Paula_71 18.05.2011 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Witaj Anidzia_ miło mi poznać emigracyjną krajankę Pysiaczku,ta chwil kiedy Lenka śpi jest tylko dla mnie,uwielbiam ją.Chociaż te 15-20 minut tylko dla siebie.Świeczniki takie zostały i dobrze się tak czują Ragazza,w Łodzi bardzo chętnie!To miasto jest mi bardzo bliskie,a właściwie Gałkówek pod Łodzią,gdzie spędzałam często wakacje w domu po pradziadkach,którego teraz w połowie jestem właścicielką Niestety dom niszczeje,a ja nie mam kasy na remont i wykupienie udziałów ciotki...A domek jest tak blisko lasu,wśród drzew,miłych sąsiadów...moim marzeniem jest tam mieszkać... Lasche,Ty nie bądź taka samolubna Ale od Wrocławia bym zaczęła,a dla dziewczyn z innych miast mogłybyśmy organizować zbiorowe wycieczki Warmia,a wejdziesz w tą spółkę?Jakbym miała takie współpracowniczki jak Wy dziewczyny to sukces gwarantowany!Kasiu Ciebie też zapraszam do spółki,obowiązkowo!A sanepid,no tak...ale dałybyśmy radę.Bo kto jak nie my?Szalone dziewczyny z głowami pełnymi pomysłów Dzisiaj chciałam Wam pokazać czym ostatnio się zajmuję i co wciągnęło mnie bez reszty Proszę nie bądźcie zbyt krytyczne,to jedne z pierwszych prac,prototypy,więc nie są doskonałe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 18.05.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Paula, tworzysz cudne rzeczy. To raz:)Robisz piękne zdjęcia. To dwa:)Piękna z Ciebie kobietka, Córeczka śliczna:) Zrób wszystko, żeby ten dom w Gałkówku nie umarł, bo warto ratować takie cuda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 18.05.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Zauroczyły mnie Twoje piękne romantyczne wnętrza, mam nadzieję że pozwolisz podglądać a te broszki dla maleństwa też świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 18.05.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Jestem, jestem Jak miło, że ciągnie Cię w okolice Łodzi. Spełniaj kochana marzenia i walcz o domek. Jakbyś potrzebowała jakiejś pomocy na odległość to chętnie pomogę w załatwieniu czegoś czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 23.05.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 (edytowane) Mada,nawet nie wiesz jak mnie serce boli kiedy myślę o tym domu,o jego historii,mam z nim tyle wspomnień...wierz mi,że gdybym tylko miała finanse,ratowałabym go aby cieszył następne pokolenia.Dziękuję Ci za komplementy Czerwienię się jak burak za każdym razem kiedy to czytam! Diana_teresa miło mi,że podoba Ci się u mnie.Zapraszam kiedy tylko masz ochotę. Ragazza,to bardzo miłe z Twojej strony.Kto wie,może jak będę w Polsce pod koniec czerwca odwiedzę Gałkówek.Zobaczę co tam jeszcze zostało do uratowania i wywiezienia do Wrocławia.Nie chcę aby cokolwiek z tego domu wpadło w niepowołane ręce. Coś cichutko na moim wątku więc może mój nowy nabytek trochę go ruszy Na sobotnim pchlim targu dorwałam nową reprodukcję w pięknej,surowej sosnowej ramie.Zauroczyła mnie i rama i reprodukcja Leonarda da Vinci Głowa Kobiety,bardzo subtelna i delikatna.Dobrze mi się na nią patrzy.Na razie zamieszkała na półce w sypialni i chyba tam zostanie... Edytowane 23 Maja 2011 przez Paula_71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 23.05.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Coś cichutko na moim wątku więc może mój nowy nabytek trochę go ruszy Dawaj no tu zaraz z tym nabytkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 23.05.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Paula_71 uwielbiam Twoje zdjęcia nie wspomnę już o aranżacjach które tworzysz Nie każdy potrafi tak pięknie ustawić rzeczy na półce czy parapecie Reprodukcja idealnie do Ciebie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 23.05.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Piękny nabytek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 24.05.2011 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Dziewczyny kochane,cieszę się,że mój nabytek przypadł Wam do gustu Właśnie lada chwila jedziemy na dwa dni w Irlandię obiecuję fotorelację,trzymajcie kciuki za ładną,słoneczną pogodę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.05.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Paula super te kwiatowe broszki! Masz talen dziewczyno i to bardzo różnorodny - tylko pozazdrościć Z niecierpliwością czekam na zdjęcia z wyprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 24.05.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 ale fajnie ...zazdroszczę, bo zawsze chciałam się ruszyć, ale wiecznie nie ma jak ...a już cena biletu z Anglii do Irlandii jest idiotyczna (ceny weekendowe mam na myśli) ...już taniej z Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 26.05.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Piękny ten Twój nabytek, ostatnio będąc w Praktikerze widziałam piękne ogromne filiżanki z lawendą i tak mi się z Twoimi wnętrzami skojarzyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 28.05.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 o jaaaaaaaaaaaaaaaaaa......zakochalam się w twoich 4 kątach. Pięknie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 28.05.2011 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 (edytowane) Witajcie w to sobotnie popołudnie,które u mnie szare i bure nadal...(Ja chcę słońca!!! już od tej zimnicy w depresję popadam,właśnie pisząc te słowa siedzę opatulona w koc.To chyba nie jest normalne pod koniec maja...) Witam w szczególności Dagunię i dziękuję jej za miłe słowa Diana_Teresa,dobrze,że to lawenda Ci się ze mną kojarzy a nie jakaś inna roślinka Dziewczyny byliśmy,zwiedziliśmy i wróciliśmy cali i zdrowi z pięknymi wspomnieniami.Pognało nas do Cork i okolic nad ocean Atlantycki w którym zakochałam się totalnie.Niesamowite robi wrażenie!Ma swój specyficzny kolor,zapach no i wszechogarniające wrażenie potęgi.Przy nim byłam malutka jak najmniejszy Pokuś. Zwiedziliśmy dwa cyple Mizen Head i Dursey Head,zrobiliśmy ponad 550 mil,przechodziliśmy kładką nad oceanem i przejeżdżaliśmy kolejką z lądu na wyspę,nad wzburzonymi falami Atlantyku...Wiatr wiał niemiłosiernie ale nasza dzielna trojka nawet stopy pomoczyła w oceanie,no bo jak być nad nim i nie przywitać się?Nie wypada,a stopa zmoczona być musi Po drodze zwiedzaliśmy piękne ruiny w Cashel Co Wam będę pisać pokaże parę zdjęć. Oczywiście nie byłabym sobą gdybym nie przywiozła sobie jakiejś pamiątki moje oczy latały podczas przejeżdżania przez miasteczka w celu poszukiwania sklepów tudzież kwiaciarni z różnymi cudeńkami.I wcale nie przeszkadzało mi to,że prowadzę hahaha I właśnie w takim jednym sklepiku udało mi się nabyć metalową,okrągłą tacę i szklany słoik z przykrywką w którym zamknęłam pachnące oceanem muszle zbierane na plaży.Piękne piwonie to imieninowy bukiet i bukiet z okazji Dnia Matki takie dwa w jednym bo tak się składa,że właśnie 26 maja mam imieniny Może truskaweczkę? Edytowane 28 Maja 2011 przez Paula_71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 30.05.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Piękne zdjęcia Uwielbiam takie wycieczki, piękne krajobrazy i faktycznie w takich miejscach człowiek widzi jaki jest malutki Pamiątki z wycieczki cudne idealnie pasują doTwoich wnętrz. Ja wczoraj przywiozłam piwonie z ogródka mojej mamy, ale mają tak ciężkie kwiaty, że nie stoją tak ładnie jak Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 30.05.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Paula, wiesz już, że robisz fenomenalne, zaczarowane pięknem i nastrojem zdjęcia?Zazdroszczę Ci tego daru. I tych widoków, wędrówek, oraz umiejętności wyszukiwania tak ślicznych drobiazgów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.05.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Zdjęcia z wypadu super przedstawiają go w pigułce Piekne. Tak samo jak nowe nabytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.05.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Pięęęękne zdjęcia Paula:jawdrop: Wycieczki zazdraszczam okrutnie, nabytki cudne:yes: Zdjęcia są profesjonalne na maxa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 30.05.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Łomatko! Paula, jak ja Ci zazdraszczam tej Irlandii cudnej:) Fajnie wykorzystałaś słój Taca przepiękna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 31.05.2011 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Paula, wizyty w Twoim czarodziejskim domu sprawiają, że rodzi się we mnie chęć unicestwienia mojego M i skopiowania Prawdziwego Piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts