agalind 02.06.2014 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Się robi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.06.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 derenie oddalam sasiadce, za bardzo sie panoszyly wsrod hortensji i zabieraly cenne skladniki i wode. ale twoj zywoplot za....sty nie wiem czy jechalas kiedys nowa sucharskiego, wzdluz w "rowie" posadzone sa derenie sibiraca. kiedy jeszcze lezy snieg efekt jest powalajacy a jak jedziesz autem to tylko czerwona smuga na bialym tle. pruszcz ma tez bardzo fajnie zorganizowane roslinnie ronda, w ogole w pruszczu skwerki i placyki sa z pomyslunkiem zrobione a miasto pieknieje w oczach, dopiero jak czlowiek ogrod ma to dostrzega rozne fajne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.06.2014 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 dopiero jak czlowiek ogrod ma to dostrzega rozne fajne rzeczy Oj prawda prawda:) I wreszcie nawet potrafię rozróżnić te rośliny:D:D Część mojego dereniowego zywopłotu idzie wzdłuż ściany budynku, więc na białym tle wyglądać to bedzie cudnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.06.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 ???? gdzie Ty???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.08.2014 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Jesteś jeszcze gdzieś dostępna dla starych znajomych...??? Myślę o Tobie często i ciepło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 20.09.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 W sumie życie życiem, ale tutaj od czasu to czasu mogłabyś się pojawić Całusy serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 21.09.2014 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 W sumie życie życiem, ale tutaj od czasu to czasu mogłabyś się pojawić Całusy serdeczne no nie???? obowiązki obowiązkami... ale czas na pogaduszki też musi być obiecuje odezwać się w przyszłym tyg - powoli otrzepuję się z syfu - myślę, że w październiku będzie już znacznie lepiej;) całuję Was Dziewczyny stukrotnie Sis dla Ciebie i Rodzinki uściski i ucałowania:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.09.2014 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 ???? gdzie Ty???? Tutaj;) Jesteś jeszcze gdzieś dostępna dla starych znajomych...??? Myślę o Tobie często i ciepło:) Hmm, w sumie to nie zniknelaam na dobre i bede zagladac czasami:) Skrobnij co u Was slychac. W sumie życie życiem, ale tutaj od czasu to czasu mogłabyś się pojawić Całusy serdeczne no nie???? obowiązki obowiązkami... ale czas na pogaduszki też musi być obiecuje odezwać się w przyszłym tyg - powoli otrzepuję się z syfu - myślę, że w październiku będzie już znacznie lepiej;) całuję Was Dziewczyny stukrotnie Sis dla Ciebie i Rodzinki uściski i ucałowania:hug::hug: No przeciez jestem, nie??? Obiecuje zagladac czesciej:yes: A swoja droga myslalam , ze odwyk od fm jest niemozliwy;) :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.09.2014 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Hihi od FM tak;) Chociaz ostatnio zaczęłam zaglądać. Chyba mnie trauma powykończeniowa puszcza;) Aga:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 30.09.2014 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Hihi od FM tak;) Chociaz ostatnio zaczęłam zaglądać. Chyba mnie trauma powykończeniowa puszcza;) Aga:hug: jeju..czytałam szybko twój post i zastanowiło mnie kto się puszcza;) całusy dla Was Dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.09.2014 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Ja zacznę jak roboty nie znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.11.2014 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Czesc Dziewczęta:) Mialam zaglądać i coś mi nie wyszło, nie? Przejrzałam kilka wątków i cisza kompletna na FM. Przenieśliście się gdzies? Hop hop...... Buziaki dla tych którzy się ostali:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.11.2014 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Ostalam sie wiec te buziaki moge sobie przygarnac? daje znac ze w zeszla niedziele wrocilam z PL zrobilismy z moim i dziecmi maly wypad do PL Pozdrawiam Was wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.11.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 A ja dzisiaj zaglądnęłam i od razu na pieszczoty trafiłam Pozdrawiam i również całuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.11.2014 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 23.12.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Sis bedę dzwonić ale i tak wpadam najserdeczniejsze życzenia Cudownych i radosnych świąt życzyć na pismie;) - Waszych pierwszych świąt niech zostaną Wam w pamięci jako magiczne rodzinne ciepłe i cudowne:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.07.2015 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Nic sie tu nie dzieje, ale pomacham jakby ktos zajrzal;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 10.07.2015 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 a co się ma dziać jak gospodyni nie ma , co? Macham też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.07.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 (edytowane) kopę lat girls....what's up...? Edytowane 10 Lipca 2015 przez Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts