Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Yokasta właśnie niby nic a jaki efekt :) Pokazuj raz dwa rękawkowe świeczniki!!!

Pysiaczku czekam zatem na efekty,koniecznie pokaż jak ją zaaranżowałaś.

Bogumil dziękuję i za ramkę i za różdżkę ;)

Anetko absolutnie się nie obrażę!Mój wątek jest otwarty na takie akcje!!!

Dziewczyny i jak?Podoba Wam się strona? :lol2:

• Odpowiedzi 695
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ślicznie dziękuję za prezenty :) chętnie podkradłabym jeden Jolisce ;)

Półka i jej aranżacja świetna ...masz niezwykłe oko do detali i kompozycji ...zresztą widać to na Twoich zdjęciach a i jako modelka sprawiłaś się wyśmienicie ...jak nic uzdolniona dziewczyna we wszystkich kierunkach :)

Yokasta,to ja czekam cierpliwie,bo wiem,że warto :D

Pysiaczku fajną masz pracę,w której możesz sobie po necie buszować :) Dziękuję za komplement,mało w tym mojej zasługi.Fotograf się postarał...

Lasche,ja chyba wiem który :D Czy tak we wszystkich kierunkach uzdolniona to nie bardzo,z matmą mi nigdy nie szło ;) Ale na serio,to dziękuję :)

Joliska,ale będą,cierpliwości :)

Paulinko i dotarłam do Ciebie:)

Sesja miodzio-piękne zdjęcia:)

Wymyśli mi cosik na te fronty-może u Ciebie na tej Zielonej Wyspie pełnej pięknych kobiet i bogatych mężczyzn znajdzie się okleina w tildowe wzorki??

Tak se ubzdurałam i kceeeeee nooo..

jak baba w ciąży mam ostatnio zachciewajki;)

buzi dla Lenci

Sharlotko,dziękuję kochana i za komplementy i za konika.Już jest,widziałam go przez skypa :D CUDNY!!!

Asiu,...i bogatych mężczyzn...gdzie oni???Ja chcę takiego poznać,aby spełniał moje zachcianki!!!Dziękuję cioteczka za miłe słowa odnośnie sesji.Taka na spontanie wyszła,ale miłe wspomnienia i pamiątka na stare lata,jak już będę brzydka i pomarszczona ;) Rozejrzę się za jakimiś okleinami,chociaż szczerze,nigdy się z czymś takim nie spotkałam.

Anetka,buszuj,buszuj i nie zawstydzaj mnie :oops:

Hej dziewczyny jak maliny!!!

Jakoś tak się złożyło,że ostatnio w moim domu przybyło :) gadżetów,bibelotów,durnostojek,kurzołapów,jak zwał tak zwał ;) No to chwalę się,a co.

Dziewczyny mieszkające na wyspie,informuję iż tasiemki zostały kupione w Lidlu,ptaszynki w Tesco,drewniany napis w Aldim a latarenka w sklepie Clerys :)

IMG_4903.JPG

IMG_4908-1.JPG

IMG_4918.JPG

IMG_4986.JPG

IMG_5009.JPG

IMG_4990.JPG

Postanowiłam też wystawić coś na aukcji dla Franusia,jest to dekoracyjne serce,zrobione z wieszaka i ozdobione przeze mnie skrawkami tkanin i tasiemek.Może być idealną ozdobą dziewczęcego pokoiku jak i romantycznej sypialni :)

IMG_5036.JPG

IMG_5038.JPG

witaj Paulo!

Zastanawiam się jak to mozliwe,że jeszcze Ciebie nie trafiłam? :o

Przejrzałam "na szybko" kilka ostatnich stron,a na jurto zostawiam sobie całe 30 stron radosci :)Przeczytam je z dzika rozkoszą :D :yes:

Na razie mogę tylko powiedzieć ,że jesteś śliczną kobietką,masz słodką córcie i zrobiłaś udane zakupy :)

Asiu,mogę się rozejrzeć,czy te rzeczy jeszcze są.Jak tylko będę w tych sklepach :) Twoje koniki na pewno zrobią furorę na licytacji.Oby się sprzedały za grube pieniądze.

Lady in red,dziękuję Ci bardzo za odwiedziny :hug: to strasznie miłe co piszesz.W imieniu swoim,córci i zakupów mówię:dziękuję :D Mam nadzieję,że te moje 30 stron,nie zanudzi Cię...

Buziaki dla Was dziewczyny!

Nadszedł już czas Adwentu.W niedzielę (właściwie w poniedziałek ;) ) zapaliłam pierwszą z czterech Adwentowych świec.Stroik zmajstrowałam na szybko,akcja z modrzewiem też była na szybciora,wsiadłam w auto i za 5 minut miałam cudne gałązki.Nawet nie musiałam ich zrywać,silny wiatr skutecznie je oddzielił od gałęzi :D

IMG_5330.JPG

IMG_5345.JPG

IMG_5350.JPG

Poinsecja przeniosła się z przedpokoju "na salony" :lol2: Wyobraźcie sobie,że jest zeszłoroczna.Udało Nam się jej nie zmarnować,niedawno pięknie zakwitła.Widocznie dobrze jej na parapecie,w mało nasłonecznionym miejscu.Parapet powolutku przybiera świąteczny klimat.Na kominku codziennie pali się świeca,którą w takim okresie uwielbiam "Christmas Spice" nie ważne jakiej jest firmy,ważne,że cudnie pachnie i wprowadza nastrój.Jeżeli jednak mogę którąś polecić,to AirWick,taką trochę kiczowatą bo lampion świeci na różne kolory,zapach jednak wynagradza te bazarkowe kolory :D http://www.czystoscihigiena.pl/images/gallery/b_multicolor_cih.jpg

IMG_5124.JPG

IMG_5129.JPG

IMG_5121.JPG