Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

Pytałam o ściankę bo na tej focie jakaś taka niewysoka się wydała. U nas w tej chwili jest coś ponad 130 i liczymy, że na gotowo wyjdzie 120cm. Zaczynamy poszukiwać komód do dzieciaków i akurat ta wysokość daje niezłe pole manewru.

Ardea nam wykonawca powiedział, że na cokół najlepiej te kuleczki żywiczne lub klinkier. U nas będzie niziutko więc nie wiem co zrobimy. W ogóle elewacja i ogrodzenie spędzają mi sen z powiek. Muszę poprosić wykonawcę o konkretną wycenę.

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pytałam o ściankę bo na tej focie jakaś taka niewysoka się wydała. U nas w tej chwili jest coś ponad 130 i liczymy, że na gotowo wyjdzie 120cm. Zaczynamy poszukiwać komód do dzieciaków i akurat ta wysokość daje niezłe pole manewru.

Pumpaluna, na tej focie ścianka faktycznie jest niziutka (na gotowo wyjdzie 55cm), ale tak jest tylko w jednym pokoju. Z pozostałych ścianka na gotowo będzie miała ok. 95cm W tym pokoju tak jest, bo pod spodem jest wiatrołap, który jest trochę wysunięty w stosunku do reszty domu.

Esiak, jak dobrze, ze jesteś:) Np. czarny, chodziło o niemelanżowy;) jak bym napisała szary to byś napisał biały+czarny;) Te niemelanżowe wyglądają nawet nieźle - mąż sie ucieszy, bo do tej pory kategorycznie odrzucałam mozaikowy

Ardea, a ja jeszcze nie widziałem jak chwalisz się tym, że umiesz robić już LINKI... :p