Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Joliska jej stylizacje też bardzo mi się podobają :)

Madileo nie wiem co napisać,zatkało mnie,ale tak pozytywnie :) Jest mi strasznie,strasznie miło!!!Takie słowa potrafią podbudować :)

Magduśka a tak pomyślałam sobie,czy to nie jest przypadkiem Green Gate?Blogi mam dwa,ale myślę nad trzecim :p Tylko,czy to by nie było za dużo...

Danutka33 niestety w ogrodzie byłam pierwszy raz,ale nie omieszkam na wiosnę go odwiedzić.Szkoda,że mąż nie pozwala Ci założyć wątku,trochę to dziwne,ale nie mnie oceniać...Gratuluję decyzji powrotu do Polski,ja nie wiem co z nami będzie...czy zostaniemy czy wrócimy.Czas pokaże.

Kasia_1982 coś Ty!!!Ale mi kompleneciora strzeliłaś :D :oops: zaczerwieniłam się...

A u Nas wieje i leje,pogoda tak paskudna,że psa z kulawą nogą nie uświadczysz na ulicy.Ale ja w ciepłym domku ratuję się herbatką i książką.Byłam w sklepie i kupiłam bukiet kwiatów,który mam zamiar po swojemu wykorzystać :D Jak wyjdzie z tego coś godnego pokazania,to wkleję fotki.

Edytowane przez Paula_71

• Odpowiedzi 695
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Paula ja nie wiem jak to się stało, że ja wcześniej nie zauważyłam Twojego bloga? Mam akurat luźniejszy dzień w pracy, więc zaraz to nadrabiam! :)

Jeśli chodzi o wnętrza Philii to podobają mi się niesamowicie i zawsze nadziwić się nie mogę, że przy trójce dzieci udaje jej się wszystko utrzymać tak idealnie białe i w ogóle taki porządek mieć. Jej blog, zdjęcia jej dzieci napawają mega pozytywną energią :yes:

Pysiaczku Mam nadzieję,że blog spodoba Ci się :) Kwiaty faktycznie takie wiosenne,ale przy takiej pogodzie idealnie się wpisują co by doła nie złapać ;)

Psosin dziękuję!Mam nadzieję,że ta jedna filiżanka,to początek kolekcji...

Bogumil bardzo ładna filiżanka,wzór w takim art decowskim stylu.Czy to współczesna filiżanka?

Joliska - widzisz, dla mnie kubki to tylko do herbaty, a kawa tylko w małych filiżankach.

w przeciwieństwie do męża - który czeka aż mu całkiem wystygnie, ja nie jestem w stanie wypić zimnej kawy, więc większe ilości i tak się u mnie marnują:)

z tym że ta pierwsza, płaska filiżanka to odpowiednia jest tylko do herbaty - jak przyjdą goście, których trzeba elegancko podjąć:)

Nihiru, jak to kawa by się zmarnowała??? Piję tylko gorącą/bardzo ciepłą i nic mi nie ma prawa wystygnąć. Rano w filiżance (ok. 180 ml) czarna z 1/5 maleńkiej łyżeczki brązowego cukru, po południu wielka (nawet pół litra) gorzka ze spienionym mlekiem. Mniam...

śliczny bukiet! Paula, patrząc na takie kompozycje można uznać, że jesteś florystką... no cuda tworzysz! spokojnie możesz otwierać kwiaciarnię z upominkami...wróżę Ci sukces ;)

Piękne filiżaneczki..moje leżą na strychu i czekają na przeprowadzkę....ale każda jest z innej parafii i to mnie w tym "komplecie" najbardziej pociąga :)

no i kawusia w filiżance...herbaty w kubkach.. :)

Pysiaczku,podwójnie dziękuję :) Myślę,że mój blog ewaluował z upływem czasu,nie jest idealny jak niektóre inne,ale lubię ten swój kawałek wirtualnego świata :)

Nihiru,zimna kawa bleeee,ja piję bardzo ciepłą,bardzo szybko,jakoś nie rozkoszuję się nad kawą...

Yokasta,ja też tak mam,że kawę wolę pić w kubku,może dlatego,że pijam z mlekiem,a w filiżance kawa+mleko,mało tego,za mało :p

Joliska,wiedzę,że preferujesz nie słodzenie kawy...ja jakoś nie mogę się przemóc.Chociaż ostatnio w Starbucksie piłam nową kawę creme brulee machiato i nie słodziłam :D Była słodka sama w sobie.

Madileo,dziękuję Ci bardzo.To strasznie miły komplement.Taka kwiaciarno-kawiarnia i jeszcze sklepik z pierdółkami to moje marzenie...

Z tym piciem herbat i kaw mam tak,że rano do śniadania herbata w kubku,po południu w filiżance :) Kawa raczę w kubku,ze względu na dużą ilość mleka jakie do niej wlewam :p Ale i tak wszystko najlepiej smakuje w porcelanie.Więc kawka z kubka owszem,ale porcelanowego.Filiżanki zbieram bo lubię :lol2: Ale jakbym Was wszystkie do siebie zaprosiła,miałabym przynajmniej w czym podać ciepłe napoje ;)