MAQ3 16.04.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 WitamProszę o poradę jakie ogrzewanie wybrać ? Buduję dom ponad 200m2. Dom ma mieć charakter "daczy" tzn.nie będę w nim mieszkał tylko na weekendy chcielibyśmy tam jeździć. Oczywiście nie na wszystkie stąd moje pytanie . Z mojej bardzo skromnej wiedzy wynika że do pieca węglowego trzeba conajmniej raz na kilka dni dosypywać opał (nie chcę tam jeździć tak często tylko po to), butla z gazem - wydaje mi się że bardzo droga. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 18.04.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Jeśli stać Cię na budowę 200-metrowego domu na weekendy, to postaw tam pompę ciepła. Moim zdaniem idealne rozwiązanie na taki układ. Jak jeszcze dołożysz jakieś zdalne sterowanie, to już w ogóle będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts