Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sterowanie kotłem za pomocą internetu lub wifi

Recommended Posts

Mi natomiast węgiel się skończył i czekam na dostawę grzejąc CWU prądem :bash:

Korzystając z sytuacji wysłałem drzwiczki kotła do producenta, który obiecał szybko zamontować do nich izolację - może nareszcie nie będę musiał ich otulać wełną.

Nadal po powiększeniu widoku "schemat" na komórce menu rozwija się poza ekranem zamiast pod zakładkami.

• Odpowiedzi 474
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
Cześć zawijan_2, nie schodzę do kotłowni bo mam wszystko w jednym poziomie :D tablet umiejscowie na ścianie,podepnę na stałe do ładowarki i gra... ale coś kurcze nie chce mi sie.... brak potrzeby, solary mi grzeja cwu, a palić w kotle dla samego palenia??? eeee tak to tylko Boruta robi ;) w sumie już mi się nudzi bez kotła :)

Hej Koledzy,

I takim oto chytrym sposobem ZAWIJANY, Ogniwo i Elektro - System pozbawili was możliwości "ucieczki" przed codziennością, pod pozorem: muszę sprawdzić, muszę podregulować itd. itp. Zobaczycie jak wam szybko z tego nieróbstwa mięśnie dyrektorskie nad "priorytetami" wyrosną. :D

A my dalej nie ustajemy w wysiłkach, by przyrost owych "mięśni" wam przyspieszyć. A co? :stirthepot: :wave:

Trzymajcie się - pozdrawiam z gorącego Górnego Śląska - zawijan_2 :goodnight:

Hej Koledzy,

I takim oto chytrym sposobem ZAWIJANY, Ogniwo i Elektro - System pozbawili was możliwości "ucieczki" przed codziennością, pod pozorem: muszę sprawdzić, muszę podregulować itd. itp. Zobaczycie jak wam szybko z tego nieróbstwa mięśnie dyrektorskie nad "priorytetami" wyrosną. :D

A my dalej nie ustajemy w wysiłkach, by przyrost owych "mięśni" wam przyspieszyć. A co? :stirthepot: :wave:

Trzymajcie się - pozdrawiam z gorącego Górnego Śląska - zawijan_2 :goodnight:

Spokojnie, nie wszystkim tak od razu wyrosną - niektórzy maja więcej czasu na relaksujące kopanie ogródka ;)

Ciekawe ile pogrzeję lat wodę za cenę tych solarów, prawie nie widać że ubywa tego czeskiego eko, zasypałem 100kg za 50zł. Jak wystarczy na 2 miesiące to będzie rewelacja :)

darase Ty, sie moimi solarami nie przejmuj :D jakbyś zużywał 20-30m3 cwu na miesiąc to ciekawe na ile by ci tego eko starczyło ;) każdemu wg potrzeb :D

No tak SUSPENSER jest chudy... (pewnie jeść mu nie dają ;) ) to i mu mięsień tak szybko nie urośnie... a reszta...no cóż, niedzwiedzie, borsuki i inne zwierzątka też przybierają na zimę a wcale nie mają e-coala czy bruliego :)

Ty, budowniczy ;) nic mi do Twoich solarów, możesz nawet dziennie zużywać 5m3, tylko jak pomyślę że ludzie umierają z pragnienia a zasoby wody pitnej maleją to patrzę a kran sam się zakręca.

Karoka szczytu nie ocieplam bo koszty byłyby jeszcze większe tak o 20m2*2, dom ma dł 11m plus przybudówka.