alabaster1g 15.04.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Witam, mam do sprzedania zupełnie nowy projekt domu Alabaster (Krajobrazy) wersja podstawowa z garażem na 1 samochód.. Projekt zakupiłam w połowie marca 2011 roku, czyli ok miesiąca temu. Jest to wymarzony mój domek, ale niestety działka uległa zmianie i nie mogę go wybudować, muszę robić indywidualny bo jest za dużo przeróbek i jest to nieopłacalne. Projekt jest w stanie nienaruszonym, tak jak otrzymałam od wydawcy, zawiera wszystkie zaświadczenia, 4 egzemplarze projektu, fakturę vat, kosztorys, dziennik budowy. Tak jak mówiłam całość jest w 100% nowa i zapakowana oryginalnie Jeżeli ktoś jest na kupnie tego projektu to ma okazję kupić go dużo taniej za cenę 1400 zł. Cena u wydawcy to 1895 zł brutto czyli 495 zł oszczędności. Osoby zainteresowane proszę o kontakt mailowy lub telefoniczny (502-214-686). Projekt wysyłam na swój koszt paczką priorytetową poleconą za pobraniem ,lub po wcześniejszym wpłaceniu na konto bankowe. Istnieje również możliwość odbioru osobistego.Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts