Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

Pierwsze koty za płoty!!!! Dziś pomimo śniegów dotarła nasza kabina:rotfl: Nawet w kartonie prezentuje się świetnie;)

http://www.radaway.pl/resources/photos/cats/26c7a0fdc35fb4d613d9e18ea052c6f9_m.jpg

Zasypało nas porządnie i kurier nie mógł pod dom dojechać, ale dzięki naszej ekipie udało się przetransportować wszystko. W piątek kolejna dostawa, tym razem dużo większa, bo przyjadą wszystkie płytki. Musimy odśnieżyć ta naszą drogę, bo jak tak dalej pójdzie, to na sankach będę wszystkie płytki wozić;)

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja myślę o kabinie typu walk - in, są nawet pasujące mi wymiary, zobaczę co wyjdzie taniej szklarz czy gotowiec. Ja właściwie też miałam, jest staranny i doradza, szlifuje dokładnie płytki, ale jego ostatnie dzieło u znajomych mnie rozczarowało, takie nieprzemyślane łaczenia i przejścia kolorów... spróbuję podpytac, bo może taki był zamysł inwestorki;) a on to po prostu wykonał

A żeby było zabawniej to na mojej budowie sporo hobbystów pracuje, ludzi, którzy są po studiach, mają dobre zawody, a pasjonują ich jakieś kabelki, rurki czy płytki:)

Wczoraj wyrzuciło mnie z FM i nie miałam okazji pogadać z Wami. O eleganckim pożegnaniu się tym bardziej nie było mowy;)

Kabina ma powłokę Easy-Clean i z tego co słyszałam (m.in. od Pumpaluny) powłoka się sprawdza. Oczywiście będę miała okazję sprawdzić to osobiście, ale póki co myślę, żeby się zaopatrzyć w jakiś płyn do impregnacji. Ardea, jak znajdziesz to też chętnie się zapoznam z listą:).