agalind 18.03.2014 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Sprawdziłam pogode i wydaje sie, że w czwartek ciepła słoneczna wiosna wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.03.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 jak wczoraj po pracy wracalam poludniowa to malo sie nie ...... w majty. teleptalo mna jak statkiem na baltyku i balam sie, ze zaraz szyba boczna w mozg mi sie wbije, ale dojechalam, wysikalam psy i poszlam spac z przerwa na prysznic. obudzilam sie i juz bez wiatru. deszcz moze padac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.03.2014 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Wczoraj tez padłam. Ta pogoda wykańcza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.03.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Aga, co słychać? Pozdrawiam wiosennie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.03.2014 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Gdzie Wy wszystkie wybylyscie?? no, to ze ja milcze to ok... bo nic ciekawego u mnie...ale tutaj to zawsze gwarno bylo... Ania watek usunela malo kiedy sie udziela ehh szkoda Mimo to pozdrawiam slonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.03.2014 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 no wlasnie co sie stalo? kolejna nieprzyjemnosc???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.03.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Tarcia dla mnie to wygalda podejrzanie one cos wykombinowaly i siedza gdzies cicho... nie mowiac gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.03.2014 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 chiba nie, ja ostatnio tez nie mam weny na forum a likwidowac swoj dziennik chce srednio raz na tydzien raczej obstawiam to drugie,wielu juz to spotkalo i nagle dziennik znikal:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.03.2014 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Ja swoj w ubieglym roku mialam usuwac to mnie odciagnely od tej wizji... wiec zdjecia takie co nie chcialam pokazywac wywalilam i poki co... dziennik jeszcze istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.03.2014 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Cześć Dziewczyny:) Walczę z wirusem i średnio mi to wychodzi prawdę mówiąc . Płuca niedługo wypluję a cholera nie chce wyleźć Po wczorajszych opadach deszczu ze śniegiem dzisiaj słonko świeci:) i lepiej niech tak już zostanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.03.2014 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Witam Ojjj znam ten bol z wirusem.. mam tak samo.... a dopiero co wyzdrowialam i cieszylam sie, a tu niespodzianka, nawrot i to gorszy U nas sloneczko, chociaz na autach mroz , wiec czeka mnie zaraz skrobanie szyb Szybkiego powrotu do zdrowka i sloneczka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.03.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Aga zdrowka zalej robala % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 26.03.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 zalej robala % o, mądrego to i dobrze posłuchać zdrowiej kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.03.2014 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 I to szybko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.03.2014 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Witam Ojjj znam ten bol z wirusem.. mam tak samo.... a dopiero co wyzdrowialam i cieszylam sie, a tu niespodzianka, nawrot i to gorszy U nas sloneczko, chociaz na autach mroz , wiec czeka mnie zaraz skrobanie szyb Szybkiego powrotu do zdrowka i sloneczka! Dziękuję Aga zdrowka zalej robala % Dzięki:hug: Zalewam codziennie .... syropem:D o, mądrego to i dobrze posłuchać zdrowiej kochana No pewnie, że dobrze:) Dzięki Kasia:hug: I to szybko:) No spieszę się przecież:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.03.2014 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 a tam syropem, setke z pieprzem se walnij pogoda piekna a tobie na chorowanie sie zebralo:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.03.2014 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 a tam syropem, setke z pieprzem se walnij pogoda piekna a tobie na chorowanie sie zebralo:rolleyes: Ale ja mam z gadłem problemy, nie z żołądkiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.03.2014 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 a lekarz ci powiedzial ze to wirus? moze to alergiczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.03.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Jaki lekarz hihi ps. no chyba że byłaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.03.2014 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 a lekarz ci powiedzial ze to wirus? moze to alergiczne? Lekarz to mi powie to co ja juz wiem;) Mam często takie infekcje gardła, potrafię odróżnić jaki to typ: wirus, bakteria czy alergia:) Jaki lekarz hihi ps. no chyba że byłaś?? Śmiej sie dalej:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts