pumpaluna 01.01.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Ja panowałam nad sytuacją do białego rana. Dopiero dzisiaj rano odczułam ból głowy, chociaż ja się śmieję że to od dziwnej pory wstania a nie alko bo spaliśmy do południa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.01.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Mnie tylko po białym winie nie boli głowa... Ważne, że sylwester był udany;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.01.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Trzymam kciuki za wasze postanowienia&&&&&&&& U nas wczoraj całkiem przypadkiem zjawił się nasz dealer od internetu z rodziną i mielismy szampańską zabawę do (prawie) białego rana;) Dealer wymiękł o 5 natomiast zona jego - twarda zawodniczka wyszła o 6:) Nie miałam za bardzo ochoty na alkohol co wyszło mi tylko na dobre bo Marcin wstał juz o 9:20:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 01.01.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 U nas Sylwester " domowy", ale udany niestety jutro do pracy - jaka szkoda ;( rano bedzie masakra, bo dziewczynki odzwyczaiły się od wczesnego wstawania i właśnie słyszę, że jeszcze nie śpia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.01.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 (edytowane) A ja postanowien nie robie bo i tak nigdy nic mi z nich nie wychodzi Jakby nie patrzec i coby nie obiecywac przeprowadzic sie musimy zwłaszcza ze na dole betony Kaindlem juz zakryte więc tragedii nie bedzie Firanek nie palnuję bo nie lubię a żaluzje będą kiedys tam .....jak będzie kasa na takie "pierdoły" czyli pewnie nie szybko Wczoraj, wstyd sie przyznac , zasnęłam z Nusią o 22 za to młoda (starsza) wróciła o 2 w nocy z pierwszej prywatki Za to dzis nadrabiam - niedawno wyszli goście z 2 urodzinek mojej kruszynki - była taka podekscytowana że dopiero zasnęła . Ja zasiadłam w fotelu i nadrabiam zaległości forumowe podjadając przepyszną sałatkę marchewkową i sącząc szampana Edytowane 1 Stycznia 2012 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.01.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Oj szkoda szkoda... Ale 4 dni i znów weekend;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 01.01.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Oj szkoda szkoda... Ale 4 dni i znów weekend;) ta mysl pozwoli mi jakoś przetrwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.01.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 ja rozważałem czy nie ograniczyć z nowym rokiem browarków, ale muszę to jeszcze dobrze przemyśleć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.01.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 To tylko ja tęsknię za moimi dzieciakami? A żaluzje muszę założyc nawet przed przeprowadzką, bo wielkie okna na połud.-zachód... Moje małe dziecko też jakoś nie może usnąc, męczy się już tak 2 godz. z tatą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 01.01.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 ja nie mogę powiedzieć "dzieciaki" bo by się na smierć obrazili jak jutro bedą chcieli spiewać kolędy po niemiecku ( żeby tylko prawdziwą "naukę" choć na dzień odsunąć) to się załamię jutrzejszy dzień będzie straszny, bo jak będę widziała, ze sie im nic nie chce, to również stracę zaangażowanie, które teraz ledwie sie tli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.01.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Moi to się starają byc doroślejsi od Twoich;) Kolędy po niemiecku, no proszę nie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.01.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 ja rozważałem czy nie ograniczyć z nowym rokiem browarków, ale muszę to jeszcze dobrze przemyśleć.... Zrób sobie kalkulację czy warto:) Tyle zaoszczędzę wypijając 1 dziennie mniej:D Jak dzisiaj czytałam z Wiką na Bestach wpisy dzieciaków nt jutrzejszego dnia w szkole to nie dziwię Ci się Ewa że podejrzewasz jak może być Mój przyszły sąsiad ma wielkie okno tarasowe skierowane w moja stronę. Nie ma w nim żadnych firan ani nic. Ciekawe czy jak się wprowadzę to zakryje się czymś czy będzie swe wdzięki nadal prezentował Ja tam się pewnie za czymś skryję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.01.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 mnie w saloonie i sypialni tylko żubry będa podglądac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.01.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Uważaj żeby żubrów nie zgorszyć. One pod ochroną są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.01.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Uważaj żeby żubrów nie zgorszyć. One pod ochroną są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 02.01.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 2012! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.01.2012 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Sylwester udany i głowa nawet nie bolała. Podobnie jak Ardea piłam białe wino, więc o bólu głowy nie mogło być mowy:). Z wiekiem tolerancja na alkohol spada, więc trzeba uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.01.2012 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Teraz będę miała ręce pełne roboty. Musze ostatecznie wybrać płytki, potem armaturę do łazienek, podłogi .... Oj, trochę tego będzie. Ekipa od wykończenia chce wejść za tydzień i brać się do roboty, więc muszę pozamawiać co trzeba, żeby potem nie było, że opóźnienia przeze mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.01.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Aga suuuuper:)Ale czy Ty masz już jakieś płytki wybrane, przymierzasz się do konkretnych czy nie wiesz zupełnie nic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.01.2012 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Mam kilka wariantów, ale muszę ostatecznie się zdecydować. No i potem trzeba rozrysować wszystko. Muszę poszukać jakiegoś sprytnego programu albo papier milimetrowy mi zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts