agalind 18.01.2012 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Na temat multi coś tam się nie wypowiem ale Aga, kabina świetna Ja tez specem od filtrów nie jestem, ale Kabina to miłość od peirwszego wrażenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.01.2012 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 hit jaki popularyzuje teraz viessmann i bims - złoże zmiękcza, odżelazia i odmangania wodę... Odżelazianie i odmanganianie to już w stacji ujęcia wody się przeprowadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.01.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 ło matko i córko, o czym wy rozmawiacie? Ciemność, widzę ciemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.01.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Ta kabina na dół czy na górę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.01.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Odżelazianie i odmanganianie to już w stacji ujęcia wody się przeprowadza. a jak masz studnię..? wodę nie z sieci... a poza tym co miejscowość to masz inny poziom żelaza we wodzie, a taką kolumną filtracyjną ustawisz sobie co jak chcesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.01.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Aga, a Ty chemiczka z wykształcenia czy jak...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.01.2012 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Ta kabina na dół czy na górę? Na górę. Na dole bedzie wypłytkowany brodzik i drzwi szklane proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.01.2012 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 a jak masz studnię..? wodę nie z sieci... a poza tym co miejscowość to masz inny poziom żelaza we wodzie, a taką kolumną filtracyjną ustawisz sobie co jak chcesz... Ok, jak ze studni to jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.01.2012 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Aga, a Ty chemiczka z wykształcenia czy jak...? Tak jakoś wyszło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.01.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Mnie czeka zamawianie u szklarza kabiny do montażu bezbrodzikowego 120x120 prostokątnej - jaki koszt i ile mycia;) zaimpregnujemy szkło czymś antykamieniowym, zainstalujemy ten zmiękczacz i zrealizujemy potrzebę posiadania wielkiej przeszklonej kabiny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.01.2012 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Mnie czeka zamawianie u szklarza kabiny do montażu bezbrodzikowego 120x120 prostokątnej - jaki koszt i ile mycia;) zaimpregnujemy szkło czymś antykamieniowym, zainstalujemy ten zmiękczacz i zrealizujemy potrzebę posiadania wielkiej przeszklonej kabiny;) U nas 3 sciany będą murowane i zostały do wstawienia tylko drzwi 100cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.01.2012 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Kabiny mają niby tą powłokę EasyClean, ale dopiero w praktyce się okaże jak to się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.01.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Ja muszę miec to perfekcyjnie zrobione, bo ścianki dwie i łazienka na górze, wiec żeby mi się woda nie rozlewała i nie przeciekało do garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.01.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Moja koleżanka ma radawaya od prawie roku. Mówi, że ten Easy Clean to wcale nie jest chwyt reklamowy i o niebo lepiej się czyści tę kabinę niż taką zwykłą którą miała wcześniej (zdaje mi się że to był cersanit). W każdym bądź razie nie posądzam ją o stanie ze szmatką po każdym prysznicu, a kiedy jej nie odwiedzę to kabina wygląda jak tylko co myta. Mówiła, że jedynie pilnuje aby piana po prysznicu na ściankach nie została tylko ją strumieniem spłukuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.01.2012 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Uciekam spać. Kolorowych snów wszystkim życze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.01.2012 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Moja koleżanka ma radawaya od prawie roku. Mówi, że ten Easy Clean to wcale nie jest chwyt reklamowy i o niebo lepiej się czyści tę kabinę niż taką zwykłą którą miała wcześniej (zdaje mi się że to był cersanit). W każdym bądź razie nie posądzam ją o stanie ze szmatką po każdym prysznicu, a kiedy jej nie odwiedzę to kabina wygląda jak tylko co myta. Mówiła, że jedynie pilnuje aby piana po prysznicu na ściankach nie została tylko ją strumieniem spłukuje. Bardzo dobra informacja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.01.2012 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Ok, teraz już znikam:) Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.01.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Mnie czeka zamawianie u szklarza kabiny do montażu bezbrodzikowego 120x120 prostokątnej - jaki koszt i ile mycia;) zaimpregnujemy szkło czymś antykamieniowym, zainstalujemy ten zmiękczacz i zrealizujemy potrzebę posiadania wielkiej przeszklonej kabiny;) Choinka ja w ogóle nie pomyslałam o tych szklanych drzwiach...Że to może byc trudne do utrzymania w czystości... U nas będą 2 pary drzwi szklanych, na dole chyba 80 (szerokość kabiny 150:p ale resztę wymurujemy;)) a na górze 90... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.01.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Ok, teraz już znikam:) Dobranoc. Do jutra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.01.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Pa, śpij dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts