Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 695
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Asiu,robi się robi,bo wszak do świąt coraz bliżej.

Madziu,dawaj raz dwa jakiś,z Twoim talentem stworzysz coś pięknego z niczego!!!Jestem pewna.

Kasiu,polecam Tobie tą AirWick,na pewno przypadnie Ci do gustu :) a i w pracy poczujesz klimat zbliżających się świąt.

Lasche,no to ja czekam z niecierpliwością na Twój!!!

Yokasta,kochana,w przyszłym roku,zapalisz sobie w każdym pomieszczeniu w domku :D

Pysiaczku,jak pisałam,mój był stworzony w tempie ekspresowym,bo czas u też jakoś ostatnio jakby coraz mniej...

Cieszę się dziewuszki,że podobają Wam się moje dekoracje :wiggle: Z resztą poczekam aż mamusia przyleci i będziemy we dwie kombinowały.Mama moja muszę nieskromnie przyznać jest mistrzynią w układaniu kompozycji kominkowych :D Na pewno się pochwalę.

p.s.moi sąsiedzi ubrali już choinkę (sic!)

p.s.2 jadę dzisiaj do Ikea :wave:

Poczyniłam dzisiaj świeczkowe zakupy w Rossmannie :) Bolsius ma nowe zapachy - obłędne... Kupiłam żurawinę, mango i sugar spice - w skelpie wrzuciłam do reklamówki, tę do torebki, jak wyjęłam w domu... Aaaa... dobrze że ich nie zjadłam :D

W święta lubię zapach jabłek z cynamonem i pomarańczy :rolleyes:

Mhm,ja też :D Niedługo zacznę suszenie plasterków pomarańczy w piekarniku,będzie cudny zapach!

Pysiaczku,obiecuję,że się pochwalę :)

Joliska,cudne zapachy,ale czy kominek jakiś też wpadł w Twoje ręce???

Madziu,masz jakiś sposób n ataki zapach naturalny,czy też używasz świec i olejków?

W Ikea była i mało kupiłam,to chyba nie był dzień na zakupy.Tzn. kupiłam to co chciałam -

bawełniane firaneczki czarne :D Ładniusie i stojak na bombki.Udało mi się też kupić trochę tkanin i białą,grubą,mięsistą poszewkę na poduszkę.A wszystko to na dziale przecen.Wcześniej się z tym,w żadnej ikea nie spotkałam.W każdym sklepie ikea,są działy przecenione,ja dzisiaj poszperałam w materiałach i co się okazało,że pakuje się je w specjalnej foliowej torbie,tyle ile napchasz tyle kupisz za 10€.No to ja napchałam sporo tego :D W tym poszewkę na kołdrę dla Lenki,tą białą poszewkę na kanapową poduszkę,materiały b&w i czerwono-białe w paski,oj zaszalałam :) Będę szyła,jeszcze nie wiem co ale będę :lol2:

Pewnie pieknie przystroicie domek z mama...zwłaszcza,ze roslinnosci zielonej w IRE nie brakuje.Polecam bluszcz zimozielony(wspina sie wszedzie) i ostrokrzew z czerwonymi owockami.A jak bedziesz miala czas i ochote to wybierz sie do sklepu MEADOWS&BYRNE ceny da sie przelknac ale pewnie znasz.Pozdrawiam

Ja nie wiem jak to się stało, że tu jeszcze nie byłam???!!! Na razie brak mi tchu po tym co widzę. Wpadłam na Ciebie po poszukiwaniach tapety Cath Kidston, którą niestety można kupić tylko w UK, a u Ciebie widzę tkaniny z CK!!! Szczęściara!

Twoje zdjęcia są cudne, dom w którym mieszkasz też. Pozdrowienia!

• 2 weeks później...

Miszaki,witajcie u mnie :) Strasznie miłe jest to co piszecie.To fakt,mam dostęp do tkanin i innych tekstyliów Cath i to nawet w promocyjnych cenach...bo kupuję je w outlecie.Jednak nawet tam trzeba wydać od 12€ za metr.

Psosin,mnie Ciapkę uszyła znajoma.Poszukaj na blogach dziewczyn które szyją,może ktoś uszyje na zamówienie???

A żeby dziewczyny wiedziały o czym piszę,wklejam kilka zdjęć mojej świątecznej parapetówki :) Zapraszam.

http://4.bp.blogspot.com/-lowexG36HIc/TuPB5-8L6qI/AAAAAAAAIVY/bWZLN7hwj-Y/s640/IMG_5558-1.JPG

http://4.bp.blogspot.com/-MjcH_D8bVh8/TuPCHMEULbI/AAAAAAAAIVg/kr-Du5OptUM/s640/IMG_5575-1.JPG

Konik i misie przywiozła mi mama :) Kupiła wiadomo gdzie :p

http://3.bp.blogspot.com/-JJFOf6E1Aag/TuPCkZasJqI/AAAAAAAAIVo/vS038UgIXCM/s640/IMG_5605-1.JPG

http://3.bp.blogspot.com/-9_TUfDW5BVg/TuPCroLoutI/AAAAAAAAIVw/dEi0PE9c0RI/s640/IMG_5596-1.JPG

A na koniec wisienka na torcie,prezent od Joliski w ramach wymianki :wiggle: Cudna drewniana ramka.

http://1.bp.blogspot.com/-soBnTYmwXak/TuPECYm_cwI/AAAAAAAAIWI/pIIBTYvCxZw/s640/IMG_5554-1.JPG

Niestety,nie mam konika na biegunach od Sharlotki,tak się spodobał mojej mamie,że zamieszkał u niej na kominku :)

Edytowane przez Paula_71