Paula_71 09.06.2011 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 To ja też czekam na jutro Na kompozycjach to ja kompletnie się nie znam,koleżanka na blogu zwróciła mi uwagę,że nie tak,że nie wg kanonów itp Ale faktycznie coś małego mogę tam w rożek powiesić.Tylko co?Chyba nie mam nic odpowiedniego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 09.06.2011 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Yokasta,od pokazania aranżacji stolikowej i tak się nie wywiniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 09.06.2011 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 09.06.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Yokasta, wrzucaj, wrzucaj Siem zobaczy:cool: Paulina, to - przepraszam - są jakieś kanony? Oooops... jaka ze mnie ignorantka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 09.06.2011 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 09.06.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 No i się przedsmakiem wykpiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 09.06.2011 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 (edytowane) Noooo fajny ten przedsmak,już mi się podoba Chcę więcej! E tam wysokiego,dawaj co masz.Wysoką to możesz sobie lampkę postawić np. p.s.widzę na doniczce moty lilijki,ja dzisiaj w lumpie dorwałam taki wieszaczek,musi tylko przejść małą metamorfozę. Edytowane 9 Czerwca 2011 przez Paula_71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.06.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Paula a może zamień miejscami czarną ramkę z tabliczką ...coś czuję, że będzie git Yokasta pokazała różek i się zmyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 10.06.2011 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Phi! Jak się doczekam czegoś wysokiego do kompozycji to będzie więcej wszystko jakieś maciupkie jest i na tym samym poziomie ląduje. Skoro nie możesz upolować niczego wysokiego, to dołóż coś malutkiego, a obecne elementy będą robić za wieżowce Dziewczyny,mam fotkę z większej perspektywy.Może ten szkic w dać gdzieś nad fotel,bo sosnowa rama pasuje kolorystycznie do fotela. Niczego nie zmieniaj, to je to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 10.06.2011 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Mnie się kącik do czytania bardzo podoba i butelka z krową i chyba jak wszystkie Twoje kąciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 10.06.2011 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Witajcie w tym pięknym dniu (ciekawe jak długo będzie dziś słońce u nas świeciło :/) Madziu,no okazuje się,że som pod linijkę Taki układ mam nad kominkiem,starałam się aby było równo,z czasem pokażę. Joliska,no i ja bidna nie wiem co robić,pozmieniam,zobaczę co i jak i ew wrócę do pierwotnej koncepcji Diana_Teresa,dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.06.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 A moim zdaniem kompozycja pikna jest:D Nie wiem, czy uda ci się coś ulepszyć A swoją drogą - boshe jakie ty zdjęcia robisz:jawdrop: Przyjedziesz obfotografować moje mieszkanie? plizzzz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 10.06.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Magda ale nikt nie mówi, że pikna nie jest wszystko pasuje idealnie ...no tylko ten różek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.06.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Magda ale nikt nie mówi, że pikna nie jest wszystko pasuje idealnie ...no tylko ten różek a to niby ja nienormalna jestem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 10.06.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 11.06.2011 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Paula, lilijkę sama malowałam bo doniczka jakaś pusta była - (wg wzoru z internetu ). Zdolna bestyja z Ciebie Magda,nie próbowałam nawet nie miałam kiedy.Dziękuję Ci za komplement Ja z największą przyjemnością porobiłbym u Ciebie zdjęcia.Fotografować tak piękne wnętrza to prawdziwa przyjemność. Lasche,no ten rożek,wiem,ale nie mam nic odpowiedniego,ramek nie mogę zamienić bo pod zawieszką jest bubel,który musi być zasłonięty.Ale będę szukać po pchlich czegoś odpowiedniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 11.06.2011 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Dziewczyny,spójrzcie na to i powiedzcie,czy ja na prawdę nie mam gustu???Zostałam skrytykowana przez Panią projektantkę,że się nie znam.Może faktycznie się nie znam i czas zmienić moje cztery kąty na styl afrykańsko-eklektyczno-nowoczesny? http://deccoria.pl/galeria,id,54813,1,moja-jadalnia-z-zebra-i-aniolami-.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 11.06.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Dziewczyny,spójrzcie na to i powiedzcie,czy ja na prawdę nie mam gustu???Zostałam skrytykowana przez Panią projektantkę,że się nie znam.Może faktycznie się nie znam i czas zmienić moje cztery kąty na styl afrykańsko-eklektyczno-nowoczesny? http://deccoria.pl/galeria,id,54813,1,moja-jadalnia-z-zebra-i-aniolami-.html Ło matko z córkOM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.06.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Maskara... Paula, nie ogląda się takich wnętrz, a sensie komentowania nawet nie wspominam Dla dobra naszego życia psychicznego - to przecież jak walka z wiatrakami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 11.06.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Ja z kolei nie wierzę, że pani, która skrytykowała Twoją wypowiedź, jest projektantką. A jeśli jest, God save...us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts