Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 695
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pysiaczek,fajna prawda?A kosztowała tylko 2€ :)

Yokasta,u mnie recyklingu można wiele uświadczyć,poszewki które szyję najczęściej są z recyklingowych materiałów z lumpeksu jak zasłony czy obrusy :)

Wczoraj kupiłam to co potrzebowałam do metamorfozy kilku rzeczy w sypialni,dziś będę działać :D

Maduś,masz rację,wszystko co podane w inny sposób niż karton czy plastikowe pudełko smakuje lepiej :) My lubimy celebrować takie chwile,kiedy śniadanie czy inny posiłek podany jest estetycznie,porcelana nie jest używana od święta,takie małe luksusy potrafią cieszyć.

właśnie Paulinko, małe luksusy:)

dziś od niepamiętnych czasów, kiedy to Maciek zrobił dłuższą drzemkę, wypiłam na spokojnie kawkę z filiżanki. I wiesz co ..inaczej smakuje niż szybka, poranna, mega mocna z kubka.

Brakuje czasu na takie celebrowanie chwili, życie za szybko gna... i raczkujący słodziak też daje popalić;/

buziaki posyłam

Pozazdrościłam Yokascie miejsca w przyszłej sypialni do czytania.Pozazdrościłam Madzi możliwości przestawiania mebli kiedy tylko ma ochotę.

Chwilę podumałam i wykombinowałam miejsce "relaksu" w naszej sypialni :D Łóżko już jakiś czas temu Maciek przesunął bliżej ściany,co by mu było przytulniej.Ja wzięłam się za przestawienie komody i zaaranżowanie nowego kącika.Jak się pewnie domyślacie na miejscu szafeczki stanie stolik od Madzi (jeszcze raz bardzo Ci za niego dziękuję :*)

Na ścianie powiesiłam dodatkowe ramki,koszyk na kwiatka ozdobiłam cyfrą 5,która wyszła jak litera S :p

Poduszka lniana z lumpeksu została przez mnie wymalowana (wczoraj udało mi się kupić farbę do tkanin)

Biały dywanik z pchlego targu.

Jak Wam się podoba,jakieś sugestie,pomysły.Może coś pozmieniać?

IMG_0137.JPG

IMG_0143.JPG

IMG_0147.JPG

Dziewczyny,mam fotkę z większej perspektywy.Może ten szkic w dać gdzieś nad fotel,bo sosnowa rama pasuje kolorystycznie do fotela.

IMG_0141.JPG

Reni1980,witaj u mnie :D Zapraszam zawsze,kiedy masz ochotę.Dziękuję za miłe słowa.

Pysiaczku,taki napis robiłam pierwszy raz,ale nie jest to trudne.Już myślę co by tu jeszcze potraktować tą farbą :D

Uważam, że szkic fajnie nawiązuje do fotela o co chyba chodziło Jolisce, ta kompozycja nad fotelem jest bardzo bardzo ciekawa ...i świetnie pasuje tak jak jest...jak wspomniałam wyżej kompozycja jest na bazie kwadratu/ prostokąta i cieniutki sznureczek od małej tablicy (jak dla mnie) wizualnie powoduje jakby część kompozycji była "ugryziona" ...no coś mi w tym różku brakuje ;)

Z tą tabliczką to jest tak,że wisi bo zasłania małą niedoróbkę hihi ale jutro coś pokombinuję z tymi ramkami i dodam szkic,zobaczymy co z tego wyjdzie.

Madziu,przydałyby Nam się ściany z gumy...

Dziękuję Wam za to "oko" do detali.Wyssałam je chyba z mlekiem matki :)

Yokasta,miło mi,że odwiedziłaś moje blogi i że Ci się podobają.A propo blogów,działasz coś tym temacie?

Edytowane przez Paula_71