Gość Yarq 03.03.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Mogę kupić pół bliźniaka KRAB DUO za 153 tys. PLN. Jest to cena za :- działka ok 7 arów 16,1 tys.- przyłocza elektr. i gaz do działki 3 tys- stan surowy zamknięty - 133,9 tys. Jest to powierzchnia 139 m kw, w tym garaż ok 18 m kw. Dom wybudowany jest z YTOGA, dachówka ceramiczna, stolarka okienna pcv, drzwi wejściowe, brama garażowa, otynkowany i pomalowany na zewnątrz. Do domu podprowadzona jest woda i kanalizacja. Pozostało do zrobienia instalacje elektr, gaz, co; wylanie posadzek, tynki itd. Proszę o informację czy dużo mogę przepłacić i ilę jeszcze potrzeba na wykończenie. Zgóry dziękuję i pozdrawiam Yarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 13.03.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 Napisz jeszcze skąd jesteś, to ludzie z twojego miasta Ci podpowiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Yarq 15.03.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Zapomniałem dodać, że jest to w woj.Dolnośląskim 40 km od Wrocławia na północny zachód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts