Ardea 18.01.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Nie słyszałam, żeby nie można było kłaśc epoksydowej na podłogówkę?! Znów przytoczę przykład mojej Karoliny ma wszędzie podłogówkę i wszędzie fugę epoksydową od 6 lat i nic się nie dzieje. Ja też wszędzie planuję epoksydową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.01.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 My kabinę też Radaway bierzemy, nie podjęliśmy decyzji z ustrojstwem prysznicowym, chciałam panel deante ale mi znajomy sprzedawca odradził i mówi że lepsza KLUDI z termostatem. Ardea schody będą miały dębowe stopnice barwione pod kolor paneli, podstopnice i tralki białe, a poręcz w kolorze podstopnic, coś w tym stylu jak niżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.01.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Schody naprawdę sliczne. Z moim panelem prysznicowym deante od lat nic się nie dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.01.2012 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 (edytowane) Nie słyszałam, żeby nie można było kłaśc epoksydowej na podłogówkę?! Znów przytoczę przykład mojej Karoliny ma wszędzie podłogówkę i wszędzie fugę epoksydową od 6 lat i nic się nie dzieje. Ja też wszędzie planuję epoksydową. Może namieszałam? Na pewno łatwiej utrzymać ją w czystości. Edytowane 18 Stycznia 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.01.2012 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 My kabinę też Radaway bierzemy, nie podjęliśmy decyzji z ustrojstwem prysznicowym, chciałam panel deante ale mi znajomy sprzedawca odradził i mówi że lepsza KLUDI z termostatem. Ardea schody będą miały dębowe stopnice barwione pod kolor paneli, podstopnice i tralki białe, a poręcz w kolorze podstopnic, coś w tym stylu jak niżej Kludi może lepsza, ale pewnie droższa. Ja chyba zaryzykuję i kupię Paffoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.01.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Ardea a pokazałabyś jaki masz? Ja chciałam dokładnie TAKI w tej samej cenie przy reszcie zakupów oferowali nam kludi ale chyba z mniejszą głowicą, mówiąc szczerze to ja nie mam nacisku na dysze więc to akurat nie jest dla mnie zupełnie istotne ale deszczownicę to bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.01.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Ja mam inny, ale nie pokażę, bo już mi się nie podoba;) no dobra kalipso działa bez zarzutu, wyglądu proszę nie komentowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.01.2012 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Bardzo podoba mi się ta kabina:http://www.radaway.pl/resources/photos/cats/26c7a0fdc35fb4d613d9e18ea052c6f9_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.01.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Ardea zastanawiałam się gdzie go pokazałaś aż nosem w laptoku wylądowałam a powiedz, te dysze spełniają zadanie? nie psują się/zatykają? Agalind świetna kabina, u nas niestety musi być z rozsuwanymi drzwiami, taka bardziej tradycyjna ale przekabaciłam męża do zwykłego przezroczystego i niebarwionego szkła a nie żadne mleczne czy dymione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.01.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Działa bezawaryjnie. Kabina też mi się podoba.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.01.2012 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 te dysze spełniają zadanie? nie psują się/zatykają? Trzeba mieć miękką wode, zeby się nie zapchały, wiec musiałabyś w filtry zainwestować. Agalind świetna kabina, u nas niestety musi być z rozsuwanymi drzwiami, taka bardziej tradycyjna ale przekabaciłam męża do zwykłego przezroczystego i niebarwionego szkła a nie żadne mleczne czy dymione Widać faceci tak mają, bo właśnie usłyszałam o mlecznym szkle;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.01.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 My kabinę też Radaway bierzemy, nie podjęliśmy decyzji z ustrojstwem prysznicowym, chciałam panel deante ale mi znajomy sprzedawca odradził i mówi że lepsza KLUDI z termostatem. Ardea schody będą miały dębowe stopnice barwione pod kolor paneli, podstopnice i tralki białe, a poręcz w kolorze podstopnic, coś w tym stylu jak niżej ładniutkie schody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.01.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 a ja właśnie dostałem wycenę na resztę instalacji c.o. i najbardziej podoba mi się punkt: - purmo grzejniki VC rabat 55% od cen katalogowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.01.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Zeby łatwo utrzymac szklaną kabinę w czystości też by się przydałą miękka woda... Moja blokowa średnia, a dysze śmigają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.01.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Zeby łatwo utrzymac szklaną kabinę w czystości też by się przydałą miękka woda... Moja blokowa średnia, a dysze śmigają dlatego polecam zainstalować zmiękczacz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.01.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Esiak to o ile masz grzejniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.01.2012 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Zeby łatwo utrzymac szklaną kabinę w czystości też by się przydałą miękka woda... Moja blokowa średnia, a dysze śmigają U mnie woda twarda i nawet zwykła słuchawka prysznicowa nie daje rady i co rusz trzeba ją czyscić. Podobnie sitka w wylwece baterii zlewowej i umywalkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.01.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Esiak to o ile masz grzejniki? no jak jest np cena katalogowa 1000zł to mam za 450zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.01.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 dlatego polecam zainstalować zmiękczacz... ależ oczywiście u mnie w domku będzię i to nie tylko ze względu na czystą kabinę;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.01.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 no jak jest np cena katalogowa 1000zł to mam za 450zł Ja się pytam jakim cudem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts