pumpaluna 08.01.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Pytałam o ściankę bo na tej focie jakaś taka niewysoka się wydała. U nas w tej chwili jest coś ponad 130 i liczymy, że na gotowo wyjdzie 120cm. Zaczynamy poszukiwać komód do dzieciaków i akurat ta wysokość daje niezłe pole manewru. Ardea nam wykonawca powiedział, że na cokół najlepiej te kuleczki żywiczne lub klinkier. U nas będzie niziutko więc nie wiem co zrobimy. W ogóle elewacja i ogrodzenie spędzają mi sen z powiek. Muszę poprosić wykonawcę o konkretną wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.01.2012 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Na cokole będzie tynk mozaikowy, chociaż te kuleczki do końca mi się nie podobają. Z drugiej strony lepsze to niż klinkier. Przynajmniej tak to sobie tłumaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.01.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 A te nieszczęsne kuleczki muszą byc w takim melanżu, czy mogą byc jednolicie czarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.01.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 A te nieszczęsne kuleczki muszą byc w takim melanżu, czy mogą byc jednolicie czarne? a czemu niby czarne..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.01.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Szczerze mówiąc do tej pory widziałam tylko melanż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.01.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Pytałam o ściankę bo na tej focie jakaś taka niewysoka się wydała. U nas w tej chwili jest coś ponad 130 i liczymy, że na gotowo wyjdzie 120cm. Zaczynamy poszukiwać komód do dzieciaków i akurat ta wysokość daje niezłe pole manewru. Pumpaluna, na tej focie ścianka faktycznie jest niziutka (na gotowo wyjdzie 55cm), ale tak jest tylko w jednym pokoju. Z pozostałych ścianka na gotowo będzie miała ok. 95cm W tym pokoju tak jest, bo pod spodem jest wiatrołap, który jest trochę wysunięty w stosunku do reszty domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.01.2012 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 A te nieszczęsne kuleczki muszą byc w takim melanżu, czy mogą byc jednolicie czarne? Nie widziałam jednolitego tynku. Zawsze jakaś mieszanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.01.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 do obejrzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.01.2012 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Jak widać mozna dostac prawie jednolity. Oczywiście "prawie...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.01.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Jak widać mozna dostac prawie jednolity. jak widać a to tynki tylko jednej firmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.01.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Esiak, jak dobrze, ze jesteś Np. czarny, chodziło o niemelanżowy;) jak bym napisała szary to byś napisał biały+czarny;) Te niemelanżowe wyglądają nawet nieźle - mąż sie ucieszy, bo do tej pory kategorycznie odrzucałam mozaikowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.01.2012 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Esiak, jak zawsze jesteś niezastąpiony;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.01.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 tynki mozaikowe KABE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.01.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Esiak, jak dobrze, ze jesteś Np. czarny, chodziło o niemelanżowy;) jak bym napisała szary to byś napisał biały+czarny;) Te niemelanżowe wyglądają nawet nieźle - mąż sie ucieszy, bo do tej pory kategorycznie odrzucałam mozaikowy Ardea, a ja jeszcze nie widziałem jak chwalisz się tym, że umiesz robić już LINKI... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.01.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 I na razie sie nie pochwalę, traumę mam po poprzedniej próbie;) Ten Kreisel czy jak mu tam, podobno kiepściutki? a kolory ma fajniejsze od Kabe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.01.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 I na razie sie nie pochwalę, traumę mam po poprzedniej próbie;) no jak? nawet filmik instruktażowy nie pomógł...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.01.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Boję się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.01.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Boję się... Odwagi siostro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.01.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 ufff, bo ja myślałam że te 95 na focie tak nisko wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.01.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Aga, a skąd masz zbędne kołnierze veluxa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts