Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

derenie oddalam sasiadce, za bardzo sie panoszyly wsrod hortensji i zabieraly cenne skladniki i wode. ale twoj zywoplot za....sty :D nie wiem czy jechalas kiedys nowa sucharskiego, wzdluz w "rowie" posadzone sa derenie sibiraca. kiedy jeszcze lezy snieg efekt jest powalajacy a jak jedziesz autem to tylko czerwona smuga na bialym tle.

pruszcz ma tez bardzo fajnie zorganizowane roslinnie ronda, w ogole w pruszczu skwerki i placyki sa z pomyslunkiem zrobione a miasto pieknieje w oczach,

dopiero jak czlowiek ogrod ma to dostrzega rozne fajne rzeczy :D

dopiero jak czlowiek ogrod ma to dostrzega rozne fajne rzeczy :D

Oj prawda prawda:) I wreszcie nawet potrafię rozróżnić te rośliny:D:D

Część mojego dereniowego zywopłotu idzie wzdłuż ściany budynku, więc na białym tle wyglądać to bedzie cudnie:)

• 4 weeks później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...
W sumie życie życiem, ale tutaj od czasu to czasu mogłabyś się pojawić :) Całusy serdeczne :)

no nie????

obowiązki obowiązkami...;)

ale czas na pogaduszki też musi być:)

obiecuje odezwać się w przyszłym tyg - powoli otrzepuję się z syfu - myślę, że w październiku będzie już znacznie lepiej;)

całuję Was Dziewczyny stukrotnie

Sis dla Ciebie i Rodzinki uściski i ucałowania:hug::hug::hug::hug:

???? gdzie Ty????

Tutaj;)

Jesteś jeszcze gdzieś dostępna dla starych znajomych...??? Myślę o Tobie często i ciepło:)

Hmm, w sumie to nie zniknelaam na dobre i bede zagladac czasami:) Skrobnij co u Was slychac.

:hug:

W sumie życie życiem, ale tutaj od czasu to czasu mogłabyś się pojawić :) Całusy serdeczne :)

no nie????

obowiązki obowiązkami...;)

ale czas na pogaduszki też musi być:)

obiecuje odezwać się w przyszłym tyg - powoli otrzepuję się z syfu - myślę, że w październiku będzie już znacznie lepiej;)

całuję Was Dziewczyny stukrotnie

Sis dla Ciebie i Rodzinki uściski i ucałowania:hug::hug::hug::hug:

No przeciez jestem, nie??? ;) Obiecuje zagladac czesciej:yes: A swoja droga myslalam , ze odwyk od fm jest niemozliwy;):rotfl:

:hug::hug::hug:

• 1 month później...
  • 1 month później...
  • 6 months później...