Paula_71 14.11.2011 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Yokasta właśnie niby nic a jaki efekt Pokazuj raz dwa rękawkowe świeczniki!!! Pysiaczku czekam zatem na efekty,koniecznie pokaż jak ją zaaranżowałaś. Bogumil dziękuję i za ramkę i za różdżkę Anetko absolutnie się nie obrażę!Mój wątek jest otwarty na takie akcje!!! Dziewczyny i jak?Podoba Wam się strona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.11.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Późno dotarłam do domu ale już sobie kupiłam kawę 3w1 na jutro do pracy, więc i pooglądać linka będzie przy czym A póki co chciałam napisać, że masz śliczne zdjęcia z sesji na blogu Paula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 14.11.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Ślicznie dziękuję za prezenty chętnie podkradłabym jeden Jolisce Półka i jej aranżacja świetna ...masz niezwykłe oko do detali i kompozycji ...zresztą widać to na Twoich zdjęciach a i jako modelka sprawiłaś się wyśmienicie ...jak nic uzdolniona dziewczyna we wszystkich kierunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 14.11.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Lasche - bierz Wzorce dla mojej półki mam - nie mam za to półki i elementów na nią, ale to pikuś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 14.11.2011 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Yokasta,to ja czekam cierpliwie,bo wiem,że warto Pysiaczku fajną masz pracę,w której możesz sobie po necie buszować Dziękuję za komplement,mało w tym mojej zasługi.Fotograf się postarał... Lasche,ja chyba wiem który Czy tak we wszystkich kierunkach uzdolniona to nie bardzo,z matmą mi nigdy nie szło Ale na serio,to dziękuję Joliska,ale będą,cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.11.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Paula moge prosic namiar na Twojego bloga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 17.11.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Paula, no i po coś nam tu ten blog zapodała????? - cudne zdjęcia, tylko jaki to pożeracz czasu!!!!! Przepiękną miałaś sesję, byłam na blogu, widziałam, zachwycam się Tobą!! PS. Paczka w drodze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 18.11.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Paulinko i dotarłam do Ciebie:)Sesja miodzio-piękne zdjęcia:)Wymyśli mi cosik na te fronty-może u Ciebie na tej Zielonej Wyspie pełnej pięknych kobiet i bogatych mężczyzn znajdzie się okleina w tildowe wzorki??Tak se ubzdurałam i kceeeeee nooo..jak baba w ciąży mam ostatnio zachciewajki;) buzi dla Lenci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.11.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 i ja pobuszowalam troszke po blogu...piekne zdjecia ze o Modelce nie wspomne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 18.11.2011 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Sharlotko,dziękuję kochana i za komplementy i za konika.Już jest,widziałam go przez skypa CUDNY!!! Asiu,...i bogatych mężczyzn...gdzie oni???Ja chcę takiego poznać,aby spełniał moje zachcianki!!!Dziękuję cioteczka za miłe słowa odnośnie sesji.Taka na spontanie wyszła,ale miłe wspomnienia i pamiątka na stare lata,jak już będę brzydka i pomarszczona Rozejrzę się za jakimiś okleinami,chociaż szczerze,nigdy się z czymś takim nie spotkałam. Anetka,buszuj,buszuj i nie zawstydzaj mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 19.11.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 PAULINKO, a tak dzis myślałam, jak demolowałam kolejne szuflady, że może by je zdekupażować papierami tildy...to chyba by przetrwało mycie..Ale żadne tam formy ze spękaniami, tylko czysty lakier. Maciek przecia piękny i bogaty:)))) Spełnia Twoje zachcianki nie narzekaj:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 19.11.2011 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Asiu,możesz spróbować,ale szczerze powiem,że nie wyobrażam sobie jakoś tego.A może sięgnąć by po pastelowe farbki i samemu namalować groszki,paseczki,krateczkę???Kurcze,no aleś sobie wymyśliła A może zwykła tapeta? Hahaha Maciek piękny i bogaty dobre,dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 21.11.2011 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Hej dziewczyny jak maliny!!! Jakoś tak się złożyło,że ostatnio w moim domu przybyło gadżetów,bibelotów,durnostojek,kurzołapów,jak zwał tak zwał No to chwalę się,a co. Dziewczyny mieszkające na wyspie,informuję iż tasiemki zostały kupione w Lidlu,ptaszynki w Tesco,drewniany napis w Aldim a latarenka w sklepie Clerys Postanowiłam też wystawić coś na aukcji dla Franusia,jest to dekoracyjne serce,zrobione z wieszaka i ozdobione przeze mnie skrawkami tkanin i tasiemek.Może być idealną ozdobą dziewczęcego pokoiku jak i romantycznej sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 21.11.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Piękne nabytki:) Kupuj mi ptaszka, napis i latarenkę Franiusiowy fant piękny:) Ja jutro koniki obfoce i dodam. Miłego wieczorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 21.11.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 witaj Paulo! Zastanawiam się jak to mozliwe,że jeszcze Ciebie nie trafiłam? Przejrzałam "na szybko" kilka ostatnich stron,a na jurto zostawiam sobie całe 30 stron radosci :)Przeczytam je z dzika rozkoszą Na razie mogę tylko powiedzieć ,że jesteś śliczną kobietką,masz słodką córcie i zrobiłaś udane zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 21.11.2011 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Asiu,mogę się rozejrzeć,czy te rzeczy jeszcze są.Jak tylko będę w tych sklepach Twoje koniki na pewno zrobią furorę na licytacji.Oby się sprzedały za grube pieniądze. Lady in red,dziękuję Ci bardzo za odwiedziny to strasznie miłe co piszesz.W imieniu swoim,córci i zakupów mówię:dziękuję Mam nadzieję,że te moje 30 stron,nie zanudzi Cię... Buziaki dla Was dziewczyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.11.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 No to przyszłam na te mielone http://emoty.blox.pl/resource/hungry.gif ale chyba już trochę za późno na nie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.11.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Paula jak zwykle super nabytki, w szczególności latarenka i napis No i tego wieszaka drewnianego to Ci tak okropnie zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 29.11.2011 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Nadszedł już czas Adwentu.W niedzielę (właściwie w poniedziałek ) zapaliłam pierwszą z czterech Adwentowych świec.Stroik zmajstrowałam na szybko,akcja z modrzewiem też była na szybciora,wsiadłam w auto i za 5 minut miałam cudne gałązki.Nawet nie musiałam ich zrywać,silny wiatr skutecznie je oddzielił od gałęzi Poinsecja przeniosła się z przedpokoju "na salony" Wyobraźcie sobie,że jest zeszłoroczna.Udało Nam się jej nie zmarnować,niedawno pięknie zakwitła.Widocznie dobrze jej na parapecie,w mało nasłonecznionym miejscu.Parapet powolutku przybiera świąteczny klimat.Na kominku codziennie pali się świeca,którą w takim okresie uwielbiam "Christmas Spice" nie ważne jakiej jest firmy,ważne,że cudnie pachnie i wprowadza nastrój.Jeżeli jednak mogę którąś polecić,to AirWick,taką trochę kiczowatą bo lampion świeci na różne kolory,zapach jednak wynagradza te bazarkowe kolory http://www.czystoscihigiena.pl/images/gallery/b_multicolor_cih.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 29.11.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 i powoli robi się klimat... piękniusio, jak zawsze:) buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts