kacha.crac 15.04.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Lo Boze co tu sie dzieje. Paula wiecej zdjec prosze i w szerszej perspektywie, marze zeby zoabczyc kuchnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 15.04.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Ja tesh! Paula please pokaż kuchnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 16.04.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Paula, witam się, zachwycona Twoimi wnętrzami! Ależ Ty jesteś fotograficzno - dekoratorską czarodziejką!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 16.04.2011 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Ja tu chyba jeszcze nie byłam ... Piękne zdjęcia i dekoracje:) Witam się i zostaję, można? oczywiście,że można,zapraszam kiedy tylko masz ochotę. Słońce2 dziękuję za podpowiedz w sprawie sygnaturki miło mi,że podoba Ci się u mnie. Kacha.crac i Nemi kuchnia powiadacie...pokażę ale jeszcze nie teraz,czekam na kilka drobiazgów które jak to się mówi tworzą całość.Kuchnia jest chyba najbrzydszym miejscem w domu...ciemne,prawie czarne kafle,do tego brązowe meble.Staram się ją jakoś udomowić,ale chyba z marnym skutkiem... Anjazzielonego dziękuję,dziękuję,dziękuję takie słowa dodają kopa do dalszych działań. Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 16.04.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 może tak będzie lepiej w podpisie? wklej ten skrót w edycji sygn.pod 13ką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.04.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 http://www.blogi.szkolazklasa.pl/privefiles/blog-1995/jajko_kurczatko.jpg Wesołego Alleluja życzy Agawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 22.04.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Wielu uśmiechów i radości na Święta i nie tylko życzy nemi. http://img42.imageshack.us/img42/474/kurczakzajacd3myj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 22.04.2011 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 (edytowane) Agawi,Nemi.dziękuję za życzenia Dla wszystkich forumowiczów życzenia zdrowych,pogodnych Świąt Wielkiej Nocy! Gąseczki zakupiłam od pewnej zdolnej blogowiczki.W rzeczywistości są jeszcze piękniejsze Uszyte dokładnie,starannie z dbałością o szczegóły. I jeszcze najładniejsza tegoroczna dekoracja zrobiona przez moją córcię Edytowane 23 Kwietnia 2011 przez Paula_71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.04.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Wesołego Alleluja ! http://blog.thesweetfairy.com/wp-content/uploads/2010/03/easter-eggs-.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 23.04.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Mówi zając do baranka, Jaka piękna ta pisanka, Wtem z zajączka wyszła kurka nastroszyła swoje piórka. Teraz biega, głośno krzyczy, że Wesołych Świąt Ci życzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 23.04.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://i3.fmix.pl/fmi914/b706f254000850864db319d5/zdjecie.jpg rodzinnych Świąt, mokrego dyngusa życzy Wiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 28.04.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Witam poswiatecznie ...ja jak zawsze spozniona w nowych watkach ...slicznie u Ciebie ...sielsko anielsko ...chcialabym miec domek wakacyjny w takim przytulasnym stylu..ale chyba wyzyje sie w goscinnym coby goscie czuli sie jak najmilej i czesto wracali, a i bedzie to zapewne odskocznia od naszego smietnikowego stylu ...jako milosniczka TK Maxx rozpoznaje wiele szczegolow widzialam te narzuty ale w sklepie nie prezentowaly sie tak swietnie jak u CIebie...to tylko potwierdza regule, ze niesztuka isc i kupic...sztuka zaaranzowac ...dolaczam zatem do grona czytelniczek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 29.04.2011 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Dziewczyny,dziękuję za życzenia świąteczne to bardzo miłe. lasche witaj u mnie,wiem,że Ty też wyspiarska babeczka jesteś Dzięki za miłe słowa.Narzuta tego typu od dawna za mną chodziła,dlatego nie zastanawiałam się jak ją znalazłam i to po bardzo atrakcyjnej cenie.Wczoraj byłam w innym TkMaxxie i ta sama narzuta była trzy razy droższa Tym bardziej jestem dumna ze swojego zakupu hahaha. Zbliża się długi weekend,macie jakieś plany?U nas wolny tylko poniedziałek i w tym dniu mój ulubiony pchli targ do tego obiecana kawusia z ciachem w pewnym cudnym miejscu,porobię fotki to pokarzę. Dzisiaj kilka zdjęć z pokoiku mojej latorośli,nie jest sielsko-anielski ale taki,jaki sama chciałabym mieć w jej wieku (ale nie żeby narzekała na swój pokoik z dzieciństwa,mam moja dbała o szczegóły i miała wyobraźnię,to po niej i po babci mam takie dekoratorskie zamiłowania).Jest kolorowo,zabawkowo,nie sztampowo.Na potrzebę sesji nie usuwam "niepasujących" zabawek.Uważam,że w pokoiku dziecięcym powinno być kolorowo,miękko i wesoło Trochę detali A to już sama właścicielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 29.04.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Pokoik cudny. Ja bym nie powiedział, że są tam jakieś nie pasujące rzeczy. Właścicielka pokoju też cudna. Co to za kolor na ścianie, jeśli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 29.04.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Jeeej jak pięknie. No i Właścicielka też super. W tym kapeluszu i w ogóle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 29.04.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 uroczy pokoik małej dziewczynki ...a Lenka ...bezbłędna w tym kapeluszu ...i ma cudowne jasne włoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 29.04.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Pokoik jak z bajki a właścicielka jak prawdziwa księżniczka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.04.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Śliczna dziewczynka w ślicznym pokoiku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 30.04.2011 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Warmia dziękuję za miłe słowa,niestety nie pomogę w nazwie farby jak się wprowadziłam to ściany były już pomalowane przez właściciela domu.Mam ten kolor właściwie wszędzie,w sypialni,w pokoju Lenki,salonie,nawet łazience Nemi,Lasche,Pysiaczek,Agawi74 dziękuję za Wasz komentarze.Przekazałam wszystko małej A to mój ostatni TkMaxxowy zakup,ja już tak mam,że nie potrafię się powstrzymać jak jestem w tym sklepie i zawsze muszę wyjść z czymś kupionym dla domu.Sobie potrafię odmówić ciuchów,kosmetyków itp ale bibeloty i do tego w przystępnych cenach kuszą mnie skutecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 30.04.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 No śliczniuuutki. U znajomych widziałam coś podobnego tylko zamiast serducha był ptaszek, ale z serduchem wygląda lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts