Mki1719508566 18.04.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Mówisz i masz ..tylko wiesz że w tym przypadku to nierealne i to wcale nie z powodu nowych psów u enia .. czy też Piotra . A tak na marginesie to fajnie jak się do kogoś zapowiadasz z wizyta a tu cie straszą psami .. co kraj to obyczaj . Prywatnie jestem pasjonatem historii , szczególnie w kontekście tematyki etnicznej , nie wiem z jakich stron pochodzi taka forma gościnności ?? Czy to aby nie "daleko na wschód od Tarnopola " ?? Bo z Wielkopolski to na pewno NIE ale po wojnie było tyle migracji .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 28.04.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Zastanawiam się dlaczego większość wątków "umiera" Ktoś zakłada temat, oczekuje wsparcia informacyjnego. Potem gdzieś znika, nie opisując rozwiazania kwesti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 28.04.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Możliwe że przestraszył się psów którymi TU straszą Możliwe także że właśnie zdobywa wiedzę w szkole Enia , trwa właśnie kolejna edycja , w takim przypadku już NAS nie potrzebuje Ciekawe czy po takim kursie i po doczytaniu na BLOGU będzie jeszcze potrzebował Enia ? Piotr wyszkoli a Eniu będzie ..bezrobotny Czy warto było wyjechać aby opalić " odwrotną stronę " a teraz po powrocie być bez pracy ?? Jestem przekonany że gdyby uczestnicy szkolenia mogli poznać osobiście Enia miałby wielu nowych przyjaciół . Liczę jednak że po powrocie z ciepłych krajów zaprezentuje jakieś ciekawe fotki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 07.05.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 (...) bajanadjembe no właśnie nie wiem co za projektant taką ścianę pod kominek wymyślił ... dzięki za rady.Po realizacji napewno się pochwale. janekm1, i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 08.05.2011 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Ciekawe co z tym projektem ?? Jak poradziłeś sobie z ciekawym miejscem na ciekawy kominek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts