Anjazzielonego 31.05.2011 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 No bluźnisz kobieto - to do Joliski było. Pół forum wzdycha do Twojego przepięknego mieszkania i niesamowitej kolorystyki wnętrz!!!Ale zgadzam się w pełni - PAULA, wyszukujesz zaczarowane przedmioty, i robiszzaczarowane zdjęcia.....Klimat jak z bajki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 31.05.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Dołączam do zachwytów Przepiękne te Twoje zdjęcia, ale i obiekty fotografowane również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 31.05.2011 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 O rzesz dziewczyny,tyle komplementów,że nie wiem od którego zacząć.Może napiszę tak ogólnie JESTEŚCIE KOCHANE!!! Nawet nie wiecie ile radości sprawia mi,takiemu laikowi w dziedzinie fotografii,komentarz typu :profesjonalne zdjęcia normalnie czuję się zawstydzona. Joliska,nie no BROŃ Boże!!!Nic nie tykaj w domu!Prawdziwe Piękno to za duże słowa,nie widziałaś reszty domu a ta pozostawia wiele do życzenia.Mieszkamy w wynajmowanym domu i nie mam dużego pola do działania,a wiele,wiele bym zmieniła.Mam nadzieję,że poszaleję kiedyś na swoim,a wtedy Wasze wnętrza będą dla mnie nieocenioną inspiracją Duże buziaki dla Was dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 31.05.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Piękne krajobrazy i piękne zdjęcia a każdy wyszukany przez Ciebie skarb urzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 31.05.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 ależ świetne zdjęcia ...ja też spędziłam nadmorski weekend ale niestety nie było czasu na dekoracyjne zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 01.06.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 nie nie tylko we Wrocławiu a ja będę buszować I ja, a przy pokazji się witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 01.06.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 W temacie truskawek, które uwielbiam, dzisiaj kupiłam 1,5 kg i wszystkie zjadłam...sama Trwało to cały dzień ale jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 01.06.2011 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Skibusia witaj:welcome: Ciśnienie mi podnosicie dziewczyny tymi opowiadaniami o tych truskawkach... Ja tak pragnę się nimi zajadać do woli,bez ograniczeń a tu dupa blada dzisiaj się nie powstrzymałam i kupiłam za 5€ 400 gram..jak tu się nie irytować za takie ceny?Dlatego mogę śmiało powiedzieć,że truskawki na wyspie to rarytas w cenie trufli (no prawie) Yokasta,oj tacy ludzie to chyba specjalny gatunek,który można spotkać na każdej wsi,przynajmniej sztuk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 02.06.2011 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Yokasta,nie dołuj mnie Ja truskawki kocham miłością wielką!Dzisiaj robię tartę z nimi w roli głównej,zobaczymy co mi z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 02.06.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Co do truskawek to ja pochłaniam codziennie kilo albo dwa A co do wiejskich biznesmenów, wchodzę ostatnio do pobliskiego wiejskiego sklepiku (w miejscowości gdzie wykańczamy nasz domek) że 7 mis ciąży to brzuszek już mam pokaźny, pani więc mówi do mnie "co śledzie" ja jej na to że nie dziękuje. Więc pani wypytywanie, ale że ja wymijająco odpowiadam albo wcale to pani niezrażona prowadzi monolog, dowiedziałam się ile ma dzieci i gdzie każde z nich pracuje, no i oczywiście o wszystkich zachciankach ciążowych tej pani, która miała ogromną ochotę na śledzie i nie mogła zrozumieć że jak ja śledzi nie chce kupić Już sama nie wiedziałam co robić stałam tam i słuchałam przez 10 min tego monologu po czym kupiłam jabłka, a pani była niepocieszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 02.06.2011 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Hahaha fajna historia z tymi śledziami mogła jeszcze pączki zaproponować i do tego ogóra kiszonego Na wsiach to już taki urok,że jak ktoś nowy się pojawi to chętnie się buzia otwiera do rozmowy,bo w okolicy już wszyscy tę historyjki znają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 03.06.2011 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Pozostając w temacie truskawek chcę się z Wami podzielić prostym i szybkim przepisem na tartę truskawkową,mniaaaam Na ciasto potrzebujemy: 1 i 1/2 szklanki mąki,może być pszenna wymieszana z krupczatką,sama pszenna,sama krupczatka,czy jakakolwiek inna ok.250g masła 4 łyżki wody 3 łyżki cukru szczypta soli Na krem potrzebujemy opakowanie serka mascarpone (ok.250g) łyżka cukru brązowego(jak nie mamy może być zwykły) dwie łyżeczki cukru waniliowego,ew.jak ktoś ma może być pół laski wanilii Wodę z cukrem,masłem i szczyptą soli podgrzewamy do rozpuszczenia składników,studzimy.Dolewamy do mąki,albo zasypujemy mąką i mieszamy drewnianą łychą,aż powstanie zbita kula ciasta,trwa to bardzo szybko,nie trzeba używać miksera.Taką masą wykładamy formę na tartę,pieczemy w nagrzanym piekarniku w 180 stopniach przez ok.12-15 minut. Serek mascarpone mieszamy z cukrami,tez drewnianą łychą aha,ja dodaję jeszcze tak ze dwie łyżeczki śmietanki. Gdy ciasto wystygnie nakładamy kram i dekorujemy truskawkami,bądź innymi owocami. Smacznego p.s.serwetka przywieziona z wojaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 03.06.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Wygląda przepysznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 03.06.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 prosze nie wklejac takich zdjec przed obiadem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.06.2011 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Jakie pyszności, a ja póki nie mieszkamy w nowym domku nie mam piekarnika ale jak tylko się przeprowadzimy wypróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 04.06.2011 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Wczoraj było mega słonecznie u nas,spędziłam calutki dzień na dworze,biegałam w kiecce i japonkach!Cieszyłam się jak dziecko Lenka zaliczyła pluskanie się w baseniku,my zorganizowaliśmy z sąsiadami grilla,to był na prawdę udany dzień. Dzisiaj jednak pogoda znów do bani,wieje,niebo zachmurzone.Wyskoczyłam na chwilę do ogródka po kilka kwiatków aby zrobić na szybko kolorowy bukiecik,teraz cieszę nim oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.06.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Nowy awatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 07.06.2011 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Lasche,ano nowy Dzisiejszy. A dzisiaj miało być o sypialnianych zmianach,bo tak mnie przez Yokastę naszło na przemeblowanko.I owszem przemeblowanie było,ale muszę kilka drobiazgów jeszcze dopracować,mam nadzieję,że na dniach pochwalę się efektami. A dzisiaj zdjęcia mojego nowego nabytku z pchlego targu.100% recyklingowa butelka na mleko.Jest rewelacyjna,ma praktyczny "dziubek" i korek oraz fajny obrazek.Kupiłam ją zupełnie nowiutką,jeszcze z naklejką informującą o 100%recyklingu Na pchlim kupiłam coś jeszcze,ale o tym pewnie wspomnę przy innych okazjach. Dla tych,którzy tu dzisiaj jeszcze zajrzą,życzę dobrej nocki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.06.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Czy ona ma krowę ??? ta butelka ??? świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 07.06.2011 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 (edytowane) Lasche ,ma krowę i pana który tą krowę doi Yokasta,dziękować,dziękować Edytowane 7 Czerwca 2011 przez Paula_71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts