agalind 15.07.2011 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Dopiero teraz zobaczyłam jaką Ty miałas extra wiechę, a schłodzona, że sie tak zapytam? Schłodzona, schłodzona:yes: Jakies standardy trzeba zachowywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.07.2011 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 my mamy od wszystkiego jednego wykonawcę który wszystko zleca swoim podwykonawcom i dzięki czemu w miarę będzie ciągłość, w sumie na razie to wygląda na to że tylko elektryk jest "niezrzeszony", nad hydraulikiem się jeszcze zastanawiamy Na dachu będzie blacha płaska na rąbek stojący. Materiał podobno niełatwy, więc do niej bierzemy innego dekarza. Pozostałe prace w zasadzie bedzie robić nasza ekipa, no oprócz elektryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.07.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Aga, powodzenia w bojach budowlanych:) Gdy wrócę z przyjemnością przeczytam o postępach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.07.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Agalind rozmawiałam dzisiaj z tym naszym specem od okien, zapytałam wręcz czemu nam tych profili veka nie zaproponował skoro to taki hit teraz, a on na to że nie ma co przepłacać tylko schuco brać trzeba, to tak odnośnie tego Twojego że veka taniej, bo już z lekka zgłupiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.07.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Aga, co tak cicho u Ciebie? Nic się nie dzieje na budowie, czy chcesz zrobić większe wrażenie, pokazując już ukończony dom;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.07.2011 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Aga, co tak cicho u Ciebie? Nic się nie dzieje na budowie, czy chcesz zrobić większe wrażenie, pokazując już ukończony dom;) Nie pokazuję, bo nie ma czego:(. Na razie stanęliśmy - problemy z dekarzem (wejdzie najwcześniej w połowie sierpnia, czyli pewnie we wrześniu). Na ukończony dom będziesz musiała jeszcze "troszkę" poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.07.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 u nas wszystko jest gotowe do postawienia więźby i czekamy żeby blachodachówkę dowieźli ale co z tego jak leje i nie mają jak tej więźby postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.07.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Jak troszkę to poczekam;) na pewno warto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.07.2011 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 U nas leje prawie codziennie, więc jeździmy wodę z pokoi na poddaszu wylewać. Ja chcę mieć już dach!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.07.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 nasz wykonawca mówi że takiego lata to nie pamięta, baaa takiej wiosny jak to lato też sobie nie przypomina, mówił że nawet jak jesienią stawiali to było lepiej niż teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.07.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Budowniczy 2011 są wyjątkowi to i warunki mają wyjątkowe;) Szkoda, że takie gadanie niczego nie zmienia, bo jak lało, tak leje:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.07.2011 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Budowniczy 2011 są wyjątkowi to i warunki mają wyjątkowe;) Szkoda, że takie gadanie niczego nie zmienia, bo jak lało, tak leje:( I nie zapowiada się, żeby miało przestać. Gdy robiliśmy fundamenty w listopadzie zeszłego roku była lepsza pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 27.07.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Sierpien ma byc lepszy, tzn chce zeby byl lepszy:) A wrzesien to juz na pewno ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.07.2011 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Sierpien ma byc lepszy, tzn chce zeby byl lepszy:) A wrzesien to juz na pewno ładny I tego się trzymajmy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.07.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 ja liczę na ładną jesień żeby nam tynki i wylewki ładnie schły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.07.2011 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Mam nadzieję, ze zdążymy tynki położyć i oczywiście wyschną przed zimą. Co do wylewek to już nie jestem taka pewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.07.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 moja kuzynka robiła wylewki w listopadzie bo było dość ciepło. myślę że skoro lato paskudne to chociaż jesień powinna być złota Polska u nas więźba wczoraj stanęła, teraz ścianki działowe jak tylko przestanie lać no i czekanie na faceta od okien bo ten któremu ufamy jest na wakacjach do wtorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.07.2011 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 My na razie wstrzymujemy się z oknami, do czasu aż dach stanie. Pewnie we wrześniu będzie montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.07.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 na te okna które się zdecydowaliśmy trzeba czekać 4-5tyg także akurat ten okres oczekiwania będzie dłuższy niż zrobienia dachu wkurza mnie ta pogoda bo na sierpień mamy przewidzianą następną transzę, a jak bankowi nie wyślemy zdjęć z oknami to jej nie dostaniemy. Mam tylko nadzieję że zrozumieją problemy pogodowe i nie naślą nam kontroli rzeczoznawcy. Jeśli takowy by się zjawił będziemy musieli za usługę 800zł zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.07.2011 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 To faktycznie nieciekawie. Jakie okna wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts