Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zawsze można otworzyć stopą :) Jak dzieciaki były małe to w szafce ze słoiczkami odkręciłam uchwyt i trzeba było ręcznie otwierać pod spodem, po kilku dniach lenistwo wygrało i chwila moment doszłam do wprawy otwierania jej.... palcami u nóg !! Mimo, że uchwyt dawno powrócił na miejsce to ja tej szafki inaczej niż stopą nie otwieram :D

Tylko, ze sortownik będzie pod zlewem, wiec nie wiem czy się nie będzie otwierało przy zmywaniu... W wycenie mam tylko ten jeden tip-one, jeszcze nie wiem czy zrezygnuję czy zostawię

U mnie sortownik tez pod zlewem. Nie pomyślalam tylko, że podczas zmywania moge niechcący otworzyć i oberwać;)

Muszę sprawdzić czy podczas zmywania obijam się kolanami o szafkę pod zlewem;)

A powiedzcie, czemu rysujecie to na papierze milimetrowym a nie bierzecie projektu ze sklepu gdzie zamawiacie płytki? U nas projekt ułożenia jest gratis

Jestem Zosia-samosia i nikt nie zrobi tego lepiej ode mnie;) A tak serio, to chciałam zobaczyć jaki układ na ścianie będzie najlepszy i jak to zgrać z podłogą, bo płytki o różnych wymiarach, więc fugi się nie schodzą. Znalazłam jednak pewien układ, więc opłacało się:)

A podłogowe płytki masz prostokątne czy kwadratowe? W jakimś dzienniku widziałam kwadratowe płytki, które nia miały szansy żeby się fugi zeszły i byly położone z przesunięciem (coś jakby na mijankę). Ciekawie to wyglądało tylko nie wiem czy przy każdych płytkach by się nadawało.

Mam prośbę, podpowiedziałybyście jaka podłoga Wam się najbardziej widzi przy białych dekorowych płytkach tego typu? Odpada biała i czarna, w rachubę wchodzi jakiś grafit i deskopodobna, co lepsze? Poniższe płytki będą nad wanną, geberit będzie zabudowany albo takimi albo czysto białymi.

http://www.mojeplytki.pl/product_fotos/small/40077.jpg