pysiaczek 08.06.2011 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Czadowa butelka! I piękne te kwiatki co sobie do domu przyniosłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 08.06.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Paulinka,butla jest świetna, no fantastyczna po prostu:) Pewnie mleczko smakuje z niej jeszcze lepiej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 09.06.2011 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Pysiaczek,fajna prawda?A kosztowała tylko 2€ Yokasta,u mnie recyklingu można wiele uświadczyć,poszewki które szyję najczęściej są z recyklingowych materiałów z lumpeksu jak zasłony czy obrusy Wczoraj kupiłam to co potrzebowałam do metamorfozy kilku rzeczy w sypialni,dziś będę działać Maduś,masz rację,wszystko co podane w inny sposób niż karton czy plastikowe pudełko smakuje lepiej My lubimy celebrować takie chwile,kiedy śniadanie czy inny posiłek podany jest estetycznie,porcelana nie jest używana od święta,takie małe luksusy potrafią cieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 09.06.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 właśnie Paulinko, małe luksusy:)dziś od niepamiętnych czasów, kiedy to Maciek zrobił dłuższą drzemkę, wypiłam na spokojnie kawkę z filiżanki. I wiesz co ..inaczej smakuje niż szybka, poranna, mega mocna z kubka.Brakuje czasu na takie celebrowanie chwili, życie za szybko gna... i raczkujący słodziak też daje popalić;/buziaki posyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 09.06.2011 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Asiulku,witaj u mnie Cieszę się,że do mnie zajrzałaś.Z celebrowaniem najmniejszych przyjemności masz rację,zawsze można znaleźć w ciągu dnia chociaż te 15min tylko dla siebie.Ucałuj chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 09.06.2011 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Pozazdrościłam Yokascie miejsca w przyszłej sypialni do czytania.Pozazdrościłam Madzi możliwości przestawiania mebli kiedy tylko ma ochotę. Chwilę podumałam i wykombinowałam miejsce "relaksu" w naszej sypialni Łóżko już jakiś czas temu Maciek przesunął bliżej ściany,co by mu było przytulniej.Ja wzięłam się za przestawienie komody i zaaranżowanie nowego kącika.Jak się pewnie domyślacie na miejscu szafeczki stanie stolik od Madzi (jeszcze raz bardzo Ci za niego dziękuję :*) Na ścianie powiesiłam dodatkowe ramki,koszyk na kwiatka ozdobiłam cyfrą 5,która wyszła jak litera S Poduszka lniana z lumpeksu została przez mnie wymalowana (wczoraj udało mi się kupić farbę do tkanin) Biały dywanik z pchlego targu. Jak Wam się podoba,jakieś sugestie,pomysły.Może coś pozmieniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.06.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Paula, Jest świetnie! Dorzuć na ścianę jakiś element z wikliny w kolorze fotela, a będzie idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.06.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 kobitko dziś do ciebie trafiłam, jesteś niesamowita, prawdziwa dusza artysty, i zdjęcia i dom cudny a pokoik córci mnie rozwalił, sukieneczka dzinsowa i te kwiatki to niesamowite piękno dla oczu, będę częściej u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 09.06.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 ślicznie ja bym nie zmieniała szafeczki. Tak jest świetnie, super wyglądają te książki na dolnej półce Coś w kolorze wikliny rzeczywiście przydałoby się na ścianę. Jest bosko! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.06.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 No no no świetna kompozycja ...ja bym zamieniła miejscami serce i tabliczkę , ale może to perspektywa kadru "nie na wprost" ...masz oko do detali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.06.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Super prezentuje się ten kącik A ten napis farbą na poduszce - mistrzostwo :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 09.06.2011 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Dziewczyny,mam fotkę z większej perspektywy.Może ten szkic w dać gdzieś nad fotel,bo sosnowa rama pasuje kolorystycznie do fotela. Reni1980,witaj u mnie Zapraszam zawsze,kiedy masz ochotę.Dziękuję za miłe słowa. Pysiaczku,taki napis robiłam pierwszy raz,ale nie jest to trudne.Już myślę co by tu jeszcze potraktować tą farbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 09.06.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Cudna ta Twoja sypialnia...zazdroszczę kącika z fotelem u mnie nie ma szans na coś takiego bo w jedynym rogu który by się na to nadawał stoi biurko grrrr Butelka na mleko śliczna...fotki zachwycają mnie cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.06.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Uważam, że szkic fajnie nawiązuje do fotela o co chyba chodziło Jolisce, ta kompozycja nad fotelem jest bardzo bardzo ciekawa ...i świetnie pasuje tak jak jest...jak wspomniałam wyżej kompozycja jest na bazie kwadratu/ prostokąta i cieniutki sznureczek od małej tablicy (jak dla mnie) wizualnie powoduje jakby część kompozycji była "ugryziona" ...no coś mi w tym różku brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 09.06.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Paulina,pięknie jest:) Faktycznie, ten szkic zawiesiłabym nad fotelikiem. Fajnie by korespondowały:)I nie zazdraszczaj mi już tak tego jeżdżenia z meblami;) Oddałabym wszystko, żeby mieć więcej miejsca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 09.06.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 (edytowane) Z tą tabliczką to jest tak,że wisi bo zasłania małą niedoróbkę hihi ale jutro coś pokombinuję z tymi ramkami i dodam szkic,zobaczymy co z tego wyjdzie. Madziu,przydałyby Nam się ściany z gumy... Dziękuję Wam za to "oko" do detali.Wyssałam je chyba z mlekiem matki Yokasta,miło mi,że odwiedziłaś moje blogi i że Ci się podobają.A propo blogów,działasz coś tym temacie? Edytowane 9 Czerwca 2011 przez Paula_71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 09.06.2011 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 No to ja cierpliwie poczekam Daj znać jak już się zacznie coś dziać.Trzymam za to kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.06.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 no i ja byłam wczoraj u Was obu ...Paula niesamowite robisz zdjęcia ...Yokasta do roboty bo u Ciebie pusto ... A szkicu bym nie przenosiła ...z większej perspektywy widać, że jest element wspólny, a nie chodzi przecież o dosłowność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 09.06.2011 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Yokasta,czerwienię się Muszę coś znaleźć na ten rożek,pokombinuję i pokaże fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.06.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Yokasta to ja czekam na jutro a ja kompozycje uwielbiam tworzyć (nie to że się znam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts