rere79 30.04.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 A to mój ostatni TkMaxxowy zakup Paula, dokładnie taki sam zakup ostatnio w tym sklepie zrobiłam i jeszcze kupiłam wielkie porcelanowe jajko w kropki . Niestety, ale mam tak samo jak Ty. Z pustymi rękami z TKMaxx nie wychodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.04.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 A ja dziś byłam w TkMaxxie ale nie było takich pięknych wianków buuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 03.05.2011 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 (edytowane) Nemi z ptaszkiem powiadasz też może wyglądać ciekawie. Rere79 czy Ty też wyspiarska dziewczyna jesteś?Kurcze u siebie jaja w kropki nie widziałam buuuuuu Pysiaczku,na pewno następnym razem coś upolujesz Jak Wam mija majowy weekend?U nas już się skończył,ale nie narzekam,niedziela i poniedziałek bardzo sympatycznie spędzone.Z niedzielnej wycieczki przywiozłam sobie gałązki cudnie pachnącego bzu.Uwielbiam bez,uważam,że maj bez bzu to maj stracony Lubię jego zapach,delikatne kwiatuszki,kolory. Pięknie wygląda zarówno na krzewie jak i w wazonie. Niestety nie mogę dodać zdjęć już mam dosyć tego komputera mojego... Edytowane 3 Maja 2011 przez Paula_71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.05.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Rere79 czy Ty też wyspiarska dziewczyna jesteś? Tak, tak wyspiarka od 4 lat i jeszcze trochę tu posiedzę. A na jajo trafiłam przypadkiem. Było jedno jedyne i tak sobie samiuteńkie sało, że musiałam je przygarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 03.05.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 (edytowane) Nie mam ślicznych ozdóbek , bo u nas w TK jakoś rzadko takie ładne rzeczy bywają. Trzeba na prawdę polować, ale za to mam bez i to z naszej wioski Edytowane 3 Maja 2011 przez Warmia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 03.05.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Warmia dziękuję za miłe słowa,niestety nie pomogę w nazwie farby jak się wprowadziłam to ściany były już pomalowane przez właściciela domu.Mam ten kolor właściwie wszędzie,w sypialni,w pokoju Lenki,salonie,nawet łazience Nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 03.05.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 u nas w TK bylo troche jaj ...a bez uwielbiam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.05.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 A ja mam jasno fioletowy bez u siebie na ogrodzie i co roku parę gałązek ląduje w wazone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 03.05.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Piękny pastelowy domek I pięknie pokazany! Cudne zdjęcia! Witam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 03.05.2011 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 (edytowane) mogę dodawać zdjęcia!!! Ale na początek witam Cię Ragazza Miło mi Cię gościć,zapraszam zawsze kiedy masz ochotę. Rere79 My też jeszcze trochę posiedzimy,kto wie czy na zawsze nie zostaniemy...a z tym TkMaxxem to tak jest,że czasami można znaleźć samotne perełeczki za bezcen.Bzu w ogrodzie zazdroszczę i to jak! Warmia,bez rekompensuje wiele Lasche,może za rok upoluję jakieś fajne jaja,o albo np w grudniu przed świętami,w TkMaxxie wszystko możliwe No to mój bez skradziony bez skrupułów http://1.bp.blogspot.com/-bimvZ_XFVcE/Tb8aX9LORrI/AAAAAAAAHX8/CK8W4VSmDfM/s1600/IMG_7956-1.JPG A na dobranoc deserek który zapodałam wczoraj mojej familii,pyyyyszny był.Nazywam go niebo w gębie.Na samo wspomnienie cieknie mi ślinka... http://3.bp.blogspot.com/-XHUit43a8e0/Tb8ag_bM6GI/AAAAAAAAHYA/jEDn1Tn-GPY/s1600/IMG_7964.JPG No tak jak nie urok to sraczka,zdjęcia małe :/ mam nadzieję,że jednak coś widać. Edytowane 10 Maja 2011 przez Paula_71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 03.05.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Piękny ten twój bez. Mój jest jasno fioletowy, ale stoi chyba w takim samym dzbanku , albo bardzo podobnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.05.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Aż się ześliniłam na widok tego deseru. Mniam My mamy w planach powrót, ale... Narazie nic się nie rusza w sprawie domu i jak nie wyjdzie, to pewnie też tu zostaniemy ( i się koszmarnie zadłużymy na dom). Mamy trudny orzech do zgryzienia, bo trzeba szybko podejmować decyzje. A goni nas szkoła starszej. Od września zaczyna chodzić do reception class. Ale jak myśle o Wyspach, to nie mogę wyobrazić sobie mojego życia na amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 04.05.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 JA się też po świętach witam.. Dookoła mnie jakoś bzu nie ma:( A też lubię Rere a ja sobie nie wyobrażam, życia na amen w Polsce.. Dla mnie powrót nawet na pewnien czas, to strasznie ciężka decyzja. I na samą myśl zaczynam się dusić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 04.05.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 (edytowane) Warmia,bardzo lubię takie dzbanki w roli wazonów,ale u mnie prawie wszystko może być wazonem,lubię takie zaskakujące wykorzystywanie przedmiotów Rere79,rzeczywiście musicie podjąć znaczącą w Waszym życiu decyzję.Życie w ire czy uk jest na pewno łatwiejsze,ale Polska to Polska...ech,ja jednak skłaniam się tak jak Anagat do pozostania na wyspie.W Polsce nie mam nic,tutaj zaczęłam sobie układać życie.Tutaj urodziła się moja córka.Stać nas na wynajem domu,na godne życie za jedną pensję.W Polsce perspektywa mieszkania w małej ciasnej klitce za 1,500zł miesięcznie jakoś mi nie pasuje...niestety,we Wrocławiu są takie ceny za wynajem.Tutaj żyjemy sobie spokojnie,bez obawy o jutro,o to,że nie będę miała co do garnka włożyć.Może to takie przyziemne co piszę,ale taka jest prawda. Do tego Irlandia to na prawdę piękny kraj!Jakże inny od cudnej Polski.Dziś pokażę Wam magiczne miejsce w którym zakochałam się pierwszego wejrzenia Jest to kompleks hotelowo-restauracyjno-kawiarniany "Lyons" położony całkiem niedaleko mnie w miasteczku Celbridge (kto mieszka w Dublinie lub jego okolicach koniecznie powinien zawitać w to miejsce). Zobaczcie same jak tam pięknie. Pistacjowe framugi,barierki skradły moje serce. Polecam pyszną herbatę cytrynowo-imbirową i sernik,pyyyyyyyszny,pierwszy raz jadłam na wyspie tak dobry sernik,lekki i puszysty.Idealny. Sernikiem zajadał się także tutejszy pupil Zawiało włos Pozdrawiamy serdecznie! Dziewczyny ratujcie!!!No co jest z tymi zdjęciami?Sama ich nie zmniejszam,są dosyć sporych rozmiarów a pokazują się takie ciupińkie Edytowane 7 Maja 2011 przez Paula_71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 07.05.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 może mi uda się pomóc... jak dodasz juz zdjęcie i na nie najedziesz kursorem to pojawia ci sie w lewym gornym rogu zdjęcia taki ołówek. Musisz kliknąć na niego i wybrać potem opcję Full Size. I już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 07.05.2011 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 (edytowane) Ragazza,dziękuję za podpowiedz,niestety nic to nie dało.Zrobiłam próbę i jak widać inne zdjęcia wklejają się w normalnym rozmiarze...ech,widocznie to wina mojego komputera. Edytowane 7 Maja 2011 przez Paula_71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 07.05.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 No wprost cudeńka te twoje zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 07.05.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Paula_71 masz fantastyczne mieszkanko..kolory jakie lubię, zdjecia przepiekne, zdolna bestyja z Ciebie...pozwolisz, że będę stałym gościem w Twoim wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 08.05.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Potwierdzam!Czarodziejski dom, czarodziejka - artystka, zaczarowane zdjęcia....Bardzo lubię Cię odwiedzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 10.05.2011 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 (edytowane) No wprost cudeńka te twoje zdjątka Warmia,przez Ciebie się zaczerwieniłam dziękuję za taki miły komentarz. Madileo cieszę się bardzo,że Ci się podoba zapraszam Cię zawsze do siebie kiedy tylko masz ochotę! Anjazzielonego i znów się zaczerwieniłam.Takie słowa budują i dają kopniaka do dalszych działań.Miło wiedzieć,że to co robisz podoba się. Pozdrawiam Was kobitki bardzo serdecznie,ale nie pisze tego bezinteresownie hihihihi Mam prośbę,kupiłam ostatnio w lumpeksie dwa świeczniki,były pomalowane na biało z bardzo kiepską przecierką w stylu shabby chic,ja potraktowałam je papierem ściernym i teraz mam dylemat,nie wiem czy takie je zostawić,czy malować na biało czy malować na biało i robić przecierkę??? Na koniec mała zajawka ogródkowa,jak kącik się rozrośnie (mam nadzieję,że to nastąpi niedługo) pokaże więcej. Edytowane 10 Maja 2011 przez Paula_71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts