zozololek 14.04.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Witam, Wczoraj zakupiłem projekt z pracowni z500 - z94. Za tydzień jestem umówiony w sprawie adaptacji. Wraz z żoną zdecydowaliśmy wprowadzić kilka zmian i zaadoptować poddasze. Komentarze na temat tego projektu mówią, że jest on w zainteresowaniu wielu chcących się budować lub już budujących. Może jakieś sugestie, porady, uprzedzenia? Wklejam zmiany jakie wstępnie zaplanowałem jeśli chodzi o parter. Proszę o komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 08.11.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Witam, Jakoś do tej pory nie znalazłam tego wątku choć szukałam czegoś na temat Z94, no my jesteśmy już po adaptacji i czekamy na PnB, ale może w końcu zbierze sie kilka osób które budują Zeta i wymienią się doświadczeniami. Co do zmian to chyba każdy buduje Zeta wg własnego uznania ile budujących tyle Zetów, każdy stara sie dopasować do swoich potrzeb i trybu życia. Układ powyższy fajny, duży pokój z łazienką dla rodziny z dużymi dziećmi które można ulokować na górze Nam zależało na 2-ch pokojach na dole i Zet to ma - chociaż i my tez zmieniliśmy ich położenie Nie chcieliśmy mieć schodów w solanie i stąd nasze zmiany. Dla nas podział domu na strefę dzienną i tą sypialną wydzieloną jest idealny. Pozdrawiam może ktoś sie odezwie z budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts