pysiaczek 29.10.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Witam się znak kubka kawy z mlekiem i zmykam bo do jakiejś roboty pora się zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 29.10.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 A ja nie lubię kawy i właściwie w ogóle jej nie pijam . Więc jeśli już sobie jakąś zaparzę, to właśnie w malutkiej filiżance, żeby szybko wypić Za to wszelkie filiżanki kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 29.10.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Paula, skusiłam się na to creme brulee w Starbucksie na lotnisku - dla mnie jest zbyt słodkie, ulepek taki... A teraz pozdrawiam znad dużej bianco w podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 01.11.2011 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Jolisko,to prawda,dlatego zrezygnowałam z cukru Wczoraj był u nas Halloween.Jako,że mieszkam w kraju,w którym bardzo kultywuje się tą tradycję i ja się jej poddałam.Zwłaszcza,że mam w domu Lencisławę,która przebrana za małą wiedźmę z chęcią wybrała się na zbieranie słodkości.Całe to Halloween znałam w amerykańskich filmów,muszę jednak przyznać,że całkiem sympatyczny to zwyczaj.Mnóstwo dzieciaków poprzebieranych w najróżniejsze stroje,każdy uśmiechnięty,życzy sobie Happy Halloween Wiem,że w Polsce też zaczyna się obchodzić to święto,są zwolennicy i przeciwnicy.Ja napiszę jedno,uśmiech dziecka,które z wielkimi oczami biega od drzwi do drzwi i mówi "cukierek albo psikus" to widok bezcenny U mnie przed domem zapraszała taka dekoracja,trochę sponiewierana przez deszcz i wiatr. To na imprezie,oj ciężka to była impreza Pozdrawiam razem z moją małą czarownicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 01.11.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Jaka Ty jesteś ŁADNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Lena przesłodka, ale Mama, jesteś zjawiskowa!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 01.11.2011 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Sharlotko,na którym zdjęciu wg.Ciebie tak ładnie wyszłam? :rolleyes: A tak na serio,to bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.11.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Piękne wiedźmy z was:) Strach się bać:) Piękne dziewczyny jesteście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 01.11.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Paula najważniejsze, że Lenka się fajnie bawiła Obie jesteście śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 01.11.2011 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Bogumił,spotkać kogoś w takiej masce w ciemną noc,brrrrr chyba bym popuściła ze strachu Dziękuję za komplement w imieniu swoim i Lenki Pysiaczkudokładnie.Ten błysk w oku,ten uśmiech nie schodzący z twarzy,takie drobiazgi są najcenniejsze.Ja nie powiem,też się dobrze bawiłam,przede wszystkim dzięki temu,że każdy w tym dniu jest uśmiechnięty,zadowolony i życzliwy.Mogłoby tak być codziennie.Chociaż nie narzekam,bo akurat Irlandczycy to bardzo mili i uśmiechnięci ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 02.11.2011 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Yokasta,podziękować,podziękować Zabawa byłą bardzo udana,nie to,że tak hucznie obchodziliśmy Halloween,ale urodziny kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.11.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 sliczne Czarownice - obie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.11.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 ladniutko tutaj, posiedze sobie jesli mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 12.11.2011 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Anetko,Czarownice dziękują Googulek,ładniutko to jest u Ciebie!Pięknie mieszkasz.U mnie możesz siedzieć do oporu,zapraszam Zakurzony ten mój wątek,ale jako,że dzisiaj sobota to trochę go odkurzę.Bo jak wiadomo większe porządki zawsze w sobotę I mnie to nie omija,podłogi już ogarnięte,pranie się robi,zostają okna i prasowanie. Wstyd się przyznać ale dopiero przed wczoraj zmobilizowałam się do zamontowania ikeowskiej półki,która czekała na tą chwilę prawie rok No ale nie miałam na nią koncepcji do czasu,kiedy w moich skromnych progach sypialnianych nie zawitał szał na b&w.I tak półeczka,moim nieskromnym zdaniem wpasowała się świetnie w klimat naszej sypialni. Ramka ma nowe zastosowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 12.11.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Paula, od wczorajszej lektury tego wpisu na blogu trybiki mi się w głowie obracają, aż furkocze Bajka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 12.11.2011 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Joluś dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 12.11.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Śliczne Dziewczyny, a półka... żadne słowa nie oddadzą tego, jak bardzo mi się podoba Paula, Ty nie czarownicą, a czarodziejką jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 14.11.2011 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 (edytowane) Maguśka hihihi oj chciałabym mieć czarodziejską różdżkę Dziękuję za miłe słowa. Dzisiaj trochę pobuszowałam w sieci i znalazłam coś dla Joliski I dla Lasche I coś dla Wszystkich Coś dla miłośniczek DIY A na koniec wisienka na torcie Tylko ostrzegam,przygotujcie sobie kubas kawy albo herbaty,bo trochę czasu Wam zejdzie na tej stronce http://inspired-design.tumblr.com/ Enjoy! Edytowane 14 Listopada 2011 przez Paula_71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.11.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Paula jak zwykle cudnie! Półka jest świetna i super ją zaaranżowałaś - właśnie leci do mnie taka sama więc będę miała od kogo zgapiać Super pomysł na świecznik otoczony rękawem od starego swetra! Koniecznie muszę przejrzeć swoje zbiory i na pewno trafi się coś w czym już nie chodzę A linka zostawiam sobie na popołudnie z kawką skoro tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.11.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Paula...świetny pomysł z ramką:) A co do różdżki...też bym "kciała":):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.11.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Paula mam nadzieje ze sie nie Obrazisz, chcialabym w Twoim watku i w watkach innych Dziewczyn zamiescic prosbe o pomoc dla naszego forumowego Franusia. Dziewczynki Maluch jest wczesniakiem, to synek naszej forumowej kolezanki AgnesK . Franus potrzebuje aparatow sluchowych, zorganizowano aukcje z fantami , zeby pomoc rodzicom zgromadzic potrzebna kwote. Chcialabym Was wszystkich prosic o pomoc dla Franusia - wesprzyjcie Jego Rodzine w walce o normalne zycie...kazdy gest bedzie doceniony :hug:tutaj slow kilka o Franusiu i o samej licytacji http://forum.muratordom.pl/showthrea...niuszka-AUKCJA tutaj mozna wklejac i ogladac fanty http://forum.muratordom.pl/showthrea...4%85damy-fanty tutaj licytacja http://forum.muratordom.pl/showthrea...-Tu-licytujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts