jorgo 22.09.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Cóz o nim napisac.....praktycznie wszystkie ustawienia robisz z tabletu...duzo łatwiej, dużo czytelniej, dużo szybciej dokładnie jest tak jak na filmie , ja tablet powieszę na stałe w kotłowni i samiast bawić się tym małym wyswietlaczem z kotła, wszelkie dane będę zmieniał bezposrednio na tablecie. Wieszanie tego tabletu w kotłowni jest dla niego karą.... tablet chce wisieć w salonie. Mieć takie urządzenie i aby kontrolować kocioł przy pomocy tabletu i chodzić do kotłowni...... bez sensu trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jorgo 22.09.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 zacząłem dopiero czytac ten temat, ale będę pisał od razu, żeby sie nie wracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jorgo 22.09.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 czujnik CO z zabezpieczeniem [sugeruję nazwać go czujnikiem temp. kotła - inaczej ktoś może go podłączyć do rurki wychodzącej z kotła do CO] Dokładnie jest tak jak mówi Suspencer.... u mnie jak montowany był kocioł czujnik został zamontowany na rurze.... a przecież OE+ ma piękny otwór na włożenie czujnika ... dziś po przeczytaniu Twojego posta zrobiłem jak należy. dzięki Suspencer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jorgo 22.09.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Trochę mnie dziwi fakt aktualizowania ecoala za pośrednictwem kabla rs......trza kupić przejściówkę na usb :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darase 22.09.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Z tą przejściówką to babol nie każda działa, wolałbym dopłacić te 5dych i mieć usb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konto usunięte na żądanie 22.09.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 eee no, nie przesadzajcie.....przejsciówka kilka zł kosztuje a ustawienia portu kilka minut... chyba ze macie viste lub 7 to chwile dłuzej i nie każda przejściówka chce chodzić na tych systemach.. NIE MARUDZIC!!!!! geco sobie kupcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darase 22.09.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Win 7 to już nie nowy system, nie dramatyzuję ale jest z tym problemo i to nie takie małe. Kupiłem przejściówkę za 5dych i przysłowiowe cztery litery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konto usunięte na żądanie 22.09.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 darase sprzedam ci swoja za 20 dychy ja kupiłem nie poddawaľj sie moze stery są w necie, napisz jaką kupiłes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darase 22.09.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Jaką Ci nie powiem,gdzieś leży na strychu, nie poddawaj się- to hasło wyborcze? dałem spokój po tym jak mi czujnik temperatury nie zadziałał wew/zew. Tak mi przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 23.09.2011 04:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Panowie u mnie ta przejściówka zadziałała od szlagu na win 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 23.09.2011 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Dokładnie jest tak jak mówi Suspencer.... u mnie jak montowany był kocioł czujnik został zamontowany na rurze.... a przecież OE+ ma piękny otwór na włożenie czujnika ... dziś po przeczytaniu Twojego posta zrobiłem jak należy. dzięki Suspencer Cieszę się, że te moje wpisy się przydają, a co do samego przypadku to cytując Pana Józka z Chociul "ja wiedziałem, że tak będzie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 23.09.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Z tą przejściówką to babol nie każda działa, wolałbym dopłacić te 5dych i mieć usb. Potwierdzam, bo też się mocno irytowałem jak do Bruli wrzucałem świeży soft. Dobrze,że w laptoku mam starszego wina, bo na stacjonarnym z 7-ką, to bez kija nie podchodź. Ten problem lepiej rozwiązano w Cobrze lub Pumie, o niebo szybsze i wygodniejsze jest łączenie po usb. Jest Was troszkę userów Bruli i eCoal-a, trzeba E-S dusić, niech zmieniają na lepsze i wygodniejsze USB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konto usunięte na żądanie 23.09.2011 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Ale marudzicie.... czekam na ten nowy soft wezme stoper i zapodam nowy soft do bruliego i podam czas.... a pozniej moze wam być wstyd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darase 23.09.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Masz rację Jarecki jak wyślę sterownik w przyszłym roku to poproszę o wlutowanie portu usb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darase 23.09.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Budowniczy widzę że jesteś kumaty poleć router obsługujący modem niby play 4g, na hspa+ 900mhz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konto usunięte na żądanie 23.09.2011 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Budowniczy widzę że jesteś kumaty poleć router obsługujący modem niby play 4g, na hspa+ 900mhz. Nie da sie, bo byłaby to reklama a wez sobie z play-a mają dwuzakresowe... mają całkiem porzadne rutery..i przy okazji wez sobie cdma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darase 23.09.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Myślałem że mają tylko modemy "4g" to zobaczę, chciałem internet na kartę, routerów 3g jest pełno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
węgilek 23.09.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Właśnie się zastanawiam nad zakupieniem sterownika do kotła Merkury Zębca by móc sterować przez internet. Trochę będę musiał wydać ale czego się nie robi dla wygody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darase 23.09.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 węgilek co racja to racja, z drugiej strony im mniej sterowania tym lepiej i z następnej strony powiadamianie o końcu opału to fajna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 23.09.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Chyba tylko Bruli jest w zasięgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts