ewa_rk 12.04.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Z Caparola mamy elewacje silikonową - super. Interesuje mnie farba lateksowa do pomalownia ściany wewnętrznej na tapecie z włókna szklanego, oraz sufitu równiez tapeta. Jaką farbe kupić, chodzi mi o mat jedwabisty z lekkim połyskiem, półmat. Czy Samtex 7, a Supertack 7 to jest to samo? Proszę fachowców o odpowiedz. Gdyby nie Wasza pomoc i wiedza moja elewacja nie byłaby taka piekna jaka jest, liczę więc na pomoc w ścianach wewnętrznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 12.04.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 no to juz niestety nie moja dzialka w Caparolu tu nie pomoge, ale polece Ci doskonala firme dystrybucyjna wyspecjalizowana wlasnie w dekoracjach i wnetrzach w Caparolu - Eko Dekor W-wa ul. Wiertnicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZygmuntRolicz 25.04.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 kup samtex 10. To wzmocniona farba lateksowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko305 28.11.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Witam, Farba nie nazywa się Samtex 10, tylko LATEX SAMT 10 i różnica pomiędzy SAMTEX 7 jest znaczna, ponieważ LATEX SAMT 10 nie jest farbą w technologii E.L.F. co nam się przekłada na to że nie jest farbą ekologiczną co w rzeczywistości daje nam to że Farba LATEX SAMT 10 ma trochę lepsze krycie. i jest bardziej w półmacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZygmuntRolicz 28.01.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Zwał jak zwał. maluj jak chcesz a pasy i tak bedziesz miał na suficie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts