Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sterowanie kotłem za pomocą internetu lub wifi

Recommended Posts

Cóz o nim napisac.....praktycznie wszystkie ustawienia robisz z tabletu...duzo łatwiej, dużo czytelniej, dużo szybciej :) dokładnie jest tak jak na filmie , ja tablet powieszę na stałe w kotłowni i samiast bawić się tym małym wyswietlaczem z kotła, wszelkie dane będę zmieniał bezposrednio na tablecie.

Wieszanie tego tabletu w kotłowni jest dla niego karą.... tablet chce wisieć w salonie. Mieć takie urządzenie i aby kontrolować kocioł przy pomocy tabletu i chodzić do kotłowni...... bez sensu trochę...

• Odpowiedzi 481
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

czujnik CO z zabezpieczeniem [sugeruję nazwać go czujnikiem temp. kotła - inaczej ktoś może go podłączyć do rurki wychodzącej z kotła do CO]

Dokładnie jest tak jak mówi Suspencer.... u mnie jak montowany był kocioł czujnik został zamontowany na rurze.... a przecież OE+ ma piękny otwór na włożenie czujnika ... dziś po przeczytaniu Twojego posta zrobiłem jak należy. dzięki Suspencer

Dokładnie jest tak jak mówi Suspencer.... u mnie jak montowany był kocioł czujnik został zamontowany na rurze.... a przecież OE+ ma piękny otwór na włożenie czujnika ... dziś po przeczytaniu Twojego posta zrobiłem jak należy. dzięki Suspencer

Cieszę się, że te moje wpisy się przydają, a co do samego przypadku to cytując Pana Józka z Chociul "ja wiedziałem, że tak będzie" ;)

Z tą przejściówką to babol nie każda działa, wolałbym dopłacić te 5dych i mieć usb.

Potwierdzam, bo też się mocno irytowałem jak do Bruli wrzucałem świeży soft. Dobrze,że w laptoku mam starszego wina, bo na stacjonarnym z 7-ką, to bez kija nie podchodź.

Ten problem lepiej rozwiązano w Cobrze lub Pumie, o niebo szybsze i wygodniejsze jest łączenie po usb.

Jest Was troszkę userów Bruli i eCoal-a, trzeba E-S dusić, niech zmieniają na lepsze i wygodniejsze USB.