Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 695
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja tu chyba jeszcze nie byłam ... Piękne zdjęcia i dekoracje:)

Witam się i zostaję, można?:D

:welcome: oczywiście,że można,zapraszam kiedy tylko masz ochotę.

Słońce2 dziękuję za podpowiedz w sprawie sygnaturki :wiggle: miło mi,że podoba Ci się u mnie.

Kacha.crac i Nemi kuchnia powiadacie...pokażę ale jeszcze nie teraz,czekam na kilka drobiazgów które jak to się mówi tworzą całość.Kuchnia jest chyba najbrzydszym miejscem w domu...ciemne,prawie czarne kafle,do tego brązowe meble.Staram się ją jakoś udomowić,ale chyba z marnym skutkiem...

Anjazzielonego dziękuję,dziękuję,dziękuję takie słowa dodają kopa do dalszych działań.

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie!:bye:

Agawi,Nemi.dziękuję za życzenia :)

Dla wszystkich forumowiczów życzenia zdrowych,pogodnych Świąt Wielkiej Nocy!

canon811.jpg

IMG_7410.JPG

Gąseczki zakupiłam od pewnej zdolnej blogowiczki.W rzeczywistości są jeszcze piękniejsze :) Uszyte dokładnie,starannie z dbałością o szczegóły.

I jeszcze najładniejsza tegoroczna dekoracja zrobiona przez moją córcię :)

IMG_7408.JPG

Edytowane przez Paula_71

Witam poswiatecznie ...ja jak zawsze spozniona w nowych watkach ...slicznie u Ciebie ...sielsko anielsko ...chcialabym miec domek wakacyjny w takim przytulasnym stylu..ale chyba wyzyje sie w goscinnym coby goscie czuli sie jak najmilej i czesto wracali, a i bedzie to zapewne odskocznia od naszego smietnikowego stylu ;) ...jako milosniczka TK Maxx rozpoznaje wiele szczegolow :) widzialam te narzuty ale w sklepie nie prezentowaly sie tak swietnie jak u CIebie...to tylko potwierdza regule, ze niesztuka isc i kupic...sztuka zaaranzowac ...dolaczam zatem do grona czytelniczek ...

Dziewczyny,dziękuję za życzenia świąteczne :wiggle: to bardzo miłe.

lasche witaj u mnie,wiem,że Ty też wyspiarska babeczka jesteś :) Dzięki za miłe słowa.Narzuta tego typu od dawna za mną chodziła,dlatego nie zastanawiałam się jak ją znalazłam i to po bardzo atrakcyjnej cenie.Wczoraj byłam w innym TkMaxxie i ta sama narzuta była trzy razy droższa :jawdrop: Tym bardziej jestem dumna ze swojego zakupu hahaha.

Zbliża się długi weekend,macie jakieś plany?U nas wolny tylko poniedziałek i w tym dniu mój ulubiony pchli targ :wave: do tego obiecana kawusia z ciachem w pewnym cudnym miejscu,porobię fotki to pokarzę.

Dzisiaj kilka zdjęć z pokoiku mojej latorośli,nie jest sielsko-anielski ale taki,jaki sama chciałabym mieć w jej wieku (ale nie żeby narzekała na swój pokoik z dzieciństwa,mam moja dbała o szczegóły i miała wyobraźnię,to po niej i po babci mam takie dekoratorskie zamiłowania).Jest kolorowo,zabawkowo,nie sztampowo.Na potrzebę sesji nie usuwam "niepasujących" zabawek.Uważam,że w pokoiku dziecięcym powinno być kolorowo,miękko i wesoło :)

IMG_7610.JPG

IMG_7597.JPG

Trochę detali

Wielkanoc%202011.jpg

Wielkanoc%2020111.jpg

Wielkanoc%2020112.jpg

Wielkanoc%2020113.jpg

A to już sama właścicielka :)

IMG_7575.JPG

Warmia dziękuję za miłe słowa,niestety nie pomogę w nazwie farby :( jak się wprowadziłam to ściany były już pomalowane przez właściciela domu.Mam ten kolor właściwie wszędzie,w sypialni,w pokoju Lenki,salonie,nawet łazience ;)

Nemi,Lasche,Pysiaczek,Agawi74 dziękuję za Wasz komentarze.Przekazałam wszystko małej :)

A to mój ostatni TkMaxxowy zakup,ja już tak mam,że nie potrafię się powstrzymać jak jestem w tym sklepie i zawsze muszę wyjść z czymś kupionym dla domu.Sobie potrafię odmówić ciuchów,kosmetyków itp ale bibeloty i do tego w przystępnych cenach kuszą mnie skutecznie :)

IMG_7686.JPG

IMG_7689.JPG