TlumaczRosyjskiego 15.04.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Witam,Szukam sprawdzonego biura do wykonania projektu wentylacji mechanicznej oraz GWC żwirowego. W internecie jest dużo ofert, ale z tego co przeczytałem jest dużo projektantów, które tylko w teorii wiedzą jak to ma działać.O ile gwc żwirowe można wykonać samemu (jeśli ktoś ma w swoim dzienniku budowy relację, to byłbym wdzięczny za link), to wykonanie wentylacji jednak wymaga konkretnej wiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 16.04.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Wrzuć projekt domu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TlumaczRosyjskiego 16.04.2011 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 (edytowane) http://img130.imageshack.us/img130/8304/plan2d.pngWiatrołap/graciarnia to północna ściana.Reku planuję zamontować na ocieplonym poddaszu nad łazienką. Edytowane 16 Kwietnia 2011 przez TlumaczRosyjskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TlumaczRosyjskiego 17.04.2011 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Chcę zamówić tylko projekt, poskładamy wszystko razem z ojcem, z fotorelacji wygląda na to, że nie jest to złożony proces.Pozdrawiam,Konstanty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 18.04.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 To parterówka jest ?Jeśli tak to robota na jeden dzień, Ja u siebie robiłem sam w 2 popołudnia.Możesz to puścić jakkolwiek czy chcesz żeby przez jakąś część poddasza przewody nie biegły ?Od tego dużo zależy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts