Lukarna 11.10.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Cieżko uświadamiać matkę Chyba że z zakresu: jak odmawiać nastoletniej córce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 12.10.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 albo dwóm synalkom - manipulantom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 12.10.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 kolejne pytania do agi 1. czy szafki pod umywalki robione były na zamówienie, czy kupiłaś gotowe? jeśli opcja druga, to jakiej firmy? 2. cały czas myślałam, że blach na rąbek, to taki gotowy dings. ale wczoraj w jakiejś gazetce wyczytałam, że ten rąbek, to sposób łączenia płaskich arkuszy blachy. możesz mnie ewentualnie uświadomić w tym temacie? mam nadzieję, że nie wystawiam na próbę Twojej cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.10.2012 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 kolejne pytania do agi 1. czy szafki pod umywalki robione były na zamówienie, czy kupiłaś gotowe? jeśli opcja druga, to jakiej firmy? 2. cały czas myślałam, że blach na rąbek, to taki gotowy dings. ale wczoraj w jakiejś gazetce wyczytałam, że ten rąbek, to sposób łączenia płaskich arkuszy blachy. możesz mnie ewentualnie uświadomić w tym temacie? mam nadzieję, że nie wystawiam na próbę Twojej cierpliwości. Pisałam, żebyś pytała, więc pytaj:) ad.1. szafki były robione na zamówienie. Takie chciałam i takie mam:) ad. 2. blacha na rąbek to w sumie pasy, które z jednaj strony przykręca sie do dachu a z drugiej łączy się na dłuższym boku takim "zatrzaskiem". Jak sie zamawia to już docięte są na odpowiednią długość a szerokie są na 30 lub 50cm (u mnie). Potem tylko układa się jeden obok drugiego i jest. Trudniejsze sa obróbki kominów i okien, bo trzeba je wygiąć z blachy. Na stronie Pruszyńskiego jest Praktyczny poradnik montażu http://www.pruszynski.com.pl/panele_dachowe_na_rabek.php?produkt=660 (po prawej stronie; pdf do pobrania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 12.10.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 dzieki. szafki są cudne. a tego pruszyńskiego kopiuję i niech mężuś się zapozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.10.2012 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Fajnie tam jest opisane i obrazki są Faktem jest, ze trzeba mieć dobrą ekipę, która wie co robi i ma doświadczenie, bo tu nie ma miejsca na błędy, które da sie ukryć. Dach musi być płaski jak stół, bo każda nierówność wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 12.10.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 hi agalind przybyłam zameldować się u ciebie, bo to przecież nie przystoi , że ty u mnie a ja u ciebie nie. a to taki mały prezent dla ciebie , foto "czegoś" ( tu może być zagadka czego ) tak sobie pomyślałam że w twoich kolorach zdjęcia made in "JA" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.10.2012 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 hi agalind przybyłam zameldować się u ciebie, bo to przecież nie przystoi , że ty u mnie a ja u ciebie nie. a to taki mały prezent dla ciebie , foto "czegoś" ( tu może być zagadka czego ) tak sobie pomyślałam że w twoich kolorach zdjęcia made in "JA" [ATTACH=CONFIG]141621[/ATTACH] Już myślałam, że drogę zgubiłaś do mnie;) Weri, talent masz:yes: Mi to sie z wnętrzem starego wiatraka kojarzy. Trafiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 12.10.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 trafiony zatopiony a tak wyglądał na zewnątrz jaki tam talent to tylko aparat , słońce i moje patrzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.10.2012 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 trafiony zatopiony Ale miałam oko:) a tak wyglądał na zewnątrz [ATTACH=CONFIG]141682[/ATTACH] jaki tam talent to tylko aparat , słońce i moje patrzenie aparat, slońce i Twoje patrzenie = talent:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.10.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 trafiony zatopiony a tak wyglądał na zewnątrz [ATTACH=CONFIG]141682[/ATTACH] jaki tam talent to tylko aparat , słońce i moje patrzenie Z tej strony podoba mi się zdecydowanie bardziej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.10.2012 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Z tej strony podoba mi się zdecydowanie bardziej:D A co Ci się nie podoba z tamtej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.10.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Aga przestań ja Cię proszę bo nikt mi w pracy nie uwierzy że śmieję się do bazy danych;D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.10.2012 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Aga przestań ja Cię proszę bo nikt mi w pracy nie uwierzy że śmieję się do bazy danych;D:D:D Zawsze możesz powiedzieć, ze śmiech Cię ogarnia jak widzisz czym musisz sie zajmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.10.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 no teraz to się poryczałam ze śmiechuidę stąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.10.2012 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 no teraz to się poryczałam ze śmiechu idę stąd Zostań, obiecuje poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.10.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Dobra, namówiłaś mnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.10.2012 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Uff, udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.10.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.10.2012 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Coś dla naszych mężów: http://opinie.newsweek.pl/marcin-meller--jak-dogodzic-kobiecie,96080,1,1.html Czy kobiety aż tak dużo wymagają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts