poszukam na internecie jakichś informacji i od tego zacznę... Chciałabym uwieczniać mojego szkraba na zdjęciach tak jak Ty to robisz,a te chwile tak szybko mijają! ps.używasz jakiegoś programu do obróbki? ps.2 Na blogu jest Twoje zdjęcie- nie dość,że tak zdolna,to jeszcze taka piękna kobieta! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danutka33 22.10.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Uff przeczytałam Twój blog , sam blog jak blog ale ZDJECIA to mistrzostwo. Sama autorka fotek bardzo ładna i atrakcyjna kobietka:) Trzeba przynać Paula że masz oko fotografa. Sama sporo fotografuje ale wychodzi mi duzo gorzej dlaczego... . P.s. wygralas ta bransoletke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 23.10.2011 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Pysiaczku dziękuję Joliska,tak właśnie myślałam,że to nierealne Trudno,kto chce może u mnie wrzucać zdjęcia swoich cacuszek Danutka,czekamy w takim razie na Twój dziennik i zdjęcia domku!Dziękuję za głos Bransoletki jeszcze nie wygrałam,konkurs kończy się chyba 27.10 więc jeszcze muszę poczekać na wyniki.Dziękuję za komplement Moje zdjęcie portretowe to efekt małej sesji foto,zrobionej dwa tygodnie temu w Dublinie w Ogrodzie Botanicznym. Na pchlim targu wyszperałam tylko biały talerz-paterę z ażurowym obramowaniem,kiedyś pokażę Kasia_1982,dziękuję,bransoletki jeszcze nie wygrałam Co do zdjęć to ja uczyłam się metodą prób i błędów,do tej pory nie znam jeszcze wszystkich funkcji mojego aparatu,ale co rusz przez przypadek dowiaduję się czegoś nowego Przeczytaj na spokojnie instrukcję,krok po kroku ćwicz robienie zdjęć.Na pewno z czasem zauważysz poprawę.Do obróbki używam programu Picasa3,na moje potrzeby jak najbardziej wystarcza. Jak pisałam Danusi,moje zdjęcie jest z sesji foto,czekam na więcej fotek i może będę miała odwagę Wam je pokazać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 23.10.2011 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 (edytowane) Dzisiaj leniwa niedziela,dziecię me grzecznie ogląda ulubione bajki,mężczyzna śpi Odsypia codzienne wczesne wstawanie do pracy.Ja popijam kawkę i zachwycam się,wzdycham,ocham i acham na widok takich wnętrz. http://houseofphilia.blogspot.com/ Nie wiem czy znacie,czy nie.Ja odkryłam niedawno i pozostaję w zachwycie.Marzę o podobnym wnętrzu...Zdjęcia wklejam jako inspiracje i aby nie zawieruszyć ich nigdzie w czeluściach twardego dysku Edytowane 23 Października 2011 przez Paula_71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 23.10.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Znam, a jakże I wzdycham nie tylko do domu Philii, ale i do jej stylizacji osobistych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 23.10.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Paula, jak do Ciebie zaglądam to później przez cały dzień chodzę rozmarzona... bardzo pozytywny wątek , niesamowicie pozytywna dusza prowadząca czuje się ta dobrą energię, z przyjemnością wracam i podziwiam wszelkie nowe nabytki, i zdjęcia! ps. poszewka na poduchę jest naprawdę ładna...coś czuję, że zaraz będziemy podziwiać kolejne dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 23.10.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Magduśka,nie zaśmiecasz wątku.Wiesz widziałam gdzieś tutaj w ire coś z tej serii,ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie i co Przykro mi.Jak tylko mi wpadnie w oko dam znać. Paula, dzięki, nie ma problemu, byłam ciekawa, czy wiecie może, co to za seria, bo nigdzie wcześniej się z nią nie spotkałam, a w necie nie mogłam znaleźć Ja też nie wiedziałam, że masz blogi, ale już dodałam sobie do ulubionych i z braku czasu na razie tylko zerknęłam. Artystyczna dusza z Ciebie, aż miło przeglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danutka33 23.10.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Myślę Paula że powinnaś smiało wkleić fotki z Tobą w roli głównej!! Ogród botaniczny nie wiem czy byłaś moze tam wiosną jest bosko, mnóstwo magnolii, rododendronów i przedewszystkim tulipanów wszystko kwitnie , pachnie ach rozmazyłam się... Mój dziennik chciałabym ale mój mąż nie wyraża zgody na publikowanie fotek domku w sieci Mysle , skromnie ze wart byłby pokazania ale coż popracuje nad nim tym bardziej że już go wykańczamy a on nas. Jednak powiem skromnie ze cieszę się bardzo że juz wiosna wracam do Polski po 6 latach emigracji ...jak ten czas szybko mija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 23.10.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 A ja jak zobaczyłam Twoje fotki i fotkę Ciebie samej to od razu skojarzyło mi się z house of Philia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts