madileo 10.05.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Zdjęcia są małe i trudno mi ocenić,ale patrząc na ogół, to ja raczej bym zostawiła takie świeczniki...dodają troche pazura do 'anielskości' panujacej na parapecie:) a parapet masz pięęęknie przystrojony...kolejny wątek dopisuję do tych mega inspirujących... zajawka ogródkowa wygląda apetycznie...czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 10.05.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 (edytowane) Ja też bym zostawiła takie jakie są. Bardzo klimatycznie to wygląda. A ogródek zapowiada się pięknie. Kiedy reszta? Już ci nie będę pisała, że zdjęcia cudne, bo o tym wiesz Edytowane 10 Maja 2011 przez Warmia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 10.05.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 To i ja się przywitam, choć takie wątki jak te wpędzają mnie zawsze w straszliwe kompleksy. Paula, masz talent do tworzenia i wyszukiwania pięknych przedmiotów, a zdjęcia robisz przecudne. Ślicznie, ślicznie, ślicznie. Aż mi się wierzyć nie chciało, że to nie fotki z katalogu. Podziwiam! No i ta cudowna Irlandia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 10.05.2011 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Już wiem w czym tkwił problem dlaczego zdjęcia były małe.Dobrze,że już to rozwiązałam i mogę pokazać je w większym formacie. Madileo,też o tym pazurze pomyślałam Warmia,pokażę więcej jak mi się roślinki porozrastają,większość mam posadzoną w donicach,jest też wyznaczone miejsce na trawce gdzie mam nadzieję latem zakwitną wszystkie roślinki które posadziłam,łącznie z pomidorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 10.05.2011 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Darcy witaj u mnie,cieszę się,że do mnie trafiłaś.Dziękuję Ci za komplementy,to bardzo miłe,takie słowa dodają skrzydeł,napędzają i dają wiarę,że to co robię nie idzie na marne Pozdrawiam cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 10.05.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Coraz bardziej mnie intryguje to twoje mieszkanko. Musi być niesamowite, przynajmniej niektóre zakątki. Kiedy zobaczymy całość, bo czuję się jakbym oglądała jakiś serial i nie mogę doczekać się kolejnego odcinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 11.05.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Świeczniki piękne....nic z nimi nie rób Fotki robisz cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 11.05.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 cudne świeczniki, szczęściara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.05.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Świeczniki piękne....nic z nimi nie rób Fotki robisz cudne To samo chciałam napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 12.05.2011 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Witajcie dziewczyny,dziękuję za podzielenie się ze mną swoim zdaniem nt. świeczników.Też obstawałam przy opcji zostawić jak jest więc zostawiam Dziękuję za komplementy dotyczące zdjęć.Nie jest tak hop siup zrobić fajne zdjęcie,z reguły robię ich baaaardzo wiele i wybieram te kilka do opublikowania.Ale przyznam się Wam,że sprawiam mi to ogromną frajdę.Fotografia stała się częścią mojego życia,moim hobby.Kto by pomyślał... A żeby nie było tak bez zdjęciowo to dzisiaj proponuję małą wycieczkę po sklepie Avoca (dziewczyny mieszkające na wyspie,jeżeli jeszcze nie byłyście w tym sklepie to koniecznie go odwiedźcie,ceny nie są może najniższe ale można nacieszyć oczy,zainspirować się wypić dobra kawę i zjeść pyszne ciacho) Ostrzegam,te zdjęcia mogą podnieść ciśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 12.05.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Oj podniosły ciśnienie....podniosły szkoda, że u nas jest tak mało takich miejsc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 12.05.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Podzielam w pełni zdanie Kasi Pobuszowałoby się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 12.05.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Zdjecia jak zwykle cudne ...a jak uwielbiasz je robic to zapraszam na http://babskaamatorskagrupafotograficzna.blogspot.com/ czy ta laska w lusterku to TY ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 12.05.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Ooooooo jaaaaaaaa! Zdjęcia cudne, ze sklepu pewnie wyniosłabym połowę. Czemu u nas nie ma takich sklepów??? No czemu??? :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 13.05.2011 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Dziewczyny sama zadaję sobie to pytanie czemu w pl nie ma takich sklepów? Niby jest AlmiDecor,Home&You itp ale one są takie "uporządkowane",idealne.No i ceny mają wysokie niestety. Moim marzeniem jest otworzyć tego typu sklepo-kawiarnię,z klimatem,z dużą ilością rzeczy,trochę bez ładu i składu ale z duszą.Tak sklep do buszowania po nim...no ale to tylko marzenie. Lasche,jaka laska?!Dwa chude patyki zamiast nóg! Nemi,jak jestem w takim sklepie to mam oczopląs,autentycznie,wkładam do koszyka coś ale później wyciągam bo znalazłam coś innego,a fundusze ograniczone i tak plączę się między tymi cudownymi rzeczami z ciśnieniem 200 na 160 i jestem w siódmym niebie Dzisiaj zdjęcia pt:Moje 5 minut gdy dziecko ucina sobie popołudniowa drzemkę. Prasówka Ciasto z rabarbarem i herbatka (kubasek i talrzyk z TkMaxxa,to już się chyba nudne staje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.05.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Paula świeczniki są cudne. Zostaw takie jakie są. Absolutnie! Piękne i klimatyczne zdjęcia z tego sklepiku. Ale te od Ciebie z domu z ostatniego posta równie ciekawe no i to pyszne ciasto Widać, że ta chwila, gdy dziecko ucina sobie popołudniową drzemkę jest magiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 13.05.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 A jakbyś chciała moze w Łodzi otworzyć filię takiej sklepo-kawiarni to będę Ci kibicować i możesz na mnie liczyć Oj piękne te twoje zdjęcia, piękne i sam fotograf też uroczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 13.05.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 nie nie tylko we Wrocławiu a ja będę buszować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 13.05.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 To ja dorzucę Poznań Mam propozycję otwórz sieć sklepów, a gwarantuję, że klientek będziesz miała mnóstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 13.05.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Paula_71 ja też od dawna marzę o prowadzeniu takiego sklepu z kawiarenką już widzę załatwianie wszytskich formalności z tym związanych typu sanepid i ich chore wymogi grrrr....pomarzyć można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts