agalind 08.08.2012 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Dziękuję ewanz, za oknem widać drzewa nad rzeczką. Śmieliśmy sie ostatnio, że mamy w kuchni "fototapetę";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.08.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Aga - a ten blat u Ciebie tez jest taki przyokrąglony na kancie czy masz cięty od katem prostym?? bo na zdjęciach nie mogę się dopatrzec.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.08.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Mnie się też bardzo kuchnia podoba a piekarnik też będę miała tradycyjnie pod płytą . Aż się boję zapytać bo pewnie było z tysiąc razy, ale co będzie nad blatem? czy tylko farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.08.2012 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 (edytowane) Ps. Gdzie masz lodówkę? Lodówka obok mikrofali. Aga - a ten blat u Ciebie tez jest taki przyokrąglony na kancie czy masz cięty od katem prostym?? bo na zdjęciach nie mogę się dopatrzec.... Blat nie jest zaoblony. EDIT: W sumie to 2 kawałki blatu (ten pionowy i poziomy leżący na szaafkach) są ściete pod kątem 45stopni i sklejone razem dają kąt prosty. Mam nadzieję, że zrozumiale napisałam;) Mnie się też bardzo kuchnia podoba a piekarnik też będę miała tradycyjnie pod płytą . Aż się boję zapytać bo pewnie było z tysiąc razy, ale co będzie nad blatem? czy tylko farba? Zawsze piekarnik miałam pod płytą, wiec dramatu nie ma. Tak to sobie tłumacze;) Nad płytą będzie szyba. Edytowane 10 Sierpnia 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.08.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.08.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Aga - a ten Twój blat to laminat czy jakis kamien?? A zmywara na prawo od zleu?? Ps. lodówkę namierzyłam po kratce wentylacyjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.08.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 a szyba w jakimś kolorze czy po prostu położona na pomalowaną ścianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.08.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 a szyba w jakimś kolorze czy po prostu położona na pomalowaną ścianę? zeby przykleic to musi byc lakierowana czyli lacobel . Jesli przezroczysta to przykręcana..... Stawiam na lacobel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.08.2012 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Aga - a ten Twój blat to laminat czy jakis kamien?? A zmywara na prawo od zleu?? Ps. lodówkę namierzyłam po kratce wentylacyjnej Blat to laminat z Lupusa, zmywarkę i lodówkę namierzyłaś idealnie;) W lodówce uchwyty przesunięte bo zamrazarka tak zasysa że bym jej w życiu nie otworzyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.08.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Aga no ja się tak ucieszyłam że Cię kosmici oddali że też Ci nie pogratulowałam:rolleyes: A więc niniejszym SERDECZNIE GRATULUJĘ A teraz to co tygryski lubią najbardziej - foty:):) I oryginalna nie będę, niestety:P Kuchnia bardzo mi się podoba i mogłaby być kuchnią moją (tylko że by się wszytsko nie zmieściło) - tak samo jak kuchnia Pumpy:)Więc co Ci mam więcej mówić:) Ale pytania mam: 1. Jakie szerokie są szuflady po obydwu stronach piekarnika? 2. Co to za uchwyty? 3. Jak Ci się użytkuje zlew w rogu? 4. Jaką masz wysokość wysokiej zabudowy/pomieszczenia? 5. Czy ten kawałek obnizonego sufitu masz dookoła tak jak szafki? Bo widzę że zakręca na ścianę z oknem ale nie widzę gdzie się kończy:) To na początek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.08.2012 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 a szyba w jakimś kolorze czy po prostu położona na pomalowaną ścianę? zeby przykleic to musi byc lakierowana czyli lacobel . Jesli przezroczysta to przykręcana..... Stawiam na lacobel Szyba to będzie przyklejony biały lacobel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.08.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Czy ktoś się spodziewał, ze jakaś rzecz zrobiona przez Agę nie będzie mi się podobała;) Aga, masz talent wnętrzarski i już Najbardziej zachwyca mnie w Twoich projektach to, że są wyważone, dobrze zaplanowane, subtelne (bez heloł patrzcie jaka jestem pomysłowa i czym mogę zaskoczyć) są piękne tak po prostu:) Bardzo bardzo bardzo mi się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.08.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Ciągle nie mogę wyjść z podziwu:jawdrop: Klasa sama w sobie:) Nie mam pytań, no może jedno, jaki okap? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.08.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Aga pewnie pilnuje Pani Stażystki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 08.08.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 no super, przede wszystkim gratulacje z okazji przeprowadzki, no i wreszcie widzę twoją piękną kuchnię z bosssskim oknem, u mnie biała niestety nie przszła, męża był przeciwny, ale chociaz mogę się pozachwycać twoją i jedno małe pytanko (wybacz jak już to omawiałaś ale jakoś nie doczytałam) czy masz jakiś patent na otwieranie okna tego przy zlewie , bo przypuszczam ze bateria nie pozwala ci go otworzyć, u mnie jest podobnie okno otwiera się tylko częściowo i umycie jego jest dość uciążliwe pozdr . i jeszcze raz:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.08.2012 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Aga no ja się tak ucieszyłam że Cię kosmici oddali że też Ci nie pogratulowałam:rolleyes: A więc niniejszym SERDECZNIE GRATULUJĘ A teraz to co tygryski lubią najbardziej - foty:):) I oryginalna nie będę, niestety:P Kuchnia bardzo mi się podoba i mogłaby być kuchnią moją (tylko że by się wszytsko nie zmieściło) - tak samo jak kuchnia Pumpy:)Więc co Ci mam więcej mówić:) Ale pytania mam: 1. Jakie szerokie są szuflady po obydwu stronach piekarnika? 2. Co to za uchwyty? 3. Jak Ci się użytkuje zlew w rogu? 4. Jaką masz wysokość wysokiej zabudowy/pomieszczenia? 5. Czy ten kawałek obnizonego sufitu masz dookoła tak jak szafki? Bo widzę że zakręca na ścianę z oknem ale nie widzę gdzie się kończy:) To na początek:) Dziękuję To odpowiadam: 1. Szuflady szer. 65cm 2. Nie wiem jak sie nazywaja, Pan mi pokazał różne a te wybralam bo mi do piekarnika kształtem pasowały;) 3. Ze zlewu korzysta sie dobrze. Obie komory mieszcza sie w szafce pod zlewem, a w narozniku jest tylko ociekacz co mi akurat pasuje. Po prawej mam zmywarkę, wiec tez ok, a pod zlewem szuflade z poj. na smieci, ktora sama sie wysuwa i to polecam. 4. Pomieszczenie ma prawie 280cm, ale obniżyliśmy w kuchni sufit do ok, 260cm bo musielismy poprowadzic rure od okapu do komina. 5. Caly sufit dookola jest obnizony o 20cm, na glebokosc szafek (60cm). Tym sposobem wysoka zabudowa zlicowala z sufitem. Uff, mam nadzieje, ze połapiesz sie w tym co tu napisałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.08.2012 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Czy ktoś się spodziewał, ze jakaś rzecz zrobiona przez Agę nie będzie mi się podobała;) Aga, masz talent wnętrzarski i już Najbardziej zachwyca mnie w Twoich projektach to, że są wyważone, dobrze zaplanowane, subtelne (bez heloł patrzcie jaka jestem pomysłowa i czym mogę zaskoczyć) są piękne tak po prostu:) Bardzo bardzo bardzo mi się podoba:) Szkoda, że nie widzisz jak sie czerwienię Dziekuję ci bardzo za miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.08.2012 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Ciągle nie mogę wyjść z podziwu:jawdrop: Klasa sama w sobie:) Nie mam pytań, no może jedno, jaki okap? Okap Gorenje DVG 600 CEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.08.2012 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Aga pewnie pilnuje Pani Stażystki:) Kurcze, mam z nią trochę roboty. Dlatego dłuższe przerwy w FM;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.08.2012 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 (edytowane) no super, przede wszystkim gratulacje z okazji przeprowadzki, no i wreszcie widzę twoją piękną kuchnię z bosssskim oknem, u mnie biała niestety nie przszła, męża był przeciwny, ale chociaz mogę się pozachwycać twoją i jedno małe pytanko (wybacz jak już to omawiałaś ale jakoś nie doczytałam) czy masz jakiś patent na otwieranie okna tego przy zlewie , bo przypuszczam ze bateria nie pozwala ci go otworzyć, u mnie jest podobnie okno otwiera się tylko częściowo i umycie jego jest dość uciążliwe pozdr . i jeszcze raz:hug: Weri, dziekuję Mój mąż nie był do białej kuchni przekonany a jak zobaczyl to stwierdził, że dobrze, ze się przy innej nie upierał bo ta jest idealna. Miło mi się zrobiło, że docenił, bo troche sie obawialam co powie (nie był przkeonany do białego lakieru). Akurat podczas montażu wyjechał na kilka dni i jak wrocił to zrobił tak: Okno oczywiście bedę myć z zewnątrz:) Mam jeszcze dużego fixa,wiec jego tez inaczej nie umyję. Edytowane 8 Sierpnia 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts