Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 695
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Agawi74 zapraszam,zapraszam :) A rodzinka,no różnie to bywa...;)

Yokasta,z Mikołajem to była przygoda :D Zdjęcie było robione w Ikea,gdzie postawili domek św.Mikołaja,pytamy się Lenki czy chce odwiedzić Mikołaja,powiedzieć mu o prezentach,zrobić zdjęcie.Lenka oczywiście,że tak,tak,no to dawaj idziemy jak tylko weszliśmy a ona zobaczyła tego dużego pana w z dłuuuga brodą uciekła z płaczem w takim tempie,że Maciek złapał ją dopiero przy restauracji :lol2: a to jakieś dobre 50 metrów od domku Mikołaja.Niestety mała na zdjęciu ma nie tęgą minę,nic nie dał nawet prezent,za to Maciek,przypomniał sobie dobre przedszkolne czasy,co widać na zdjęciu :D

Kasiu,dziękuję kochana,u Ciebie też już jest cudnie.

Psosin,niestety ja takich cudaków nie szyję,nie mam cierpliwości do wywijania i wypełniania małych i wąskich łapek...Mogę Ci na priv podesłać kto szyje takie cuda.

Joliska,w zeszłym roku pamiętam,Llooka szyła takie skrzaty,nawet mam od niej kartkę świąteczną na której właśnie jest taki Ciap :)

Pysiaczku,ślicznie dziękuję.

Diana_Teresa,na spokojnie zapraszam do oglądania.Mam nadzieję,że Ci się spodoba :)

Sharlotko,kochana,dziękuję :) Mam nadzieję,że się nie gniewasz za konika?