Ardea 15.01.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 aaaa, no ja nie w temacie nazewniczym, właśnie takie szuflady mnie po tyłku strzeliły w salonie bo nieopacznie biodrem zahaczyłam I pewnie dlatego mój mąż się boi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.01.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Gdzieś widziałam na forum taki śmieszny film jak dziecko łazi po kuchni i co chwile jaka szuflada dostaje;d Nie wiem właściwie czy to ktoś z "nas" nie linkował tego... Esiak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.01.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 hmm...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.01.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Chyba wolę zwykłe uchwyty niż te klik-klaki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.01.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Ja chciałam do sortownika na śmieci, ale mąż nie chce nigdzie... najwyżej gdy będę miała brudne ręce to zamiast otworzyc kolankiem to będę go wołała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.01.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Ja chciałam do sortownika na śmieci, ale mąż nie chce nigdzie... najwyżej gdy będę miała brudne ręce to zamiast otworzyc kolankiem to będę go wołała;) to jest dobry pomysł... spytam Żonkę czy tak by nie chciała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.01.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Ja chciałam do sortownika na śmieci, ale mąż nie chce nigdzie... najwyżej gdy będę miała brudne ręce to zamiast otworzyc kolankiem to będę go wołała;) Przy smietniku to jak najbardziej przydatne, ale w innych ich nie chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.01.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Tylko, ze sortownik będzie pod zlewem, wiec nie wiem czy się nie będzie otwierało przy zmywaniu... W wycenie mam tylko ten jeden tip-one, jeszcze nie wiem czy zrezygnuję czy zostawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.01.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 zawsze można otworzyć stopą Jak dzieciaki były małe to w szafce ze słoiczkami odkręciłam uchwyt i trzeba było ręcznie otwierać pod spodem, po kilku dniach lenistwo wygrało i chwila moment doszłam do wprawy otwierania jej.... palcami u nóg !! Mimo, że uchwyt dawno powrócił na miejsce to ja tej szafki inaczej niż stopą nie otwieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.01.2012 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Tylko, ze sortownik będzie pod zlewem, wiec nie wiem czy się nie będzie otwierało przy zmywaniu... W wycenie mam tylko ten jeden tip-one, jeszcze nie wiem czy zrezygnuję czy zostawię U mnie sortownik tez pod zlewem. Nie pomyślalam tylko, że podczas zmywania moge niechcący otworzyć i oberwać Muszę sprawdzić czy podczas zmywania obijam się kolanami o szafkę pod zlewem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.01.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Pumpaluna, niezły patent:) Ja mam problemy z błędnikiem i obijam się o wszystkie sprzęty, więc jestem przyzwyczajona;) tylko mąż się boi że dostanie szfką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.01.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Też się o wszystko obijam, a teraz to np jak zmywam to potrafię się głową o górną szafkę opierać co ja w nowym domu zrobię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.01.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Ja juz zmykam, bo wszystko w kratkę widzę Siedzę od paru godzin i rozrysowuję układy płytek na papierze milimetrowym. Nie myślałam, że tyle z tym roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.01.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Aga dobranoc:)I pochwal się jak juz narysujesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.01.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 tym razem snów nie w kratkę ja się boję za to wziąc, czekam na tynki i pomoc fliziarza. Pokaż to ściągniemy metodę dopasowywania;):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.01.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 A powiedzcie, czemu rysujecie to na papierze milimetrowym a nie bierzecie projektu ze sklepu gdzie zamawiacie płytki? U nas projekt ułożenia jest gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.01.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Vulcano zamawiałam przez internet, więc wiadomo... a z Paradyżem nie mam większego problemu, no może nad wiatrołapem posiedzę dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.01.2012 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 A powiedzcie, czemu rysujecie to na papierze milimetrowym a nie bierzecie projektu ze sklepu gdzie zamawiacie płytki? U nas projekt ułożenia jest gratis Jestem Zosia-samosia i nikt nie zrobi tego lepiej ode mnie;) A tak serio, to chciałam zobaczyć jaki układ na ścianie będzie najlepszy i jak to zgrać z podłogą, bo płytki o różnych wymiarach, więc fugi się nie schodzą. Znalazłam jednak pewien układ, więc opłacało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 16.01.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Ależ starannie ta wełna połozona!! Pieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.01.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 A podłogowe płytki masz prostokątne czy kwadratowe? W jakimś dzienniku widziałam kwadratowe płytki, które nia miały szansy żeby się fugi zeszły i byly położone z przesunięciem (coś jakby na mijankę). Ciekawie to wyglądało tylko nie wiem czy przy każdych płytkach by się nadawało. Mam prośbę, podpowiedziałybyście jaka podłoga Wam się najbardziej widzi przy białych dekorowych płytkach tego typu? Odpada biała i czarna, w rachubę wchodzi jakiś grafit i deskopodobna, co lepsze? Poniższe płytki będą nad wanną, geberit będzie zabudowany albo takimi albo czysto białymi. http://www.mojeplytki.pl/product_fotos/small/40077.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts