Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

My ocieplaliśmy sufit w garazu, żeby w pokoju nad nim było cieplej (styropian, siatka i klej (jak elewacja). Na wiosnę pociągniemy to czymś, żeby pomalować można.) Wiadomo, w garazu przewiew panuje i szybciej się wychładza. Wydaje mi sie jednak, ze nic poza tym nie ma sensu ocieplać. Lepiej dac styropian na podłoge na parterze.

O to, to własnie mi sie rozchodziło. Czyli mowisz na sam klej, tak? Bez kolkowania i trzyma sie

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ekipa od wczoraj dalej ociepla. Płyty k-g, wieszaki i inne pierdoły do profili kupione i czekają na swoją kolej.

Od dziś zaglądać będę głównie z pracy, bo mój laptop po wielu latach powiedział "dziękuję". Mamy drugi, ale to mężowy, przy którym ciągle siedzi. Pewnie wieczorami czasem będę zaglądać, ale już nie tak często. Jakoś nie uśmiecha mi się teraz wydawanie kasy na nowy:(

No chyba, że wymyślę mężowi jakieś zajęcia poza domem. Może umówię go z chłopakami na piwo?:lol2:

Co sądzicie o płytkach Halcon Titan Gris 30x60?

http://image.ceneo.pl/data/products/9205405/f-halcon-titan-gris-gres-30x60.jpg

Myślę o tych płytkach do wiatrołapu, holu i kuchni. Wydają sie jaśniejsze niż SG12, no i mniej się na nich dzieje. Nie są takie "zachmurzone".

nie masz przypadkiem imienin lada moment? nowy laptop to byłby idealny pomysł na prezent :p

Mam i nie mam. Mam, bo rzeczywiście pasuje zaraz po urodzinach, a nie mam, bo nie obchodzę. Inna sprawa, ze prezent pewnie byłby od męża, więc prawie jakbym sama wydała ta kasę a cały czas się bronię (przyda sie na potem).

Esiak, widziałam u Venus te kafle 60x60 położone w wiatrołapie. Weszło tam właśnie 4sztx3szt i dalej w holu i kuchni i całkiem dobrze to wyglądało (przynajmniej wg. mnie). Fuga oczywiście w kolorze kafli.

no jeśli dobrze wyglądało to OK

my właśnie z powodu małej powierzchni łazienki na parterze dajemy płytki oktagonalne W&B a nie vives jak w kuchni bo są mniejsze (20x20)...

Co sądzicie o płytkach Halcon Titan Gris 30x60?

http://image.ceneo.pl/data/products/9205405/f-halcon-titan-gris-gres-30x60.jpg

Myślę o tych płytkach do wiatrołapu, holu i kuchni. Wydają sie jaśniejsze niż SG12, no i mniej się na nich dzieje. Nie są takie "zachmurzone".

nie znam ich ale podobne do moich cementytów ;) Sprawdź sobie jeszcze ten cementyt bo oprócz mojego szarego (gray) jest jeszcze "silwer" niekoniecznie srebrny ;) A one sa własnie mało "zachmurzone" :D