Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Trzymam kciuki za wasze postanowienia&&&&&&&&:)

U nas wczoraj całkiem przypadkiem zjawił się nasz dealer od internetu z rodziną i mielismy szampańską zabawę do (prawie) białego rana;)

Dealer wymiękł o 5 natomiast zona jego - twarda zawodniczka wyszła o 6:)

Nie miałam za bardzo ochoty na alkohol co wyszło mi tylko na dobre bo Marcin wstał juz o 9:20:/

A ja postanowien nie robie bo i tak nigdy nic mi z nich nie wychodzi :p Jakby nie patrzec i coby nie obiecywac przeprowadzic sie musimy zwłaszcza ze na dole betony Kaindlem juz zakryte więc tragedii nie bedzie ;) Firanek nie palnuję bo nie lubię a żaluzje będą kiedys tam .....jak będzie kasa na takie "pierdoły" :lol2: czyli pewnie nie szybko ;)

Wczoraj, wstyd sie przyznac , zasnęłam z Nusią o 22 :oops: za to młoda (starsza) wróciła o 2 w nocy z pierwszej prywatki ;) Za to dzis nadrabiam - niedawno wyszli goście z 2 urodzinek mojej kruszynki - była taka podekscytowana że dopiero zasnęła . Ja zasiadłam w fotelu i nadrabiam zaległości forumowe podjadając przepyszną sałatkę marchewkową :yes: i sącząc szampana :)

Edytowane przez 1976pinacolada

ja nie mogę powiedzieć "dzieciaki" bo by się na smierć obrazili ;)

jak jutro bedą chcieli spiewać kolędy po niemiecku ( żeby tylko prawdziwą "naukę" choć na dzień odsunąć) to się załamię ;)

jutrzejszy dzień będzie straszny, bo jak będę widziała, ze sie im nic nie chce, to również stracę zaangażowanie, które teraz ledwie sie tli :D

ja rozważałem czy nie ograniczyć z nowym rokiem browarków, ale muszę to jeszcze dobrze przemyśleć.... ;)

Zrób sobie kalkulację czy warto:)

Tyle zaoszczędzę wypijając 1 dziennie mniej:D

Jak dzisiaj czytałam z Wiką na Bestach wpisy dzieciaków nt jutrzejszego dnia w szkole to nie dziwię Ci się Ewa że podejrzewasz jak może być:D

Mój przyszły sąsiad ma wielkie okno tarasowe skierowane w moja stronę. Nie ma w nim żadnych firan ani nic. Ciekawe czy jak się wprowadzę to zakryje się czymś czy będzie swe wdzięki nadal prezentował:) Ja tam się pewnie za czymś skryję...

Teraz będę miała ręce pełne roboty. Musze ostatecznie wybrać płytki, potem armaturę do łazienek, podłogi .... Oj, trochę tego będzie. Ekipa od wykończenia chce wejść za tydzień i brać się do roboty, więc muszę pozamawiać co trzeba, żeby potem nie było, że opóźnienia przeze mnie;)