Lataren 15.04.2011 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Witaj, mam problem otóż mam ogrodzenie drewniane i między przęsłami są słupki z cegieł - i tu probelm. Otóż cegły nie były otynkowane i teraz są zwichrowane i trochę odstają od siebie i myślałem żeby doraźnie owinąć je siatką i czymś otynkować. Słyszałem, że mozna to zatynkować o ile to można tak nazwac klejem do glazury. Poradzcie czym to załatać aby ze 3 lata potrzymało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elmeros 15.04.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Taa, możesz to zakleic siatką taką do ociepleń, oczywiscie klejem do siatki a potem tradycyjnie otynkowac. Gwarancji 3 lat nie daje ale powinno to wzmocnic te słupki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts