Ardea 12.01.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 A co wybrałaś do łazienek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.01.2012 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Czyli moja opinia Cię nie uspokoiła? Oj, tam, oj tam. Uspokoiła:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.01.2012 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 A co wybrałaś do łazienek? Tu to całkiem mi się wszystko posypało. Przede wszystkim dolna łazienka będzie jaśniejsza niż miała być pierwotnie. W bieli i szarości, ale jasnej. Problem tylko w tym, ze jak znalazłam ładne płytki na ścianę, to podłogowe były w innym formacie i nie zgrywały mi się fugi.I ostatecznie jeszcze nic nie jest postanowione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.01.2012 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 (edytowane) Ardea, Ty pewnie masz już wszystko wybrane? Pochwal sie:) Z tego co pamiętam to Taranto w wiatrołapie i Vulcano w łazience? Edytowane 12 Stycznia 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.01.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 (edytowane) No ja wszędzie Taranto:) układu płytek jeszcze nie mam, ale to po spotkaniu z fliziarzem.Tylko wc ten Pilch (nierektyfikowany i bez zgrania fug) nie znalazłam niczego równie jasnoszarego... Edytowane 12 Stycznia 2012 przez Ardea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.01.2012 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Nasza dolna łazienka jest dosyć długa (ponad 3m) i wydaje mi się, że te niezgrane fugi pierwsze bedą mi się w oczy rzucały. Jak nic ie znajdę to zostanę przy tym, co na razie wybrałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.01.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Moje wc malusie, 5 płytek na krzyż. Co oprócz Nowej Gali i Halcon bierzesz pod uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.01.2012 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 (edytowane) Może Organza z Opoczna, ale bez kwiatków;) Kolorystyka mi odpowiada, tylko znów wymiary płytek sa rózne i jak dla mnie trochę za małe. Edytowane 12 Stycznia 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.01.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 A połysk Ci pasuje, bo one dośc mocno się błyszczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.01.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Ooo w końcu jakieś płytki które wiem jak wyglądają Organza fajna jest i kolor ma ładny jasno-szary... A połysk?? Kurcze nie zwróciłam uwagi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.01.2012 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 No wiesz co tez tak myślałam, ale oglądałam je w sklepie i nie świeciły się tak. Nawet byłam zdziwiona i sprawdzałam, czy to na pewno to.Ide jutro obejrzeć jesczez gdzieś, bo może to kwestia oświetlenia. Błyszczących nie chcę, ale po tym co widziałam było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.01.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Widziałam je w jakimś markecie, nie jest to lustrzany połysk, ale jednak nie są surowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.01.2012 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Widziałam je w jakimś markecie, nie jest to lustrzany połysk, ale jednak nie są surowe Niestety masz rację. Ta łazienka tak mnie osłabia, że jeszcze chwila a w beżu ją zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.01.2012 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Czas leci, a im więcej oglądam tym mniej mi się podoba:bash: No i te rozmiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.01.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 A Ty myślisz, że mój Pilch jest idealny?;) Widziałam takie szaro-białe V&B, ale takie cieniowane jakby były, zobacz sobie, niestety nie pamiętam serii, a cena poniżej 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.01.2012 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Wiem, trochę marudzę, ale te łazienki po nocach mi się śnią. Dałam sobie termin do końca tyg. na ostateczne koncepcje i chyba nic z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.01.2012 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Pilch Vulcano Szary na zdjęciach mi sie podoba, ale na żywo widziałam tylko grafit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.01.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Też nie ma podłogowych pasujących wielkością... Ja juz kupiłam to widziałam, dużo jaśniejsze niż w necie, niebłyszczą, nie są zbyt maziowate (ale zupełnie jednolite też nie, takie trochę poprzecierane bielą), niestety jeżeli nie bedą równe to fug nie da się zrobic mini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.01.2012 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 No tak a rektyfkowane nie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.01.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 No tak a rektyfkowane nie są. Wiesz, że nawet tego nie wiedziałam, gdy je kupiłam. Już chciałam z nich zrezygnowac, ale koleżanka powiedziała, ze ma fugę 1,5mm do nich - jutro idę je obejrzec w gotowej łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts