agalind 25.01.2012 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Pierwsze koty za płoty!!!! Dziś pomimo śniegów dotarła nasza kabina:rotfl: Nawet w kartonie prezentuje się świetnie;) http://www.radaway.pl/resources/photos/cats/26c7a0fdc35fb4d613d9e18ea052c6f9_m.jpg Zasypało nas porządnie i kurier nie mógł pod dom dojechać, ale dzięki naszej ekipie udało się przetransportować wszystko. W piątek kolejna dostawa, tym razem dużo większa, bo przyjadą wszystkie płytki. Musimy odśnieżyć ta naszą drogę, bo jak tak dalej pójdzie, to na sankach będę wszystkie płytki wozić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.01.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Kabina przepiękna. U nas zero śniegu. To teraz Aga zaczynasz najfajniejszy etap:) Masz sprawdzonego płytkarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.01.2012 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Na szczęście mam płytkarza, a właściwie dwóch . Już w zeszłym roku ich zaklepałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maldarec 25.01.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 A co to za kabina prysznicowa? bardzo podobna do mojej (Ravak)???? Dobrze widzę czy mnie już wzrok myli o tak późnej porze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.01.2012 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Radaway Almatea PDJ:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.01.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Ja myślę o kabinie typu walk - in, są nawet pasujące mi wymiary, zobaczę co wyjdzie taniej szklarz czy gotowiec. Ja właściwie też miałam, jest staranny i doradza, szlifuje dokładnie płytki, ale jego ostatnie dzieło u znajomych mnie rozczarowało, takie nieprzemyślane łaczenia i przejścia kolorów... spróbuję podpytac, bo może taki był zamysł inwestorki;) a on to po prostu wykonał A żeby było zabawniej to na mojej budowie sporo hobbystów pracuje, ludzi, którzy są po studiach, mają dobre zawody, a pasjonują ich jakieś kabelki, rurki czy płytki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maldarec 25.01.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 A więc jednak inna firma, a masz opcję szyby z powłoką łatwo czyszczącą? Zastanawiałam się czy sprawdza się taka powłoka czy to tylko chwyt reklamowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.01.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 My wzięliśmy też kabinę z powłoką easy-clean. Kilkoro znajomych ma i mówi, że w porównaniu z poprzednimi kabinami różnica w łatwości czyszczenia jest ogromna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.01.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Są jeszcze specjalne preparaty do impregnowania po umyciu kabiny i zmiękczacz wody pomaga. Ja tego szkła będę miała sporo, więc szukałam opinii i nt. easy-clean znalazłam w większości dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.01.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Zmiękczacza wody mieć nie będziemy ale o tych produktach do impregnowania chętnie bym poczytała jakbyś się chciała podzielić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.01.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 W gazetce czytałam, chyba w Muratorze właśnie... Odnajdę i spiszę Ci nazwy i ceny wraz z ilością gwiazdek w rankingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.01.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 A to w jakimś ostatnim było? Czasami kupujemy, ale w zależności czy jest coś co nas dotyczy. Wczoraj spakowaliśmy mega reklamówkę katalogów i oddałam sąsiadce, są na etapie wybierania projektu domu i jak dzieciak się cieszyła, że będzie miała co przeglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.01.2012 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Nie mam pojęcia, czasmi wyciągam też stare numery i przeglądam, wiec nie wiem. Etap wybierania projektu wspominam jako przyjemną, ale dośc katorżniczą pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.01.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 my projekt mieliśmy "rysowany" bo na nasze metraże to był taki wybór że zawrotu głowy można było dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.01.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 My przerysowywany;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.01.2012 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Wczoraj wyrzuciło mnie z FM i nie miałam okazji pogadać z Wami. O eleganckim pożegnaniu się tym bardziej nie było mowy;) Kabina ma powłokę Easy-Clean i z tego co słyszałam (m.in. od Pumpaluny) powłoka się sprawdza. Oczywiście będę miała okazję sprawdzić to osobiście, ale póki co myślę, żeby się zaopatrzyć w jakiś płyn do impregnacji. Ardea, jak znajdziesz to też chętnie się zapoznam z listą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.01.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 A jaki brodzik wysoki 2,5 czy 6cm, czy cos nie doczytałam ? ( za szybko tu piszecie, nie nadazam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.01.2012 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 A jaki brodzik wysoki 2,5 czy 6cm, czy cos nie doczytałam ? ( za szybko tu piszecie, nie nadazam) Brodzik ma 4,5cm. Chyba nie pisałam o tym wcześniej wcześniej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.01.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Kabina śliczności:) O tych impregnatach ja też chcę Ardea czujesz presję?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.01.2012 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Ardea czujesz presję?? Cały ranek będzie w gazetach szperać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts