mada1412 29.11.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 A ja w tym roku nie mam wianka adwentowegohttp://emoty.blox.pl/resource/cray.gifTwój jest piękny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 29.11.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Ślicznie jak zwykle ja też uwielbiam zapachowe świeczki zawsze wpracy sobie zapalam i jakoś milej się pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 29.11.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 fantastyczny stroik ...ja w planach też mam taki naturalny ...ale pewnie zapalę z tygodniowym opóźnieniem, bo szukam odpowiedniej podstawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.11.2011 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Też nie mam stroika. Jakoś nie wyrabiam się z niczym ostatnio. Ale u Ciebie pięknie i nastrojowo Paula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 30.11.2011 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Asiu,robi się robi,bo wszak do świąt coraz bliżej. Madziu,dawaj raz dwa jakiś,z Twoim talentem stworzysz coś pięknego z niczego!!!Jestem pewna. Kasiu,polecam Tobie tą AirWick,na pewno przypadnie Ci do gustu a i w pracy poczujesz klimat zbliżających się świąt. Lasche,no to ja czekam z niecierpliwością na Twój!!! Yokasta,kochana,w przyszłym roku,zapalisz sobie w każdym pomieszczeniu w domku Pysiaczku,jak pisałam,mój był stworzony w tempie ekspresowym,bo czas u też jakoś ostatnio jakby coraz mniej... Cieszę się dziewuszki,że podobają Wam się moje dekoracje Z resztą poczekam aż mamusia przyleci i będziemy we dwie kombinowały.Mama moja muszę nieskromnie przyznać jest mistrzynią w układaniu kompozycji kominkowych Na pewno się pochwalę. p.s.moi sąsiedzi ubrali już choinkę (sic!) p.s.2 jadę dzisiaj do Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.11.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Paula pochwal się koniecznie co tam w Ikei zakupisz Mama na święta przyjeżdża? Ale super Ten AirWick to świeczka czy na prąd, że tak świeci kolorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 30.11.2011 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Pochwalę się Mamusia co roku jest u nas na święta a jakie prezenty ma mi przywieźć hu hu będzie się czym chwalić Świeczka świeci chyba pod wpływem ciepła płomienia,tak myślę,bo nie mam innego pomysłu na nią.Na prąd nie jest.Ważne,że pachnie,na prawdę obłędnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.11.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 O tak pomarańcze Paula będziesz się musiała pochwalić prezentami - nie masz wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 30.11.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Poczyniłam dzisiaj świeczkowe zakupy w Rossmannie Bolsius ma nowe zapachy - obłędne... Kupiłam żurawinę, mango i sugar spice - w skelpie wrzuciłam do reklamówki, tę do torebki, jak wyjęłam w domu... Aaaa... dobrze że ich nie zjadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 30.11.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 W święta lubię zapach jabłek z cynamonem i pomarańczy To tak jak ja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 30.11.2011 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 W święta lubię zapach jabłek z cynamonem i pomarańczy Mhm,ja też Niedługo zacznę suszenie plasterków pomarańczy w piekarniku,będzie cudny zapach! Pysiaczku,obiecuję,że się pochwalę Joliska,cudne zapachy,ale czy kominek jakiś też wpadł w Twoje ręce??? Madziu,masz jakiś sposób n ataki zapach naturalny,czy też używasz świec i olejków? W Ikea była i mało kupiłam,to chyba nie był dzień na zakupy.Tzn. kupiłam to co chciałam - bawełniane firaneczki czarne Ładniusie i stojak na bombki.Udało mi się też kupić trochę tkanin i białą,grubą,mięsistą poszewkę na poduszkę.A wszystko to na dziale przecen.Wcześniej się z tym,w żadnej ikea nie spotkałam.W każdym sklepie ikea,są działy przecenione,ja dzisiaj poszperałam w materiałach i co się okazało,że pakuje się je w specjalnej foliowej torbie,tyle ile napchasz tyle kupisz za 10€.No to ja napchałam sporo tego W tym poszewkę na kołdrę dla Lenki,tą białą poszewkę na kanapową poduszkę,materiały b&w i czerwono-białe w paski,oj zaszalałam Będę szyła,jeszcze nie wiem co ale będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 30.11.2011 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Pewnie pieknie przystroicie domek z mama...zwłaszcza,ze roslinnosci zielonej w IRE nie brakuje.Polecam bluszcz zimozielony(wspina sie wszedzie) i ostrokrzew z czerwonymi owockami.A jak bedziesz miala czas i ochote to wybierz sie do sklepu MEADOWS&BYRNE ceny da sie przelknac ale pewnie znasz.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 01.12.2011 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 (edytowane) Kominek nie wpadł w ręce Same w kwiatki są w sklepach, wrrrr. Ale znajdę, nie ma obaw - jak nie, to internet ma YC Edytowane 1 Grudnia 2011 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.12.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Paula pieknie jak zawsze i do tego te cudne ujecia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miszaki 04.12.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Ja nie wiem jak to się stało, że tu jeszcze nie byłam???!!! Na razie brak mi tchu po tym co widzę. Wpadłam na Ciebie po poszukiwaniach tapety Cath Kidston, którą niestety można kupić tylko w UK, a u Ciebie widzę tkaniny z CK!!! Szczęściara! Twoje zdjęcia są cudne, dom w którym mieszkasz też. Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 13.12.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Paula mogłabys mi napisac gdzie kupiłas ta tildową laleczke która przysiadła na Twoim parapecie? własnie zamarzyła misie taka na swieta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 13.12.2011 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 (edytowane) Miszaki,witajcie u mnie Strasznie miłe jest to co piszecie.To fakt,mam dostęp do tkanin i innych tekstyliów Cath i to nawet w promocyjnych cenach...bo kupuję je w outlecie.Jednak nawet tam trzeba wydać od 12€ za metr. Psosin,mnie Ciapkę uszyła znajoma.Poszukaj na blogach dziewczyn które szyją,może ktoś uszyje na zamówienie??? A żeby dziewczyny wiedziały o czym piszę,wklejam kilka zdjęć mojej świątecznej parapetówki Zapraszam. http://4.bp.blogspot.com/-lowexG36HIc/TuPB5-8L6qI/AAAAAAAAIVY/bWZLN7hwj-Y/s640/IMG_5558-1.JPG http://4.bp.blogspot.com/-MjcH_D8bVh8/TuPCHMEULbI/AAAAAAAAIVg/kr-Du5OptUM/s640/IMG_5575-1.JPG Konik i misie przywiozła mi mama Kupiła wiadomo gdzie http://3.bp.blogspot.com/-JJFOf6E1Aag/TuPCkZasJqI/AAAAAAAAIVo/vS038UgIXCM/s640/IMG_5605-1.JPG http://3.bp.blogspot.com/-9_TUfDW5BVg/TuPCroLoutI/AAAAAAAAIVw/dEi0PE9c0RI/s640/IMG_5596-1.JPG A na koniec wisienka na torcie,prezent od Joliski w ramach wymianki Cudna drewniana ramka. http://1.bp.blogspot.com/-soBnTYmwXak/TuPECYm_cwI/AAAAAAAAIWI/pIIBTYvCxZw/s640/IMG_5554-1.JPG Niestety,nie mam konika na biegunach od Sharlotki,tak się spodobał mojej mamie,że zamieszkał u niej na kominku Edytowane 13 Grudnia 2011 przez Paula_71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.12.2011 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Paula, super ta parapetówka:jawdrop: Wpraszam się I piękna rodzinka oprawiona w ramkę:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 13.12.2011 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Klimatycznie i jak zwykle przepięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 14.12.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Psosin, Ciapka Pauli jest uszyta na wzór lalek firmy Maileg: http://designerleg.dk/?gclid=CP6zqtmUga0CFVQLfAodyEx2SQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts