Magduśka1719509122 03.01.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie sprawy. A co do zdjęć... wszystko śliczne Paula - lampka, tablica ze zdjęciami, biała ramka, cały ten kącik, a Twoje fotografie są magiczne, tak pięknie to wszystko zawsze przedstawiasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 03.01.2012 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Paulinko, musi się wyjaśnić.otulam ciepłowszystko takie słodkie u Lenci:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 03.01.2012 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Dziewczyny,dzisiaj Maciek załatwił sprawę w banku,pieniądze odzyskamy do dwóch tygodni...w banku ok,ale na policji to są jaja dopiero.Pojechał zgłosić kradzież na policję i powiedział,że złodziej zapłacił jego pieniędzmi przez internet za bramki na płatnej autostradzie,a robiąc to musiał podać nr rejestracyjny auta(tutaj każde auto ma jedną rejestrację przez cały czas a właściciel może być jeden,który opłaca ubezpieczenie) więc policja może zadzwonić na nr bramek i poprosić o namiary na nr rejestracyjny itp.Policjant stwierdził,że mu na pewno nie podadzą,że ochrona danych itp a my na to,to komu mają podać jak nie policji???!!!A on aaa no tak...ręce opadają.Jednak najważniejsze jest w tym wszystkie,że pieniądze odzyskamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 03.01.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 i to są dobre wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 07.01.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Paula_71 od rana w pracy czytam Twój wątek to mile spędzony czas w pracy... naprawdę milutki Twoje zdjęcia, cóż, nic nowego i odkrywczego nie powiem, są przepiękne. Potrafisz stworzyć klimat Robisz zdjęcia ze statywu >? Masz tak dużo światła w mieszkaniu czy regulujesz to przysłoną ? Jak zrobic takie jasne piękne zdjęcia ? bez lampy ? długi czas naświetlania... kurcze, zazdroszczę Amatorsko interesuje się fotografią ale jakoś portrety lepiej mi wychodzą niż wnętrza... Lenka cudna, moja córa też Lena Pozdrawiam i zapisuję do ulubionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.01.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 W końcu i ja trafiłam pod 13-kę. I czym prędzej gratuluję Ci wszystkich talentów - wnętrzarskich, fotograficznych, kulinarnych... Uwielbiam Twoje zdjęcia i dbałość o szczegóły. Chętnie będę wpadać częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 07.01.2012 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Mugatko,:welcome:mam nadzieję,że to czytanie jest bezkarne i że żadne nieprzyjemności Cię nie spotkają?Ale tak czy siak cieszę się,że miło spędziłaś czas pod 13ką Dziękuję za miłe słowa.Co do zdjęć to ja też jestem totalny amator,który uczy się metodą prób i błędów Różnie to bywa.Statywu nie używam,ale bawię się światłem. Pozdrowienia dla Lenki od Lenki Drop_Inn::welcome:zapraszam tak często jak tylko masz ochotę pod moją 13kę Co do talentów (zwłaszcza kulinarnych,bo gotuję kiedy muszę ) to polemizowałabym...ale dziękuję za bardzo miłe słowa. Pozdrawiam Was dziewczyny bardzo serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.01.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Paula, no nie wierzę że nie lubisz gotować, masz tyle ładnych naczyń :) a deserki to już w ogóle robisz wyborne (trochę to lizanie lizaka przez szybę ale jednak ). Właśnie, właśnie. Zakładając, że smakują PRZYNAJMNIEJ tak dobrze jak wyglądają, ja się chętnie na jakiś wproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 08.01.2012 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Hahaha dziewczyny na deserek zapraszam jak najbardziej,bo to jeszcze jako tako mi wychodzi.Ale proszę Cię Yokasta...ja przy Twoich pieczonych pstrągach to mała płotka,mój wyczyn kulinarny z rybą to łosoś pieczony na soli,i wsio Yokasta,gotować to ja nawet lubię,tylko nie lubię swojej kuchni i jak pomyślę,że mam w niej stać i się irytować to wolę robić mało skomplikowane potrawy.A niestety kuchnia nie moja,więc jakoś tak zapału do niej nie mam aby coś pozmieniać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 08.01.2012 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 To jest właśnie to...i nawet gdyby się chciało to jak wejdę do tej zimnej,ponurej kuchni,to odechciewa mi się od razu.Dzisiaj np na obiad gołąbki bez zawijania mało roboty,do tego ziemniaki,które obiorę w pokoju i mizeria.Raz dwa i każdy zadowolony. Ale przed obiadkiem,temat święta,święta i po świętach.U mnie dekoracje już wszystkie pochowane,a co za tym idzie nowe aranżacje komodowe Zapraszam już wiosnę do siebie,posadziłam kolejne cebulki hiacyntów,już niedługo będą pachnieć,że hej! I jeszcze pochwalę się jakie cudne bombeczki dostałam od mojej blogowej psiapsióły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.01.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Mmm, już Ci zazdroszczę tego hiacyntowego zapachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 08.01.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Yokasta,gotować to ja nawet lubię,tylko nie lubię swojej kuchni i jak pomyślę,że mam w niej stać i się irytować to wolę robić mało skomplikowane potrawy.A niestety kuchnia nie moja,więc jakoś tak zapału do niej nie mam aby coś pozmieniać... ach jak ja Ciebie rozumiem.... Paula, jak zwykle zaglądając pod 13-tkę można nacieszyć oko i spędzić miło czas..pozazdrościłam hiacyntów.. dekoracja i bombeczki piękne Paula, i w ogóle Ci się nie dziwię. Gotować lubię, ale pierwsze kulinarne przygody odbywały się w kuchni rodziców. Przygotowywanie posiłków to ciągła przepychanka przy zlewie, piekarniku albo lodówce i na końcu - stole. Potem gotowałam u teściów, co prawda byłam tylko ja i mąż ale kuchnia nie moja, ciasna, długa jak tramwaj, niewygodna z zepsutym piekarnikiem. Odłożysz na bok talerz i już nic innego nie odłożysz, wciąż piętrzące się naczynia bo nie było zmywarki. Miałam ciągi jak alkoholik- ciągi gotowania i niegotowania . Gotowanie w swojej kuchni, którą się sobie samemu przemyślało i wymyśliło jest jak wybawienie. Doskonale Cię rozumiem . czyli jest jeszcze dla mnie nadzieja? bo ja też jak alkoholik.... brak miejsca w kuchni mnie dobija.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 08.01.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 (edytowane) A ja już wczoraj z ulgą rozebrałam choinkę. Choć w sumie nie wiem jak to zrobiłam:o, bo dopadło mnie jakieś zatrucie pokarmowe - jak kukła cały dzień Masakra! Cała sobota do d.... Dość już mam tych świątecznych klimatów, bo ja je - z racji sesji - mam praktycznie od początku listopada;) Teraz będę znosić do domku tulipany i hiacynty:) Paulinko, u Ciebie jak zwykle - każdy detal zachwyca:jawdrop: Dasz się namówić na jakieś szersze kadry na pw? Proszę a Twój świecznik z gwiazdką zainspirował mnie do malutkiego DIY i zaraz się zań zabieram;) Edytowane 8 Stycznia 2012 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 08.01.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Paulinko, a o moich okolicach zima sobie przypomniała i jest biało, sennie, leniwie... Choinki rozbierać nie myślę, z domu wyniosłam tradycję dekoracji trzymanych do 2 lutego i będę się tego trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 08.01.2012 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Drop_Inn,zapach hiacyntów jest jednym z moich ulubionych Madileo,widzę,że jest Nas więcej narzekających na kuchnie...ehc,pozostaje tylko zaciskać zęby.Miło mi,że czas spędzony pod 13ką sprawił Ci frajdę Yokasta,u mnie cebulki już wypuszczają łodyżki,pewnie za miesiąc już będą kwitły hiacynty,żonkile,krokusy,ale czemu się dziwić skoro cały czas jest na plusie. A co do obiadku,to plany się zmieniły hahah i już jesteśmy po.Na szybko poleciałam do sklepu po piersi z kurczaka i por,zrobiłam potrawkę w sosie śmietanowo-porowo-pietruszkowym z ryżem (mięso mielone po rozmrożeniu coś mi nie za bardzo pachniało ) Madziu,nie dziwię się,że miałaś już dość.Mam nadzieję,że dzisiaj czujesz się znacznie lepiej? Jutro jak nie będę musiała iść do pracy zrobię zdjęcie i wkleję na wątek Nie ma problemu.Cieszę się,że do czegoś Cię zainspirowałam Pochwal się koniecznie jak już coś wymodzisz!!!Jestem strasznie ciekawa co wymyśliłaś. Joliska,też fajnie,wiele bym dała za chociaż jeden dzień ze śniegiem...może za rok się uda Każdy region inna tradycja,u Nas raczej na Trzech Króli się rozbierało Pannę Zieloną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 20.01.2012 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Hej hoooooo jest tutaj kto? Kochane,dzisiaj trochę z poślizgiem pokazuję nowy kolorek,który zagościł w mojej,wróć,w naszej sypialni Róż i już!Nowe świeczniki i ramka z lumpeksu,zdjęcie wycięte z gazety.Brakuje mi jeszcze jakiejś różowej poduchy...Jutro jadę na pchli targ,może znajdę coś co się na poduchę nada. W zeszłą sobotę mieliśmy małe przyjęcie z okazji 3ch urodzin Lenki Działo się oj działo,mała przeszczęśliwa,bo nie dość,że dostała wymarzone prezenty to do północy buszowała ze swoim ulubionym kolegą (podobno to jej chłopak ) Domek przystrojony jak na tą okazję przystało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.01.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Wszystkiego najlepszego dla Lenki:) Śliczna dziewczynka:) A chłopak Lenki jaki elegancik!!! Różowe dodatki w sypialni....świetne...uwielbiam twoje zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 20.01.2012 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Bogumil,w imieniu Lenki serdecznie dziękuję Chłopak nie tylko elegancki ale i piękne imię ma - Dorian Kochana nie ma to tamto!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 20.01.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 uuu..oczywiście samych szczęśliwości dla pięknej Lenki! Paula, świeczniki śliczne..wprowadzają pozytywną energię i super pomysł ze zdjęciem z gazety- naprawdę ładna dekoracja! ALE OSTATNIE ZDJĘCIE WYMIATA! bozszzzz..jak dzieci szybko rosną..http://emotikona.pl/emotikony/pic/53kwiatek.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 21.01.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Śliczna Lenka Wszystkiego naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts