Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Zdjęcia są małe i trudno mi ocenić,ale patrząc na ogół, to ja raczej bym zostawiła takie świeczniki...dodają troche pazura do 'anielskości' panujacej na parapecie:) a parapet masz pięęęknie przystrojony...kolejny wątek dopisuję do tych mega inspirujących...:cool:

zajawka ogródkowa wygląda apetycznie...czekam na więcej :popcorn:

• Odpowiedzi 695
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To i ja się przywitam, choć takie wątki jak te wpędzają mnie zawsze w straszliwe kompleksy. ;)

Paula, masz talent do tworzenia i wyszukiwania pięknych przedmiotów, a zdjęcia robisz przecudne. Ślicznie, ślicznie, ślicznie. Aż mi się wierzyć nie chciało, że to nie fotki z katalogu.

Podziwiam!

No i ta cudowna Irlandia...

Już wiem w czym tkwił problem :) dlaczego zdjęcia były małe.Dobrze,że już to rozwiązałam i mogę pokazać je w większym formacie.

Madileo,też o tym pazurze pomyślałam :D

Warmia,pokażę więcej jak mi się roślinki porozrastają,większość mam posadzoną w donicach,jest też wyznaczone miejsce na trawce gdzie mam nadzieję latem zakwitną wszystkie roślinki które posadziłam,łącznie z pomidorami ;)

Witajcie dziewczyny,dziękuję za podzielenie się ze mną swoim zdaniem nt. świeczników.Też obstawałam przy opcji zostawić jak jest :) więc zostawiam :D

Dziękuję za komplementy dotyczące zdjęć.Nie jest tak hop siup zrobić fajne zdjęcie,z reguły robię ich baaaardzo wiele i wybieram te kilka do opublikowania.Ale przyznam się Wam,że sprawiam mi to ogromną frajdę.Fotografia stała się częścią mojego życia,moim hobby.Kto by pomyślał...

A żeby nie było tak bez zdjęciowo to dzisiaj proponuję małą wycieczkę po sklepie Avoca

(dziewczyny mieszkające na wyspie,jeżeli jeszcze nie byłyście w tym sklepie to koniecznie go odwiedźcie,ceny nie są może najniższe ale można nacieszyć oczy,zainspirować się wypić dobra kawę i zjeść pyszne ciacho)

Ostrzegam,te zdjęcia mogą podnieść ciśnienie ;)

Powerscout%20Gardens.jpg

Powerscout%20Gardens9.jpg

Powerscout%20Gardens8.jpg

Powerscout%20Gardens13.jpg

canon714.jpg

canon713-1.jpg

Powerscout%20Gardens16.jpg

Powerscout%20Gardens1.jpg

canon715.jpg

Dziewczyny sama zadaję sobie to pytanie czemu w pl nie ma takich sklepów?

Niby jest AlmiDecor,Home&You itp ale one są takie "uporządkowane",idealne.No i ceny mają wysokie niestety.

Moim marzeniem jest otworzyć tego typu sklepo-kawiarnię,z klimatem,z dużą ilością rzeczy,trochę bez ładu i składu ale z duszą.Tak sklep do buszowania po nim...no ale to tylko marzenie.

Lasche,jaka laska?!Dwa chude patyki zamiast nóg!

Nemi,jak jestem w takim sklepie to mam oczopląs,autentycznie,wkładam do koszyka coś ale później wyciągam bo znalazłam coś innego,a fundusze ograniczone i tak plączę się między tymi cudownymi rzeczami z ciśnieniem 200 na 160 i jestem w siódmym niebie :D

Dzisiaj zdjęcia pt:Moje 5 minut gdy dziecko ucina sobie popołudniowa drzemkę.

IMG_8357.JPG

Prasówka :)

IMG_8370.JPG

Wielkanoc%20201114.jpg

Ciasto z rabarbarem i herbatka (kubasek i talrzyk z TkMaxxa,to już się chyba nudne staje ;) )

Wielkanoc%20201113.jpg

IMG_8398.JPG

Paula świeczniki są cudne. Zostaw takie jakie są. Absolutnie! :)

Piękne i klimatyczne zdjęcia z tego sklepiku. Ale te od Ciebie z domu z ostatniego posta równie ciekawe no i to pyszne ciasto :yes: Widać, że ta chwila, gdy dziecko ucina sobie popołudniową drzemkę jest magiczna :lol: