Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 695
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jolisko,to prawda,dlatego zrezygnowałam z cukru :)

Wczoraj był u nas Halloween.Jako,że mieszkam w kraju,w którym bardzo kultywuje się tą tradycję i ja się jej poddałam.Zwłaszcza,że mam w domu Lencisławę,która przebrana za małą wiedźmę z chęcią wybrała się na zbieranie słodkości.Całe to Halloween znałam w amerykańskich filmów,muszę jednak przyznać,że całkiem sympatyczny to zwyczaj.Mnóstwo dzieciaków poprzebieranych w najróżniejsze stroje,każdy uśmiechnięty,życzy sobie Happy Halloween :)

Wiem,że w Polsce też zaczyna się obchodzić to święto,są zwolennicy i przeciwnicy.Ja napiszę jedno,uśmiech dziecka,które z wielkimi oczami biega od drzwi do drzwi i mówi "cukierek albo psikus" to widok bezcenny :)

U mnie przed domem zapraszała taka dekoracja,trochę sponiewierana przez deszcz i wiatr.

IMG_4523.JPG

To na imprezie,oj ciężka to była impreza :lol2:

IMG_4450.JPG

Pozdrawiam razem z moją małą czarownicą :)

IMG_4485.JPG

Bogumił,spotkać kogoś w takiej masce w ciemną noc,brrrrr chyba bym popuściła ze strachu ;)

Dziękuję za komplement w imieniu swoim i Lenki :)

Pysiaczkudokładnie.Ten błysk w oku,ten uśmiech nie schodzący z twarzy,takie drobiazgi są najcenniejsze.Ja nie powiem,też się dobrze bawiłam,przede wszystkim dzięki temu,że każdy w tym dniu jest uśmiechnięty,zadowolony i życzliwy.Mogłoby tak być codziennie.Chociaż nie narzekam,bo akurat Irlandczycy to bardzo mili i uśmiechnięci ludzie.

• 2 weeks później...

Anetko,Czarownice dziękują :)

Googulek,ładniutko to jest u Ciebie!Pięknie mieszkasz.U mnie możesz siedzieć do oporu,zapraszam :)

Zakurzony ten mój wątek,ale jako,że dzisiaj sobota to trochę go odkurzę.Bo jak wiadomo większe porządki zawsze w sobotę :D I mnie to nie omija,podłogi już ogarnięte,pranie się robi,zostają okna i prasowanie.

Wstyd się przyznać ale dopiero przed wczoraj zmobilizowałam się do zamontowania ikeowskiej półki,która czekała na tą chwilę prawie rok :oops: No ale nie miałam na nią koncepcji do czasu,kiedy w moich skromnych progach sypialnianych nie zawitał szał na b&w.I tak półeczka,moim nieskromnym zdaniem wpasowała się świetnie w klimat naszej sypialni.

IMG_4760-1.JPG

Ramka ma nowe zastosowanie :)

IMG_4899.JPG

IMG_4883.JPG

IMG_4901.JPG

IMG_4898.JPG

IMG_4885.JPG

Maguśka hihihi oj chciałabym mieć czarodziejską różdżkę :) Dziękuję za miłe słowa.

Dzisiaj trochę pobuszowałam w sieci i znalazłam coś dla Joliski ;)

read-more.jpg

0abb7fc56c787a4addbd0a00922f1c58.jpg

%25255BUNSET%25255D.jpg

I dla Lasche :)

tumblr_loi95wZSRO1qdtgueo1_500.jpg

tumblr_lt4u7ajkrH1qaya4yo1_500.jpg

I coś dla Wszystkich :)

7ed332cfa3affb91f1c595644efe18cb.jpg

9f6e5424449987b2f1d0be51d564d166.jpg

4be39a0b9eb1d0d9c05743bf1e51ad60.jpg

e331d650786bea62babf57aded818e5d.jpg

Coś dla miłośniczek DIY

tumblr_ltsobqG6Qx1ql15g0o1_500.jpg

A na koniec wisienka na torcie :D Tylko ostrzegam,przygotujcie sobie kubas kawy albo herbaty,bo trochę czasu Wam zejdzie na tej stronce http://inspired-design.tumblr.com/

Enjoy!

Edytowane przez Paula_71

Paula jak zwykle cudnie! Półka jest świetna i super ją zaaranżowałaś - właśnie leci do mnie taka sama :wiggle: więc będę miała od kogo zgapiać ;)

Super pomysł na świecznik otoczony rękawem od starego swetra! Koniecznie muszę przejrzeć swoje zbiory i na pewno trafi się coś w czym już nie chodzę :D

A linka zostawiam sobie na popołudnie z kawką skoro tak :yes:

Paula
mam nadzieje ze sie nie Obrazisz, chcialabym w Twoim watku i w watkach innych Dziewczyn zamiescic prosbe o pomoc dla naszego forumowego Franusia.

Dziewczynki
Maluch jest wczesniakiem, to synek naszej forumowej kolezanki AgnesK . Franus potrzebuje aparatow sluchowych, zorganizowano aukcje z fantami , zeby pomoc rodzicom zgromadzic potrzebna kwote. Chcialabym Was wszystkich prosic o pomoc dla Franusia - wesprzyjcie Jego Rodzine w walce o normalne zycie...kazdy gest bedzie doceniony :hug:tutaj slow kilka o Franusiu i o samej licytacji

http://forum.muratordom.pl/showthrea...niuszka-AUKCJA

tutaj mozna wklejac i ogladac fanty

http://forum.muratordom.pl/showthrea...4%85damy-fanty

tutaj licytacja

http://forum.muratordom.pl/showthrea...-Tu-licytujemy