Gość ania1 03.03.2004 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 posiadam budynek letniskowy na bloczkach. Piwnicy nie mam. Czy jest to budynek związany z gruntem? W prawie budowlanym takie pojęcie występuje przy definicji budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1212xx 06.03.2004 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 Czytałem kiedyś prawo budowlane, trudno mi powiedzieć jednoznacznie ale wydaje mi się że jesteś w błedzie, raczej masz samowole budowlaną, teraz mozna postawić bez zezwolenia 10m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 09.03.2004 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Jeżeli Twój budynek można chwycić dźwigiem, przestawić i się nie rozleci to znaczy, że nie związany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts